Vedr. kodimagnyler dagligt

Vedr. kodimagnyler dagligt kaffekodi
Hej,
Når jeg drikker kaffe bliver jeg dejligt forfrisket, som er meningen. men efter et par timer forsvinder energien, men der er stadig lidt "nervøs energi" tilbage. Jeg tror jeg er ret sensitiv overfor kaffe.

Men her kommer min løsning så: jeg tager to kodi-magnyler. Så forsvinder alt ubehag fra kaffen jeg har drukket.

Nu ved jeg godt at man siger at man ikke skal tage NSAID-midler hver dag, såsom ibuprofen, paracetamol etc, men er to kodier farligt hvis man kun tager dem en gang dagligt, og nogle dage slet ikke?

Tak!

Ikke en løsning Anonym
Din "løsning" er slet ikke en løsning. Det er kun at behandle symptomerne.
Og man løser jo ikke eet problem ved at skabe et nyt.

Koffein kvikker op - javist - men når du får det som du gør, bør du nok skære lidt ned på det. Og hvis du så kommer til at mangle energi, så gå lidt tidligere i seng.

ikke særligt meget kaffekodi
"Din "løsning" er slet ikke en løsning. Det er kun at behandle symptomerne.
Og man løser jo ikke eet problem ved at skabe et nyt. "

at behandle et symptom er ikke nødvendigvis et nyt problem. Det maskerer ganske vist et andet, men er ikke i sig selv et nyt problem.

Jeg drikke ikke engang særligt meget kaffe - et par kopper er nok til at jeg bliver for overstimuleret, og jeg drikker det kun om morgenen.

Måske din kost? lillefrk
Spiser jeg ikke morgenmad kan det tage mig hele dagen at vågne rigtigt, fatter hat til langt ud på eftermiddagen og bliver så først sulten ved en 16 tiden, vågner af maden og har meget svært ved at falde til ro om aftenen. Husker du at spise mad inden du går ud af døren? Eller idet hele taget, husker du at spise rigtigt?
Alt for meget præfabrikerede fødevarer kan tage alt energien fra dig, sukkersager er også en stor synder i mangel på energi.

Der er også urte the der indeholder koffein, om det er en blidere form når det er øko aner jeg ikke, men Søsterne Grene har et pænt udvalg til billige penge..

Men jeg tror altså at du skal kigge på din kost for at finde ud af hvorfor du ikke kan vågne uden din kaffe [:)]

Er der nogen der kan det da? Undren
vågne uden kaffe???

det er ikke kosten ... kaffekodi
spiser ret sund og varieret, og nærmest konstant (små måltider), det er HELT klart koffeinen der gør det. Jeg kan godt drikke en enkelt kop uden bivirkninger, så det er sådan set helt normalt, det er bare HVIS jeg drikker meget, så er kodier dælme gode!

Mit egentligt spørgsmål er vel, hvor skadeligt er det at tage kodier hver-til hverdanen dag en gang om dagen?

Mavesår :::::::::::::::::::
kan du såmænd sagtens få af Kodimagnyl, men du vælger jo selv hvad du vil fylde i din krop [;)]

Paracetamol nightnurse
regnes ikke for et NSAID præparat.
Paracetamol har klassifikation N02BE og Kodimagnyl har N02BA51.

Nej, 2 stk. Kodimagnyl om dagen er ikke farlige, men det er egentlig ikke noget, som du bør fortsætte med.
Du får et midlertidigt "rush" af koffeinen i kaffen og kodimagnylerne får denne rush til at vare længere.

Du tilhører åbenbart de personer, der reagerer stærkere på kofeinen end gennemsnittet, så jeg vil helt klart foreslå at du prøver med kaffe uden koffein, eller en blanding af de to (som du allerede gør) - og uden Kodimagnyl.

tak kaffekodi
...man lærer noget nyt hver dag! :)

Det jeg har hørt der sker når man tager NSAID midler (og paracetamol) er at nyrerne kommer under belastning, og med årene bliver "kalcifikerede", hviklet lyder ubehageligt.

En undersøgelse jeg læste vist at netop 1000 aspirin om dagen i 9 år var korreleret med kalsifikation af nyrerne.

Og lige noget: kodeinen "booster" ikke koffeinen, men sløver mig derimod lidt ned, så der er ikke er den uro jeg får med for meget kaffe.

Vi er to Nanni..oh
Jeg kan heller ikke særlig godt tåle koffein. Det er ikke fordi jeg bliver speciel frisk af koffein, men min fordøjelse går bare nedenom og hjem, hvis jeg drikker mere end to kopper