VELKOMMEN UD JØNKE

VELKOMMEN UD JØNKE ...
VELKOMMEN UD JØNKE.

Fedt at du endelig er kommet ud igen.

Nu er du blevet tvangs-mentalundersøgt... fordi du blev overfaldet...

Så lige et råd...

Lad være med at gå over for rødt lys i trafikken... det kan være det giver tvangs-kasteration... det må man sikkert gerne overfor dem der hedder JØNKE...

Det står sikkert også i koranen

God vind du gamle

Jønke blev ikke mentalundersøgt.. m35kbh
fordi han blev overfaldet, men fordi der er lige mange nok voldelige episoder med Jønkedrengen, hvor folk dør eller kommer alvorligt til skade, så vidt jeg har forstået. Noget andet er, at det MÅSKE kan være en god ide generelt, hvis folk er impliceret i mere end en enkelt voldssag eller to, da der måske er noget galt i deres hoveder siden de ryger ind i sådanne sager langt oftere end gennemsnitsborgeren.

Jønke Terminator
er et trofæ for de fæhoveder i kriminelle miljøer, som vil have opmærksomhed. Derfor er Jønke et yndet mål. Længere er den ikke.

Jønker er ikke hverken dum eller psykopat. Han er bare rå og rationel. I nogles øjne primitiv. Og hvad så?

For politikerne er Jønke et alibi for at fratage borgerne frihedsrettigheder. Det er langt mere sygt end en rocker nogensinde har været!

For Politiet er Jønke et alibi for, at kræve ekstra bevillinger i form af skattekroner til deres krig mod befolkningen. :-)

Gud som vi keder os i Dannevang!

Hmm.. f.eks. Tarzan
Keder os ??

Det ved jeg nu ikke om det lige er tilfældet.

Men det er da for plat, at høre på folk som roser Jønke til skyerne. Manden har været involveret i flere drab og voldssager og som han selv siger, så er han ikke et af Guds bedste børn.
Jeg er selv utroligt træt af "indvandrekriminaliteten" her i landet, men jeg forstår ikke, at folk hylder ham og HA som værende vore alle sammens frelsere - det er de alt for brodne kar til, at være.

Det er det samme når folk hylder indsatte, der tæver fanger, som er fængslet for voldtægt. Dem der tæver disse fanger er ofte selv såkaldte "stærke fanger" hvilket vil sige, at de heller ikke har gjort noget godt, siden de sidder inde.

Lad os nu holde facts adskilt - disse personer er ikke helte eller lign. de er gemene, til tider kløgtige og ellers afstumpede voldspersoner, ikke mere ikke mindre. Og er man i tvivl om HA, bare er en MC-klub, der hygger sig. Så gå ind på www.youtube.com og søg under "Blod brødre" - der er 5 dele med HA, optaget i starten af 1990'erne. Der fortæller, bl.a. Jønke hvordan han TØMMER magasinet i "Makrellen" og man får et indtryk af, at Hells Angels ikke bare er en hyggeklub.

Det er jo ellers ikke mange år siden, at Jønke var fremme og sige, at HA bare var en MC-klub, der dog ikke kunne retfærdiggøre samtlige af deres medlemmers gerninger... fair nok - men det er jo bemærkelsesværdigt, at mange af deres medlemmer har lange og grove domme for vold, drab, handel med narko osv. osv. osv.....

dårligt argument ...
Det er sikkert også kun et spørgsmål om tid, før nogle fodbold-tosser slår hinanden ihjel.

Det er faktisk kun forholdsvis heldigt at det ikke er sket endnu.

Og det er da virkelig folk der opsøger og arrangere slagsmål og hærværk.

Vil du så påstå at, hvis f.eks Jon Dahl overvære at nogle af disse tåber slår hinanden ihjel, skal han også spæres inde, for at opholde sig i nærheden af hvor folk opføre sig voldeligt...

Jønke har slået Makrellen ihjel... JA... og fået sin starf.

Hvordan kan du og andre så anklage ham for medvirken til drab i "Robin-sagen" hvor videoovervågning nettop viser at han står et stykke fra hvor det sker.

Og hvordan kan man spærre en mand inde i 10 måneder for at forsvare sig selv...

Hvad ville alle andre gøre hvis en mand pluselig stak ud efter ens ven, kæreste eller barn...

Jeg ville ihvertfald ikke sætte mig ned og snakke med ham om han barndom eller noget andet pædagogisk korekt... VILLE DU?

Att: ... f.eks. Tarzan
Nu ved jeg ikke om det var mig du hentød til (husk, at skrive hvem du henvender dig til)

Men selvf. er det fair nok, at han forsvarede sig mod angrebet - jeg er bare imod, at Jønke og HA generelt bliver fremhævet som landets frelsere mod indvandrere mv.

Mht. Robin sagen, så ved jeg kun, at han blev dømt og kom i fængsel. Jeg må jo (som en del af demokratiet) stole på rettens afgørelse, selvom det til tider ikke altid giver mening.

Jeg ved ikke om du har nogle personlige relationer til HA og/eller Jønke, for jeg ved da selv, at man kan komme til at se på sagen med ikke helt objektive briller.

Igen må vi (desværre vil nogen mene) følge rettens afgørelse og hvis de mener, at der var grund til at holde Jønke fængslet i 10 måneder, så må det jo tyde på, at de ikke ved helt endnu hvem og hvad der udløste overfaldet i december, for jeg har også læst forskellige beretninger om den sag.

hvis nogen anom
skulle mental undersøges, skulle det sku'da være den klaphat der trækker en kniv og stikker Jønke !
Jeg mener at han i den grad burde ha' hovedet undersøgt nå man prøver at overfalde en flere-gange-dømt voldelig person...han beder jo om en røvfuld !, det svarrer til at begå væbnet røveri på en politistation !

Igen er der ingen der anfægter det faktum at idioten har en kniv med i byen(og tilmed bruger den)det tiltrods at vi hører folk hyle op om, at nu gider de ikke se knive i nattelivet mere, og hvor forfærteligt det er at unge stikker hinanden ned for et godt ord.

Jeg tror at Jønke Terminator
er et utilpasset menneske. Et menneske som søger en mening med livet, som ikke handler om velfærdssamfund og systemslaveri.

Jeg forsvarer ikke et menneske som Jønke. Men ser ikke på ham som et dårligere menneske fordi han slog makrellen ihjel. Det kunne ligeså godt have været Jønke, der blev slået ihjel af makrellen. De er begge to et produkt af en forkert opdragelse.

Men alle mennesker har dræber instinktet i sig. Alle. Under de rette omstændigheder kan alle personer slå ihjel.

Fjern rockernes indtægts muligheder = legalisér stofferne. Så er den potte ude, for en tid. De har derefter kun indbrud og røverier tilbage. Men de til tider debile medløbere de samler sammen på kan ikke stille meget op på den konto. Men så må de jo selv forsøge sig...

Att: Terminator f.eks. Tarzan
Jeg er faktisk meget enig med dig - selvf. kunne det ligeså godt være omvendt, at Jønke selv var blevet dræbt af Makrellen dengang.

Jeg kender ikke manden eller HA for så vidt, men det er bare for dumt hvis danskerne lige pludselig ser dem som Helte osv. Jønke forstår jo, at udnytte medierne og får samtidig en klækkelig betaling for sine mange bøger, som folk jo sluger til sig.
Det eneste jeg håber på, er, at Danskerne lige tænker sig om en ekstra gang og forhåbentlig kan gennemskue, at de her rockere jo er gemene kriminelle. Man skal ikke lade sig snyde af deres, til tider, venlige fremtoning mv. (åbent hus, fester)

Jo det var til dig f.eks. Tarzan ...
Og NEJ, jeg har ingen relationer til hværken Jønke, HA eller bikermiljøet.

Jeg har derimod læst nogle af hans bøger og hørt de debatter han har deltaget i på TV, hvor hans argumentation og viden langt overgår politiet og de politikere der prøver at drive plat og fiske stemmer på grund af bikerne.

og din bemærkning: "Jeg må jo (som en del af demokratiet) stole på rettens afgørelse..." kan vist også ligge et meget lille sted, hvor der er meget mørkt.

Som denne sag hvor der er aflytning af Jønkes telefon, hvor man faktisk kan høre hvad der sker og hvem der gør hvad, er der i Robin-sagen videobilleder der viser at Jønke IKKE er involveret i slagsmålet (som faktisk igen er en person der angriber nogen fra HA, og ikke omvendt).

Så hvad angår demokrati og retsikkerhed, kommer det kun politikere til gode.

Glem ikke at vores "DEMOKRATISKE"-valgte statsminister var nød til at trække sig som minister for "kreativ bogføring"... LÆNGE LEVE RETFÆRDIGHEDEN

i virkeligheden anom
benytter de sig af samme love som vi andre, og det er jo også derfor at HA aldrig er blvet dømt for noget kollektivt(organiseret kriminalitet).

Tro mig, en masse anklagere ville hellere end gerne se dem bag gitter, men hvis de skal dømmes, så skal hele det danske erhvervs liv slæbes for retten og dømmes ligeså.
At en HA(eller anden rocker)arbejder som udsmider i deres eget klubhus og så kører rundt på en Harley, er ikke anderledes end Riskær der ikke kan betale sin gæld, men sjovt nok har råd til at starte det ene firma efter det andet.

I dette land kan alle oprette et firma og gå på røven med det, derefter kan man ikke røre dem fordi de har flyttet værdierne til et nyt firma. Da dansk Eternit lavede elendige tagplader der smulrede efter få år, ja så skyndte man sig bare at oprette et nyt firma, overføre alle væktøjer, maskiner og medarbejdere, så folk ikke kunne sagsøge Dansk Eternit for erstatninger...se det er organiseret kriminalitet !

Handler det ikke også om Terminator
at Jønke er godt stof for medie maskinen. Hver gang disse personer toner frem i radio eller tv sidder folk jo nærmest og savler over historien.

Så for mig at se er netop medierne med til at holde liv i Jønke og de bander, som miljøet er en del af.

Danskerne bestemmer jo ikke selv hvad de vil se og høre i radio og tv. Det eneste sted du har frihed til selv at vælge de nyheder, som interesserer dig, er på internettet.

Men de fleste vil hjernevaskes af mainstream medierne og derfor har bla. Jønke så stor en plads i folks bevidsthed. Der er høje seertal og gode ratings i denne mand og banden han tilhører.

Det er endda ikke det værste... ...
Det værste er at medierne og politiet er med til at gøre tingene værre.

F.eks i den her sag om indvandrebanderne og HA...

Det er faktisk rigtig lang tid siden der har været noget ballade omkring HA i Odense, og deres klubhus så meget lukket ud, og derfor var der stort set ingen der viste om HA havde afdeling i Odense, og slet ikke hvor de havde klubhus...

Men da der så begyndte at være en smule kød på benet , da en indvandrer blev skudt i København, var det jo perfekt for medier og politi at HA skulle holde fest i Odense...

Så selv om der ikke var ballade ved selve festen kunne man vise deres klubhus med adresse og det hele... ganske tæt på Vollsmose...

Og siden har denne adresse været et udsøgt rejsemål for indvandrebander, presse og politi... Der er endda affyret skud, så de virksomheder der er i det område nu går og frygter for hvad der sker og hvornår... tak til pressen for det...

Et par dage efter blev der vist et stort billede, med vejskilt ud for huset hvor en HAér bor privat... (var det nu nødvendigt) og en spinkel historie om at han muligvis var en værre én... ja så gik der jo ikke ang tid før denne adresse også var ramt af skud... og det gør sikkert heller ikke naboerne trygge at sende deres børn ud i det kvarter nu...

Så hvem er det der bringer folks liv i fare... dem der kan finde på at skyde... eller dem der sidder i sikkerhed bag et skrivebord og viser billeder af de steder hvor folk der er indvolveret i sagerne bor, så de nemmere kan finde hinanden.

Iøvrigt er det lidt underligt at politikerne som Lene Espersen, vil have fjernet HAérnes klubhuse... Det er jo det eneste politiet kan få øje på når der sker noget... tænk på det...

Hver gang der er sket noget hvor nogen har mistanke om noget med HA, er deres klubhuse blevet ransaget med det samme... sikke et initiativ fra politiet...

Det er derfor at indvandrebanderne ikke så nemt bliver optrævlet... de bor jo alle sammen forskellige steder og hjemme hos far og mor der ikke taler dansk... nej det vil blive alt for besværligt og omfattende at gå i den retning... det er jo også bare drengestreger...

Der er ikke noget at sige til at når "almindelige mennesker" har indbrud og får stjållet deres ting, gider politiet ikke at gøre noget ved det... det er for besværligt...

Tænk på den gang Ekstra Bladet lavede en artikkel om hvor nemt det var at skaffe sig narko... der arresterede politiet hele redaktionen på Ekstra Bladet, efter de havde sat artiklen i avisen... Flot politiarbejde...

Og TV2 gjorde ligesådan for at vise hvor nemt det var at skaffe våben... Politiet dukkede op igen... efter udsendelsen...

Så det viser hvad politiet laver... ser fjernsyn og læser ekstra bladet, og først dér rejser de sig fra stolen og gør noget...

Noget tvivlsomt... men de gør noget...

Så spørg man sig selv... var det ikke politiet der skulle vide hvor dem der solgte narko og våben kunne findes... og hvorfor er der så ikke blevet sat en effektiv stopper for det

Sagen er jo enkel Terminator
Politiet kan aldrig dæmme op for denne triste kriminalitet. Jeg tænker på skyderierne.

Men politiet bruger rockerne og invadrerbanderne, som påskud for at kræve højere bevillinger/flere skattekroner. Men penge løser altså ikke denne udfordring.

Det eneste, som hjælper, er hjælp/pisk til forældrene med kriminelle børn. De skal vejledes og lære hvordan man opdrager børn så barnet lærer om grænser i en tidlig alder. Og stilles til ansvar med alvorlige konsekvenser, hvis de ikke bakker op om børnenes opdragelse.

Men de gode resultater kommer jo ikke allerede til næste valg og så dur den model ikke. For politikerne har jo lovet at bringe paradis til alle hvis vi vælger dem...vupti!

Vi rider, som vi sadler. Længere er den ikke.

I USA har man solgt sin frihed til gengæld for sikkerhed. Man ender med at miste begge dele. Bare se på Storbritannien. En ren Big Brother stat, der snart går i opløsning.

Jeg anfægter det pisdjuk
Jo da. Jeg anfægter at folk tager våben med i byen. Uanset hvem der gør det, så mener jeg at den der gør det også er på vej til at anvende våbnet. Hvorfor tage det med, hvis man ikke ønsker at bruge det? Politiet bærer våben og er autoriseret til at anvende dem om nødvendigt. Vores soldater i Afganistan bærer våben og bruger dem. Har selv været bevæbnet adskillige gange og ved med sikkerhed, at jeg vil bruge det våben jeg har taget med hvis det er nødvendigt. Det er helt sikkert en beslutning der tages hjemmefra!

Kan bare give dig ret pisdjuk
Ikke behov for at kommentere yderligere. Lad os sende en samlet TAK til pressen og - naturligvis til vores venner og hjælpere...

se nu det hele bikermus
På de omtalte youtube-klip fra blod-brødre om HA ser du så sandelig også eksempler på hvor dårligt at politiet er til at bevise alle deres påstande og anklager.

Og der er endda et rigtigt fint klip i afsnit 5, hvor HA har filmet med kameraholdets kamera,hvordan politiet genere folk der ankommer til deres fest.

Politiet beslaglægger kameraet "bare lige for at se hvad der er på båndet", og da det kommer tilbage, har politiet prøvet at slette det optagede materiale på den mest amatøragtige måde.

Hvis det er de dygtigste politifolk de sætter på disse opgaver, er der ikke noget at sige til at Hr og Fru Jensen aldrig ser deres fjernsyn igen, efter et indbrud.

Det kræver jo at der bliver GJORT noget.

SÅDAN !!! fixcie
dette burde være den gængse holdning for gud hvor har du ret
PS kunne være skrevet af mig for jeg er helt enig med dig, pressen og politiet har et stort ansvar, og tænk når der er skyderier ved ODENSE , og når det er HA´s klubhus der skydes imod er det HAér der anholdes! gud fader, var det ikke virkelighed var det årets joke

sos thim0
hvordan kan du udtale om disse mænd der sexmisbruger børn når du ved hvordan de børn er ødelagt for resten af livet .
og angående makrellen skal man kende til miljøet man det var den eneste måde at stoppe bullshit, de var psykopater .
det har ikke noget at gøre med at man hylder Jønke.[:)]

sandheden thim0
men når i ikke vil bekende hvem i selv er så lad være med at feje for andre folks dør .
og mange er ak81. Hvar mange af dem har sat i fængsel.?

øhhh hvad bikermus
Hvor kom sexmisbrug af børn ind i debaten?

besvaret thim0
[:O] tråden op til starten kan du læse hvad der står

ja sådan er det free live
jønke blir brugt til at pansere kan få bevillinger jønke burde skamme sig over han nærmest ene mand har skaffet flere tusinde betjente men det kvaj skal jo ha opmærksomhed konstant selv om han påstår han blot vil passe sig selv underligt da geniet ham skrevet ca 8 bøger om sit eget liv

Svar til dit indlæg. Far til dreng på 4
Jeg syntes at mærke en helt malpladseret årsags sammenhæng til at skulle straffe børn, men sikkert i helt god ånd med Venstre og Nazisternes måder, nej hvorfor skal børn straffes, på grund af manglende forståelse og fra deres forældre, og sidestillende også mangelfuld regering. Dette må bero på mangelfuld indsigt og ansvar, liggyldighed.

Det er samhørighed og gensiddig respekt og værdier der er udeladt i dag, i vores ellers så elskede land, som ikke længere bærer sit givne navn, men snarer noget på embalagen, EU, who the fuc... er de? Jeg er Dansker, her er jeg født, her har jeg min rødder, og er hjemme, her kan man ytre sig verbalt, gå på gaden efter mørkets frembrud, have anden politisk mening end en flok inkompetente skvadernavler til politikkere på Chr. borg som kun tænker i egen kapital og interesse, deres slogan må være "Det er kun Penge!" Citat slut. Men vores penge, må jeg til sidst sige. Vi har fedet deres røve, og de har bare taget alt de kunne trække på, til hvem skal landet fremover være til for, EU eller os som bor her? EU er den værste løgn en politikker har givet os nogensinde.