Vejen til børsmægler

Vejen til børsmægler Anonym
Hejsa.

Jeg er en elev, som nu endelig er kommet i 9. klasse. Vi har for nylig hørt et foredrag om, hvad der skal ske efter folkeskolen. Man kan vælge mellem HHX, STX og HTX.

Vi fik at vide, at en meget nyttig hjemmesiden, som ville gavne os var ug.dk

Den har jeg brugt en masse tid på, og er blevet klogere på det danske uddannelsessystem.
Efter megen tanken og flere overvejelser har jeg valgt at fokusere på at blive børsmægler. Mit problem er, at jeg ikke er sikker på, hvordan man bliver det.

Er det her vejen til at blive børsmægler?

Efter 9. vælger jeg at starte på:

HHX

Derefter en KVU, som Finansøkonom.

Herefter ved jeg ikke, hvad jeg skal gøre :(

Er det H, 2. del i finansiel rådgivning jeg skal tage, eller?

Er virkelig gået i stå om, hvad jeg skal efter finansøkonomuddannelsen.
Håber i kan hjælpe mig

Okay Anonym
Tak for svaret.

Hvad tjener man mest som?

Hmm Anonym
Du skal have tusind tak for de fantastiske svar :)

kan stx også bruges?? frk
hej

jeg overvejer meget kraftigt at læse til børsmægler, men ville høre om man også godt kan gå på gymnasiet, altså tage en stx, for så at blive børsmægler??
jeg har prøvet at søge mange steder, men svaret er ikke helt dukket op endnu, så håber der er en der ved det? :)

jeg er meget god til tal og matematik. (går på en privatskole, hvor at jeg får 12, 12 i mat. )
- det jeg egentlig ville med det var om det var nok at have haft matematik på A niveau i en stx uddannelse??

håber der er en, som kan hjælpe mig, og på forhånd tak!!

Børsmægler Børs-intra
hey

ville høre om man skal være sindsyg god til at regne og lave matematik for at blive børsmægler

Børsmægler hjælp !0. klasses elev
Har du været inde på se-pakken.dk, bare skriv 4000UU ved log ind

Jeps Hjælper
En STX kan også sagtens bruges.

Jeg går selv på CBS, der er handelshøjskolen i København, og vi har mange studerende med en baggrund fra gymnasiet. Alt det økonomiske skal du nok blive sat ind i, i de forskellige fag, så du ender med at have samme muligheder for at få en god karakter som dem, der har taget HHX. Matematik på A-niveau er mere end rigeligt, da det voldsommeste du kommer til at opleve er integral-regning.
Det er min erfaring, efter at have snakket med mange banker, at det er en klar fordel at have en kandidatgrad i finansiering frem for de samfundsøkonomiske som f.eks. cand.polit eller cand.oecon - det er også derfor jeg selv har valgt at tage en cand.merc.fir på CBS.

Håber dette er svar nok :)

Matematik ? anonym
Hej, jeg har også en utrolig stor interesse for børsmægler, men matematikken og mig er ikke noget der går hånd i hånd, faktisk er jeg så dårlig, at jeg har svært ved at bestå matematik a.
Men da jeg går på HHX, 3 år har jeg bl.a. haft afsætning b, hvor jeg fik 7. Virksomhedsøkonomi, hvor jeg i øjeblikket har et 7 tal, men nok godt kan komme op på et 10 tal og Finansiering som er et 7 tal.

Vil høre om i mener, at der er en mulighed for at jeg måske kan blive børsmægler, eller er matematikken en så stor en del af Uddannelsen, at det er helt umuligt?

Børsmægler DanielBJ
For at blive børsmægler skal du have en Bachelor (økonomi) på universitet eller finansøkonom. Derefter kan du tage en videregående økonomisk kandidat-eksamen fra handelshøjskole eller universitet - bla. cand.merc., cand.oecon., cand.polit.

hehe tro på det
læser Cand.Merc.Fir og er ret dårlig til matematik fik vist 03 eller 5 (-3, 00) på HHx :-) syntes sku det gik godt med at lære de forskellige fag på HA almen erhvervsøkonomi på CBS :-) det skal du nok lære være ikke bange... sålænge du bare har troen på det!!! desuden giver matematikken også mening på CBS da du kan relatere den til noget og ikke bare sidder og skriver "formler" i luften uden at vide hvad det skal bruges til... p.s. har oplevet mange som har fået "brush up" og efter et 12 tal i gymnasiet stadig er lige så rusten som mit (0)(0) hehe..

Børsmægler Anonym
behøver ikke have en kandidatgrad for at blive børsmægler
hvis bare du viser at du er godt til det du laver kan du blive det
arbejder selv i london hvor størstedelen af dem der er brokere ikke er uddannet fra hverken universitet eller business schools