ven=kæreste

ven=kæreste jonatan
Hej Drenge/Fyrer/Mænd!!

Når i vælger en pige som jeres ven er det så ikke i bund og grund fordi i er vilde med dem, og vil i bukserne på dem.

SVAR ÆRLIGT! her er i trods alt anonyme

Næh, ikke nødvendigvis Kløpinden
Nogengange er det rart bare at ha' en veninde !

Hvilket indlæg.....?? lagermann
Jonatan

Hvilken af disse to identiske debattråde skal jeg svare på? Jeg har svaret i den anden debattråd.

Det er sguda noget pjat det du har gang i her, med at oprette to debattråde som er helt identiske?

Lagermann

Ups..... lagermann
..nu så jeg det der kan være forklaringen? Du var kommet til at bytte om på overskrift og nick i din første debat? Herregud, det er da ikke noget problem. Men nu forstår jeg dig :o)

Mvh Lagermann

Min gamle far sagde engang: Den forundrede
"Man kan ikke være ven med en kvinde! Enten bliver det til mere (altså kæresteri), eller også bliver det til mindre (altså venskabet glider ud)."

Må nok give ham ret, selvom jeg i mange år forsøget at lede efter modbeviser.

Mit problem er, at venskab (respekt, åbenhed og fordomsfrihed) for mig er en vigtig del af et kærlighedsforhold til en kvinde.
Men må konstatere, at kvinderne ikke tænder til yderligere på den slags venskaber.
Kvinder vil forføres, forelskes, besnæres og besnakkes. Alt andet er sådan set ligegyldigt!
Desværre!!

Der er piger man er venner med anonnnnym
og der er piger man har sex med.
Antag selv hvilke der hører under ovennævnte kategorier.

Jeg syntes... anonym
at det sagtens kan lade sig gøre, jeg er rigtig gode venner med en pige og vi har været det i mange år nu. Vi snakker og mødes mange gange om ugen og vi kan snakke om alt. Det er meget rart som mand, at have en kvindes synspunkter på forskellige situationer, i stedet for end mands.

Min veninde og jeg er tæt sammen, men vi hverken kysser eller dyrker sex sammen.

Det skal måske lige nævnes, at min kæreste er indforstået med at hun er min bedste ven, de´t acceptere hun fuldt ud...

Jeg har løsningen.. Men den er bestemt ikke nem.. Den fortrolige
Vi må nok se i øjenene at vi drenge (eller i hvert fald mig selv og de kammerater jeg kender) ikke duer til at have en veninde uden på et eller andet tidspunkt at have lyst til lidt mere. (Min egen erfaring fortæller mig dog også at kvinder har svært ved at holde sig fri for følelser for deres mandlige venner - men det er vel et andet debat emne?)

Tror egentlig ikke at flere mænd falder for deres kvindelige venner end omvendt. Tror bare at vi mænd er lidt mere styret af vores sexuelle drifter og fantasier.

Men her er løsningen..

Jeg har været kæreste med en sindsyg dejlig og smuk kæreste gennem fem år. Vi var IKKE venner før vi startede med at være sammen. Vi skiltes som gode venner og det er forblevet sådan. Den dag idag ser jeg hende som en af de venner der forstår mig allerbedst og jeg har slet ikke lyst til hende hverken følelsesmæssigt eller sexuelt.

Men det er nok de færeste der går den vej - og mens vi var sammen havde jeg jo naturligvis lyst til hende.. Så hvorvidt jeg egentlig har bidraget med en løsning kan jo diskuteres..

Sludder Jacob
Hejsa
Jeg har omtrent lige så mange pige venner som drengevenner. Mine pigevenner og jeg er gode venner fordi at vi har det sjovt, hyggeligt, rart sammen og fordi at vi kan snakke seriøst sammen. Men der er ingen og har aldrig været en seksuel bagtanke med forholdet selv om jeg da sikkert engang har fantaseret om en af dem (der er vist ret normalt), men det er ikke det samme som at sige at formålet med venskabet er sex sex sex sex sex. Og jeg har ret svært ved at se at de er sexuelt attraktive, selv om der helt sikkert er mange andre der tænder på dem.

Jeg har kendt dem i mange år og længe før jeg mødte min kæreste. Efter at min kæreste har lært dem at kende har hun (helt ærligt) ingen problemer i at jeg ses med dem alene. Men som ofte ses vi sådan flere venner ad gangen.

Det er en forvøvlet fordom at ingen fyre kan være venner med piger uden en seksuel bagtanke. Men der er da sikkert nogle fyre (og piger) som er venner med en af det andet køn med henblik på at man engang kan nå "et skridt videre".
Venlig Hilsen Jacob

Nej 123456
Jeg syntes at man kan vlre lige såh gode venner med en pige som med en dreng..

og nej syntes jeg ikke

Jo alle tænker sådan. RolandSG
Det vil jeg sige, alle drenge tænker. at være venner med en pige/kvinde er på papiret flot, smukt og dejligt. Men vi har kun en ting i hovedet om vi vil det eller ej, det er genetisk bestemt fra naturens side.

Ked af det skal lyde så grotesk, men det er den barske virkelighed.

Derfor ønsker jeg heller ikke at mine kæreste gennem mange år har virkelig gode drenge venner! Skørt, ja måske

Hmmm Eniuska
Jeg har et par drenge-venner som jeg har kendt i 15 år. Har aldrig tændt på dem eller været sammen med dem så der har altid været rene linjer. Min kæreste derimod har et hav af slyngveninder og hans aller bedste ven er en veninde som han en gang har været sammen med. Jeg stoler på at der ikke er mere imellem dem end venskab men det er bare ufedt at han omgiver sig med så meget østrogen. Jeg føler mig utilstrækkelig som kvinde, selvom jeg egentlig ikke burde. Jeg accepterer det udadtil, men nogle gange koger jeg indvendigt og bliver jalous på deres nære venskab.

Haha, hvor grotesk! Anonym
Nej, bestemt nej.
Venskab bygger jo på mange af de samme værdier og dyder, som et kæresteforhold. Venskab, ærlighed, sjov, hygge etc. Men der er altså forskel. Jo, der findes piger, jeg er blevet venner med, fordi jeg var seksuelt tiltrukket af dem, men de venskaber stikker sjældent særligt dybt, og man kan vist dårligt kalde dem venskaber. Det er mere kammerater af det modsatte køn.
Rigtige venskaber bygger på en større forståelse og accept, og respekt! Jeg har flere veninder, hvilke jeg seksuelt på ingen måde tænder på, men vi har så mange ting, vi kan give hinanden åndeligt, tankemæssigt og idemæssigt. Det er de personer, jeg kalder venner. Og det har en lille tendens til,ved mig, måske fordi jeg stadig er ung (20), at det er piger, jeg kan opnå disse fællesskaber med. Netop fordi de ikke tænker så meget i sexbaner som andre mænd. Og hvis man ellers har et godt parhold med en pige, med variende spændende sex, så kommer problemet heller ikke så meget frem.
Mangel på sex kan sagtens føre til sådanne tanker, men så er det andre steder, problemet ligger.

Mvh. Sander Ehmsen

Jo da skandinaven
Der er ingen grænser for alt det gode vi vil gøre for dem.

tror ik på det icarus
er ikke fyr....mn har utrolig mange venner både fyre og tøser, faktisk flest fyre... kommer sig nok af vores fælles interesse (biler) møder mange til træf (hvor der er knap så mange piger)....og snakker rigtig godt med rigtig mange af dem...

men ja følelser kan komplikere...har da også været udefor at måtte ende et venskab fordi han ville mere end jeg... men det er et ud af mange.

Set udefra Humlebumle
Jeg er en homoseksuel fyr og jeg finder det besynderligt at heteroseksuelle stadigvæk tumler med de problemer. Jeg og min bekendt/venskabskreds er i stand til at have platoniske venskaber med både homo/hetro fyre uden på nogen måde at ville i bukserne på dem.
Hvorfor er det overhovedet et problem for hetroer i 2006.

Jeg kan blive temmeligt frusteret over dette til tider. Især de fastlåste kønsrelationer der
foregår heteroseksuelle mænd og kvinder i mellem. For det går også ud over homoseksuelle bl.a. kommer det udtryk i jalousi fra hetro fyrene side. Jeg står heldigvis udenfor de der kønsrolle ræs - det er en af de fordele ved at være homo. Men jeg bliver hurtigt presset ind i dem igen når jeg skal begå mig i den heteroseksuelle verden - dvs. uden for min dør.

Jeg håber det her ændrer sig på sigt.

Jo da! Flabber
Selvfølgelig vælger vi kvindevenner fordi vi vil ha dem med i kanen. . . Hvorfor skulle vi ellers vælge dem???

Trælst Jacob
Ja, det er jo ikke lige ideelt for alle.
Men jeg synes oprigtigt at jeg har et ærligt forhold med min kæreste. Så når hun siger at det er O.K. så regner jeg med at hun mener at det er O.K. Bl.a. ved jeg, at hun ved hvor hun har mig.

Venlig Hilsen Jacob

Helt Enig Anonym
Selvfølgelig vælger vi da kvinder fordi vi vil i seng med dem < helt enig! ..

ellers ku vi jo bare blive bøsser hele bundtet.. .. .. .. .. .. .. .. .. .. .. . .. .. .. .. .. .. .. så kvinder.. .. .. .. se det som et kompliment... vi syntes rent faktisk at I *Kvinder* , er en HEL del mere attraktive, end røvhuller ..

Næh batmann
Jeg får quindelige veninder lige så tit som mandlige venner. Hvis jeg skal have "fedtet paraplyen" så prøver jeg s.. at score dem med det samme.
Jeg kan tale med tøzr om andre ting end mænd det er ganske enkelt en af hovedgrundene til at jeg har dem.

Ja jeg elsker dem men ikke på en sexuel måde.

Klart Zantar
Sådan er det da med alle mine venner, der skal helst falde noget af, ellers må jeg videre.

hmm pige18aa
hejsa, stort set alle mine venner er mænd.
gir dig ret i at de fleste mænd vil mere.

man skal passe på, min bedste ven ( som jeg havde det bedre med end nogen anden ) og jeg blev dybt forelskede, og kom så sammen, derefter blev vi uvenner og skiltes som fjender. jeg ville ønske vi bare var holdt til at blive venner.

har mistet en del mandelige venner af kærligheds relaterede grunde..

men når man forklare det kun er venskab man er intresseret i, mister man nogle og andre bliver :) sådan er det bare !

Har flest pige venner ! bullz-eye
og jeg har nu ikke været i seng med dem alle , og dem jeg har er venskabet nu stoppet lidt efter lidt , ved ikke lige hvorfor men har flest pigevenner og det er ikke for og komme i seng med dem !

TRIST Anonym
Jeg synes det er trist at voksne mennesker dag efter dag diskutere de latterligeste ting i de her debat forumer

Hmmmm Bisdy
Den er så også lidt svær at sluge for en ny kæreste.... er selv i samme situation lige pt.... Det er ikke rart at ens kæreste har en anden kvinde som han har været intim med og i et længere forhold med som han så stadig kan tale om en masse ting med og betro sig til omkring alting.... så føles det som om det er lidt utroskab selv om det ikke er fysisk!

Hehe nej, men... jon-fix
Nej, det er ikke derfor.. MEN, jeg ville da uden tvivl kunne finde på at gå i seng med mine pigevenner hvis muligheden opstod.

Men jeg har en del pigevenner som fungerer FINT som venner, og som jeg ikke blev venner med fordi jeg ville i seng med dem..

Giver det mening?

?!?! L.O.C
LoooL helt galt på den...

HALLOo Halloo
Jeg synes det er trist at voksne mennesker dag efter dag diskutere de latterligeste ting i de her debat forumer

begge dele jacob.lykke
det vil jeg bestemt mene man kan.

har veninder som jeg ikke ville gå i seng med, eller har fantasier om. samt andre jeg gerne ville.
men har da også haft veninder hvor man gerne ville være sammen med dem til at starte med, men siden hen ser dem som venner og derfor ikke har lyst til dem.
og omvendt, hvor man har dem som venner og senere får lyst til dem, sådan tror jeg der er mange kæreste par der opstår.

mh Jacob

Det kan vel ikke være værre julemanden
Det kan vel ikke være værre end når en kvinde har en kamrat som er fyr. Det er der vel ingen ben i. Jeg mener at det absoult ikke er sexult ar have en kamrat som er fyr. Jeg har selv en kamrat og han er det bedste. Og vi har ikke sex med hinanden. Og får det heller aldrig. Kvinder og Mænd kan godt være gode venner. For det skal lige siges at det modsatte køn er som regl de bedste som venner.

jo! Anonym
jo selvfølgelig vil vi gerne i kanen med de piger vi vælger som venner. er der noget galt i det?

ikke altid Anonym
jeg vil sige for midt vedkommen nogen gang er det sådan. men ikke altid..

sådan er det også med tøsser.. de er ikke meget beder selv,,, lol

Ja altid kldt
stort set ... er ikke ven med kvinder medmindre jeg ønsker tættere kontakt. Jeg er ven med mænd og vil i kanen med kvinder (ikke alle altså men dem jeg tager kontakt til). Jeg har ikke kvinde venner men da bekendte (venners kærester og kunsiner fx)

hmmm gamle ungkarle Gamme
En sengekammerat,tror ikke på det.

Come on, Pod
Det er lidt fjortenårigt at spørge, om man kun er venner med folk man vil i bukserne på. Mit svar må være "aldeles ikke." Jeg kender en del piger jeg bare synes er almindeligt hyggelige at være sammen med, fordi vi har interesser til fælles.

Selvfølgelig kender jeg også drenge, der slet ikke kan klare at være i nærheden af piger, de ikke føler sig seksuelt tiltrukket af, men den slags hører nu altså til mindretallet. Heldigvis da.

Lær at skrive dansk - nørd! tcl
I tiltaleform skrives "i" med stort - "I". det er grufuldt at se alle de nørder, der aldrig har lært at skrive ordentligt dansk. Hvis du kan erstatte "I" med "De", skal det med stort. Så lær det dog en gang for alle!!!!!!!

nej på ingen måde julemanden
ved ikke om det er sådan for nogen, men min bedste ven er en pige og vi har det bedste forhold til hinanden som man overhovdet kunne tænke sig.... vi er KUN venner og der er intet andet i mellem det.. så nej sys jeg på ingen måde at det bare er fordi man vil i seng med hende/ham....

he he kentb
he he det er så sandt som det er sagt!!!!!!!!!!!

En gammel ged fra nørrebro ungkarl
Ungkarlen kender en gammel kone.

Jo.. wow
Det passer vel i bund og grund

Absolut nej loejsermand
Jeg har flere kvindelige venner som jeg ikke kunne drømme om at bedække.

Som jeg har skrevet mange gange før, går jeg ikke på dates. Men jeg vil gerne have nye venner. Om der så opstår noget ud af det, vil tiden vise. Men det er ikke formålet med at søge venner af det modsatte køn.

Så mit svar er et rungende nej.

MVH
GL

Nej bukserne er ikke så interessante Holger
som det der er indeni.

Nægter at tro på det Særlingen
....hæ hæ En ven med det modsatte køn?

NEJ !!!!!!!!!!

Når lejligheden byder sig Sukkerstangen
Når lejligheden byder sig ender man selvfølgelig i bukserne på veninderne.

Sådan er naturen indrettet.

Alt andet er "sukkersnak".

Bedække!! charlysangel
er det ikke udtryk, der bruges, når det drejer sig om dyr?


Ellers er jeg da enig, vil ikke "bedækkes" af mine venner. Det er en grænse, der ikke skal overskrides.

Jeg ville netop ikke skrive loejsermand
Jeg ville netop ikke skrive noget om at kopulere, parre mig med eller diverse vurgære slangudtryk.

Men - bortset fra det - kan du forvente dig alverdens politiske ukorrektheder fra en Løjser.....

MVH
GL

kun for at få... den liderlige
hvis det er en jeg møder over noget chat eller lignende, er det udelukkende for at få noget ;p ellers er der jo ingen grund til at have veninder som bor langt væk?

Nå ikke? Janetarzan
Det undrer mig hvis du overhovedet får nogetsomhelst med den nedladende holdning. [:(]