Velgørenhed drukner i aktiebegær

Velgørenhed drukner i aktiebegær Samson fra Vojens
Ser man det; Kræftens Bekæmpelse har "tabt" 60 millioner på aktiefaldet!.

Det giver 2 problemstillinger, som SOL debatten skal forholde sig til.

Det ene problem løser jeg af velgørenhed for debattørerne, så det skal i ikke efterfølgende tænke på: Sagen er den, at man først kan tale om "tab/gevinst" når man faktuelt sælger - forskellen mellem købspris og salgspris. I dette tilfælde har DR´s og TV2 journaliststand ikke helt forstået, at kursfald/stigning er hypotetiske størrelser, der kun kan diskuteres, ved faktiske salgspriser. Direktøren/generalsekretæren pointerede dog også denne ret væsentlige pointe, med bemærkning om at aktierne skam ikke er til salg. [:/][:D]

Tilbage er så spørgsmålet til Kræftens Bekæmpelse, Red Barnet, Røde Kors, Folkekirkens Nødhjælp m.fl. - Hvorfor puer i penge sammen, og samtidig lancerer den ene efter den anden landsindsamling, med påstand om at i mangler penge - har i brugt dem alle på hasardspil og poker, for velgørende midler[:O]?

Præcis min tanke prophecy
da jeg læste den samme artikel.

Når jeg donerer penge til velgørenhed, så forventer jeg at de bliver brugt på velgørenhed med det samme, og ikke bliver puret sammen til spekulation.

Hvis jeg ønskede at de skujlle pures sammen, så kunne jeg nok godt SELV finde ud af at skrabe 100.000 kr sammen (som er minimumsbeløbet for at oprette en fond), oprette en fond og donere renterne til velgørenhed.

SKAM JER KRÆFTENS BEKÆMPELSE! Fucking spekulanter! Det er sidste gang jeg har doneret noget til Kræftens Bekæmpelse.