Vejle BK skuffer mig

Vejle BK skuffer mig babs-o-man
Ved ikke om jeg er ene om denne konklusion men Vejle har i den grad skuffet mig.

Ikke alene besidder de førstepladsen af ”modtagne kort” grundet groft spil og det overrasker jo ingen da det er almindeligt at oprykkerne har svært ved at finde balancekunsten mellem professionelle frispark og grove frispark hvor man har hovedet under armen for det skal de nok få lært inden vinterpausen sætter ind.

Men Vejle BK har generelt bare skuffet mig fælt da jeg faktisk havde store forventninger til dem da faktum var at de rykkede op.

Er du Vejle-tilhænger? Hvordan ser du den fremtidige situation for klubben overlever de i SAS-Ligaen for de har opnået sølle to point i hele tolv kampe?

MVH Babs-O-Man

Du har ret!! VB fan
Jeg har efterhånden fuldt VB i mange år og var også på stadion i går. >Endnu engang måtte jeg forlade stadion skuffet og frustret. Det er efterhånden ved at være rimelig pinligt, og må da også indrømme at den røde trøje ikke bliver luftet så meget for tiden( bor i odense).
Vi er historiens dårligste superliga hold og som vi spillede i går kan jeg heller ikke se hvordan vi få nogen sejr i denne sæson.
Jeg synes ellers man med rimelighed kunne stille forventninger til holdet før sæsomstarten. Vi vandt trods alt 1. div. og selve administration og økonomien køre på superliga niveau.

ret skuffende jacob.lykke
det kører ikke helt for VB kan man roligt sige.
og selvom jeg tror der sker et eller andet i vinter pausen, så tror jeg bare det er for sent til at det kan reddes.
der skal i hvert fald helt andre boller på suppen, desuden kommer det nok også til at afhænge af de andre bundhold (hvor godt de klarer sig).

men vil altid holde med VB, vil heller ikke være flov over at være fan af VB, jeg er født og opvokset i Vejle, og derfor holder jeg med dem. så må man tage drillerierne med, det sker som regel med et smil på læben ;)

mh Jacob

Bryder mig ikke om at skrive følgende simon-says
Med det er sgu mere end ringe og skuffende.

- Jeg har været glad for Vejle lige siden jeg var dreng, og samlede på kapsler med fodboldspillere indeni.

*FB* - en inddirekte Vejle tilhænger