ved ikke hvad jeg skal stlle op

ved ikke hvad jeg skal stlle op bimmer122
hej jeg er en ung fyr på 23 som har fået mit første barn for to måneder siden :)
mit problem er at lige efter min kæreste fødte vores lille datter smuttede hun med en anden fyr de var sammen lidt over 14 dage nu har vi så fundet sammen igen men mens hun var hos ham har hun bollet med ham da vi så fandt sammen igen spurgte jeg hende om hun havde bollet ham og til det svarede hun at det havde hun bestemt ikke hun her i eftermiddags kom hun selv og sage et hun ikke hevde været helt ærlig over for mig og at de hevde bollet et par gange jeg blev jo klart meget ked af det og græd nu kan jeg ikke finde ud af om jeg skal gøre det forbi for jeg elsker hende rigtigt meget.! det meget svært for mig for jeg er ikke den fyr det går og beger neg over ting men det her er hårdt af vide HJÆLP MIG MED AT FINDE FREM TIL DET RIGTIGT PÅ FORHÅND TAK TIL ALLE DET SVARER.!! :)

Glem det nu og kom videre. herete
Jeg tror IKKE på du skal tage din kones lille affære som andet end hun har haft brug for at blive bekræftet - men af en anden mand EFTER fødslen. Det sker altså for kvinder, at de mister deres selvtillid netop som KVINDE efter en fødsel(er hård for kroppen at føde) så det lyder for mig mere, som en del af hendes "fødselspsykose".

Tag det for hvad det er - en svipser lige efter en fødsel - men sørg for at bekræft hende i hun stadig er en dejlig kvinde. Lad endelig være med at gøre et stort problem ud af dette, for et kommer lige efter en fødsel, så tage i stedet mere let på det. Hun elsker jo dig så værdsæt hende, og vis hende dit begær og støt hende med barnet 200%!

Slap derfor af og henvend dig til hende mere som kvinde end som mor, bare et godt råd. Og glæd jer over jeres nye familie. Stort Tillykke [f][:)][f]

God Weekend og hyg jer nu alle derude - om det så er med konen/manden/elskeren eller elskerinden - nyd livet [l][;)][l]

Pusser

takker :) bimmer122
tak for dit gode svar.! :) vil jeg så gøre.! og du i må også have en dejlig weekend hos jer.!! :)

hej Bimmer122 Anonym
Hej. Efter jeg har læst din mail, vil jeg gerne komme med et godt råd.Du har lige fået en skøn datter, og så tager du din "kæreste" i at være utro.Jeg syntes, at du skal mærke efter dybt i dit hjerte, og derefter finde ud af, om i skal være sammen mere. man bliver ikke "bare" sammen pga. et barn. Vær far for din datter, og så må du se om du kan finde troen på, at du og din kæreste, måske skal blive sammen. Livet er for kort,og der findes mange andre søde piger ude i det ganske land. Held og lykke. Annette

tak Annette:) bimmer122
tak annette.!! :) ja vi må se hvad tiden bringer som du selv skrev er livet for kort til den forkerte:)

Tag det roligt. anonym
Det var det en underlig opførsel, det bedste ville nok være at smide hende ud, men nu er der også et barn så det er lidt mere kompliceret.
Du skal nok også lige få checket om barnet er dit, bare lige for en sikkerhedsskyld, du kan evt. gøre det uden hun behøver at få besked.

Er du barnets far? BigDaddy
Det koster 1695 kr. at få lavet en test.
http://www.dnatest.dk/

hør nu lige her hm nå!
barnet blev født for 2 månder siden, - hun var godt nok usædvanlig hurtig til at blive bolleklar, være sammen med en anden og nu være sammen med dig igen; med mindre der var tale om kejsersnit og en usædvanlig stærk kvinde, lyder det utroligt. - Jeg tror der er nogen, der lyver. De første 3-4 uger har hverken mand eller kvinde nogen fornøjelse af et almindeligt samleje og at en nybagt mor havde lyst og overskud til seksuelle udfoldelser med en ny mand og samtidig have en nyfødt og sin egen restituering at bekymre sig om, - det er simpelthen løgn! Er det hende der lyver, eller er det dig?

hvad?? hued
Jeg vil give hm nå! ret... Hun har lige født!! Jeg synes det lyder sygt! Hvornår skulle hun overhovedet have haft tid til at knalde med ham den anden hun kan jo ikke bare gå fra babyen i et par timer... Medmindre fyren jo så er kommet i jeres hjem og så lyder det endnu vildere for hvornår skulle de lige kunne gøre det med en nyfødt i huset????

Jeg lurede godt nok også lidt da jeg læste ara
hvor hurtigt hun skulle have været "ude" efter fødslen. Der gik mindst 6 uger efter jeg havde født før tingene var faldet på plads efter min fødsel/kejsesnit, så jeg gæt er, at den nybagte mor er endt i en fødselsdepression ellers smutter man ikke på den underlige måde fra nyfødt barn og mand med mindre der er noget helt rivende galt. DEt sidste man tænker på når man har født og underlivet er meget meget træt - fo nu at sige det mildt- er sex.

Jeg ved ikke hvad du kan gøre men jeg ville nok slæbe hende til lægen hurtigst muligt for et eller andet er der galt.

tak for din mening bimmer122
tak for din mening men jeg skriver skam ikke ind her med løgne.!! jo alt er skam sandt hvad skulle jeg da få ud af at skrive sådan noget hvis jeg ikke var sikker i min sag.??
jeg skrev ind for at få hjælp med noget der var svært for mig at tage stilling til ikke for at få af vide at jeg eller min kvinde er løgnere.

Hvis hun smuttede med en anden fyr. Tænkeren
Lige efter fødslen siger du. Kan han være far til barnet evt.? Bare en tanke. Du har krav på at få det tjekket. Måske er det en fødselsdepression hun lider af. Find ud af hvad der er hvad. Held og lykke med det.[:)]

så må det være hende hm nå!
der lyver, - historien holder ikke vand!
Dit problem er så hvorfor hun lyver; det kan ikke løses ved afstemning på sol-debatten, men ved at I får en alvorlig snak.
Passede du barnet, mens hun bollede?

Nu er alle jo ikke ens Meette
Jeg syns I er meget hurtige til at dømme "løgnehistorie". Der er altså stor forskel på hvor hurtigt man har lyst/er klar til sex efter en fødsel. Bare fordi jeres egne oplevelser er anderledes, behøver historien jo ikke indeholder en eller flere løgne. Stakkesl mand - han skriver ind og er ked af det og frustreret, og så skal han også til at forklare sig.

Jeg ved ikke hvad der er "normalt" men mit sex liv var altså aktivit igen 8 dage efter mine fødsler. Sandsynligvis hjalp det at jeg hverken sprang eller blev syet - men husk at der er forskel på både kvinder og på fødsler.

tag hende ikke tilbage mercedes
tag hende ikke tilbage. hun er fuld af løgn. jeg har selv 4 børn og jeg har aldrig kunne gøre det ting som hun har gjort. der er nogen ting som lige skal på plads før man kan gøre noget, det er jo også derfor at kvinden skal til 8 ugers undersøgelse hos lægen.
jeg ved hvor hårdt det er og smide noget ud som man holder af, jeg har selv prøvet det. jeg gav min eks en chance og i starten gik det fint men så fandt han sig en ny flirt.

mit råd er kom videre. find en god og dejlig stedmor til din datter og held og lykke med det hele.

tak meette bimmer211
for dine ord.!:) dejligt at der er nogle der ikke bare hænger en ud som løgner for det er jeg bestemt ikke.!! :) vidste bare ikke hvad jeg skulle stille op med det hele men nu har jeg tænkt over alt og giver det en chance mere.! men tror da lige jeg vil holde lidt øje frem over.

Hels og lykke Meette
Dejligt at høre at du ikke bare giver op. At I har fundet samen igen må jo betyde, at din kæreste også har lyst til at være sammen med dig.

Jeg syns du skal fortælle hende hvor ked af det du har været og prøve at få hende til at forklare hvordan hun har det. I er meget unge forældre, og det er en stor omvæltning at få et barn. Det er langt nemmere og langt sjovere at tage udfordringen sammen i stedet for at kæmpe hver sin kamp. I kan evt. overveje at få et timer hos en parterapeut som kan give jer nogle redskaber til bedre kommunikation. I skal jo helst ikke derud igen at I går fra hinanden.

Held og lykke