Velfærd - ikke skattelettelser

Velfærd - ikke skattelettelser aabenraamand
"Danskerne vil have velfærd - ikke skattelettelser"

Torsdag starter spillet om Finansloven for 2007. Folketinget har heldagsdebat om regeringens forslag, og nu er Socialdemokraternes bud klart: Danmark skal bruge 10,3 mia kr. mere på kommuner, velfærd og fattigdomsbekæmpelse.

S-udspillet blev præsenteret onsdag eftermiddag på et pressemøde, og her gjorde finansordfører Jan Petersen det klart, at skattelettelser ikke er på partiets dagsorden: - Danskerne vil have mere velfærd, ikke skattelettelser, erklærede ordføreren.

Hellere velfærd end skattelettelser!

Og din holdning susanne.larsen
til sagen? Er du enig? Er du uenig? Hvad vil du have vi skal debattere?

forvirret supermand1985
der var en der ringe til mig for lidt tid siden... og spurgte om jeg syntes velfæren er blevet bedre eller dårliger i løbet af fogh´s tid... og jeg viste ikke hvad jeg skulle svare... da jeg ikke går ind for velfær... der kom senere i nyhederne med en % del til hver... ligemget.. det var selve spørgsmålet der var underligt... for hvis velfæren altså bughet er mindre ville det jo ved deres spørgsmål betyde det er blevet dårliger... men jeg synes jo der imod at det er godt at der kommer mere bruger betaling. og derved bliver det godt ;) hehe

Det må en socialdemokrat Anonym
nødvendigvis sige, da det er det socialdemokraterne har at byde på = højere skatter og mere velværd!

Velfærd kan man i princippet ikke få nok af, men problemet er at det ikke er gratis. Derfor er det en balance mellem skattetrykket og velfærden der skal findes.
At proklamere mere velfærd uden at fortælle hvor pengene skal komme fra, er som at udskrive dækningsløse checks.

Personigt synes jeg at skatten er for høj, spicielt for de højtlønnede, og vil gerne skære i velfærden for at der kan blive råd til skattelettelser. Jeg betaler ikke selv topskat, så det er ikke af egoistiske grunde, men af rent ideologistiske grunde.

Skatten er høj susanne.larsen
her ilandet, uden tvivl. Jeg ville betale den med glæde men de vil altså have penge.

Tilgengæld så syntes jeg vi får noget for pengene..ingen regning for sygehusophold er blot et af goderne.

Min søn blev født 9 uger for tidligt ved kejsersnit, glemte at trække vejret da han var 2 mdr gammel og blev indlagt igen. Så gik jeg hen og fik Sclerose - medicinen koster 10.000/md -
Jo, jeg vil mene at når lukkumet brænder med helbredet, så viser det sig at pengene er givet OK ud.. men om jeg godt ville have flere mellem hænderne? JA (det er vist som mel i munden og blæse samtidig)

Ikke allle områder Anonym
af velfærden er lige vigtig/berettiget.

Sygehusvæsenet er vel nok det de fleste anser for det vigtigste, og jeg synes ikke det skal nedskæres. Tvært imod kunne det godt laves bedre også selvom det måtte koste ekstra.

Men der er forholdsvis mange steder hvor pengene er spildte eller ikke gør særlig nytte.