Vejen til verdensfreden....

Vejen til verdensfreden.... s.s.blicher
Eller ihvertfald et godt stykke derhenad, når vi den dag når respekten for menneskeheden har bredt sig, også til den danske befolkning.

Men det bliver nok ikke let at overbevise visse befolkningsgrupper om, at bare fordi én med store ører vil udryde stegt lever pga had, er det ikke ensbetydende med at ALLE med store ører ønsker det samme.

der er faktisk MANGE med store ører der ELSKER stegt lever.

Du der.. Ja dig.... Dig der stemmer på DF... Forstod du den ??... Nej ???... Det overrasker mig ikke.........

han er anonym
muslim

Undskyld..... s.s.blicher
Jeg har bare dannet mig et billede af den typiske DF vælger her på Sol.dk, og har endnu ikke mødt en eneste der kan debattere på et seriøst plan.

Skulle der dukke en op, er jeg den første til at indrømme det.

Det er ok... s.s.blicher
Det er iorden at du ikke fatter noget som helst. Det danske sociale system vil fortsat have plads til dig.

Mere Verdensfred Rize grød
Lige hvad alle de unge mennesker trænger til - mere verdensfred - mere biodynamik - mere sociologi - mere verdensfred - mere uddannelse - mere arbejde - mere indsigt - mere selvtillid - mere verdensfred -

Lige hvad alle de gamle trænger til - mere verdensfred - mere vitaminrig nødhjælp - mere vand - mere verdensfred - mere uld i lagnerne - mere halm i træskoene - mere behandling mod forkalkning ? . . mere verdensfred -

Lige hvad alle de fattige trænger til - mere verdensfred - mere tryghed - mere arbejde - mere verdensfred - mere genbrugstøj - mere halm i taget - mere verdensfred

Lige hvad alle de rige trænger til - mere verdensfred - mere kaviar eksotiske steder - mere nyt tøj - mere champagne - mere verdensfred - mere smarte køretøjer - mere etiske investeringer - mere økologisk luksus - mere verdensfred

Lige hvad alle våbenproducenterne trænger til - mere verdensfred - mere omskoling - mere solenergi - mere fleksibilitet - mere udvikling - mere verdensfred - mere humanisme - mere børnelatter - mere otium - mere verdensfred

Lige hvad alle trænger til - mere verdensfred

!
og mådehold
selvtillid
næstekærlighed/medmenneskelighed
og mere Palæstina !

Halloe det er en repræsentant for beættelsesmagten, man har af uransaglige årsager besluttet sig for at jævne deres bolig og hjem med jorden, hvis de ønsker at overleve bedes de venligst træde udenfor og i sikker afstand - hvad bliver det næste en sms ?
Hvordan mon det er for børnene sådan at opleve et demokrati der forsvarer sig ? Mine ville blive hysteriske, aggresive og hvor er passet, tilladelserne, papirerne, de enkelte stykker legetøj, skoleopgaverne, skolemapperne, skoletaskerne, mormors tekande, . . . TVet, menneskerettighedserklæringen på jødisk, fredsgruppens foldere, digtene om fremtiden, sanghefterne, kogebøgerne, reklamerne om de nye køkkener ? Nattøjet, vitaminpillerne, krykkerne?, kørekortet, bøgerne, og aftensmaden ! Hvad med aftensmaden - dagens eneste måltid - og vandet ! . . demokrati - tyskerne kunne ikke styre det, men jøderne kan vist ikke heller !
Og nutidens tyskere ? Hvad ved de om Palæstina, der er ingen prozionistisk/jødisk/zionistisk repræsentant der ringer dem op og meddeler dem at om fem minutter vil deres bolig af uransaglige årsager blive jævnet med jorden, i Tyskland

Metoden er rygtedes via Forenede Nationer , menneskeretighedsorganisationer og Folkekirkens Nødhjælp

: Israelske styrker er begyndt at ringe til civile og advare kort inden de bomber deres huse.
: De israelske styrker i Gaza indledte fra den 23. juli en ny politik om telefoniske advarsler til civile i Gaza. Kort inden bombardementerne fik folk en opringning, der gav dem besked på at forlade deres huse med et varsel på mindre end en time.

: The "apartheid Israel state" is worse than the apartheid that was conducted in South Africa, Congress of South African Trade Unions (Cosatu) president Willie Madisha said on Monday.

I omkring 4500 palæstinensiske familier er børnenes arbejdsindtægt hustandens eneste indtægt og 30% af alle palæstinensiske børn er pt. kronisk sultne- ikke bare efter den ligestilling og frihed de ikke kender omfanget af men også efter mad- men den nødhjælp som er doneret af stater (og som er nødvendig på grund af besættelsesmagtens tilsidesættelse af den internationale lovgivning . .) er forsinket af besættelsesmagtens militærpersonel og administrative personel i øvrigt !

Men det skyldes sikkerhed - sikkerheden skal være i orden !

Sicherheit macht frei ! og sulten ! og undertrykt !

Nej, det er synd for jøderne og det er synd for zionisterne og det er også synd for prozionisterne - fordi det den humanitære internationale ideologi de bekæmper og det er ikke smart - det ligner jo praktisk propaganda og manipulation . . på et eller andet plan . . . og sådan er de slet ikke ! de er bare mennesker som alle andre, mennesker som går ind for illegal besættelse, undertrykkelse og sikkerhed samt militarisme - hvis USA ikke havde doneret alle de våben kunne de nok finde ud af at gribe efter freden . . !
Men så stort er venskabet USA/ZIONISMEN måske ikke at det kan tåle fred og retfærdighed