ven i problemer

ven i problemer vennen
hej nemborg .
jeg har en god rigtig god ven . der er meget over bevist om at han har heler evner og clavoiance evner .
han har fået mange tæsk som barn af sin alkoholiske far, har levet det meste af sit liv i institioner altid været små krimminel og sidder et par år i fængsel. han er meget naiv. og søger meget annerkendelse.
efter mange år i problemer og hash misbrug . har han så mødt en fornuftig pige der har fået han på rette vej .
nu har han så mødt denne her fyr der har over bevist ham om han har store evner inder for healing og clavoiance. han har (lokket ) ham til at tage en masse kurser i noget han kalde reiki der koster famillien en masse penge od over det har han også genoptaget sit hash misbrug sammen med disse rygklappere ,som bevisthedudvidende middel som han kalder det .
jeg føler han bliver udnyttet på det groveste.
hvad gør en god ven ?

FUCK JANTELOVEN!!! ak-mor
Tilhører THY Danmark?
Hvorfor skal loven så ikke holdes der?
www.klitnyt.dk/paedofili er en side du skulle tage og kikke forbi på!
der sker ting i THY der ikke kunne få lov at ske andre steder i landet!

Svar: Ven i problemer hellenemborg
Kæreste Ven.

Det er en rigtig svær situation du der er i, for reelt kan du jo ikke gøre meget andet, end at sige til ham, hvad du ser. Det er bagsiden af medaljen vi her har fat i, og det smerter utroligt meget at opleve.
I en tid, hvor stort set alle får genåbnet til sine naturlige clairvoyante, intuitive evner, ser nogle det som en nem måde at tjene penge på. Det er en vidunderlig verden at leve i, med hovedet i himlen, men hvis ikke vi samtidig har benene på jorden, ja så vælter vi.
Det du ydermere kan gøre er, at kontakte www.clairvoyantforeningen.dk eller www.healerringen.dk og beskrive det du oplever, og så håbe på, at de vil tage affære. Spirituel udvikling og hash hører absolut ikke sammen – for det der sker mange gange er, at det naturlige filter vi har ødelægges, og vi havner i en psykose i stedet.
Jeg skal sende din ven noget lys og bede for, at han får den hjælp han har brug for
Du og andre der læser dette kan gøre det samme.

Mine allerkærligste tanker
Helle Nemborg
www.spiritlight.dk