venner eller hvad

venner eller hvad anonym
Jeg har opdaget at min kæreste gennem 12 år har flirtet med en anden pige i ca 1,5 måned. Jeg opdagede det ved at han opførte sig meget mærkeligt og løj overfor mig, og ikke ville være sammen med mig eller lave noget med mig. Det er en arbejdskollega som han så nu er blevet venner med og ser i sin fritid og render i byen med et par gange om ugen. Det bryder jeg mig ikke om og bliver nervøs og i dårligt humør når han skal være sammen med hende.Det kan han ikke forstå. han har ferie i øjeblikket og og render på cafe og i byen med hende endnu mere end når han arbejder og gider ikke være hjemme sammen med mig fordi han keder sig siger han. Har jeg grund til at være nervøs eller er det bare mig der er hysterisk.

ja.. trillle31
det ville jeg ihvertfald være... håber du finder en løsning snart så du kan nyde resten af din sommer også.. smil og lykke til herfra..

ja det lounic
ville jeg da også være.
Det var noget ganske andet hvis du blev inviteret med, men det lader ikke til at være tilfældet.
Det er også ualmindelig svinsk opførsel fra hans side af når han ved det gør dig ked af det og urolig...sompelthen respektløst.
Hvis han keder sig, ville det da være mere stilfuldt af ham at blive hos dig og arbejde lidt på det.
Håber snart du finder ud af hva der foregår så du ikke skal spilde unødvendig tid på ham
Go' sommer
/Female

tilføjelse lounic
må jeg lige tilføje at størstedelen at de der er utro er det med en fra jobbet........siger statistikkerne, men det giver da stof til eftertanke

Uanset... rimtursen
Uanset om han har gang i noget han ikke burde, så opfører han sig under alle omstændigheder under lavmålet, så jeg synes bestemt ikke du er hysterisk og jeg ville også være nervøs i hvis jeg var i din situation.

Jeg siger ikke din kæreste er dig utro, men hans opførsel er meget lusket.

glemte lige anonym
det skal lige siges at han gør et stort nummer ud af at fortælle mig at det er mig han elsker og kun mig han vil have. han har tilbudt mig at jeg kan mødes med hende men det er jeg ikke interesseret i da det er tydeligt for mig hvad hun har gang i. Hun sms'er til ham hver gang hun ved vi skal lave noget sammen, og kl. 2 om natten for lige at fortælle hvad hun laver, han siger han har bedt hende om at lade være med at skrive når hun ved han er sammen med mig, men det vil hun ikke lade være med. i går var han i byen med hende igen efter vi havde været i biffen sammen og kom hjem kl. 3 i nat. Han sagde de havde været på en form for bodega men han lugtede ikke af øl som han plejer når han har været i byen og hans tøj lugtede ikke af røg.

Ingen grund til nervøsitet BBB
Du kan godt starte hysteriet op for fuld udblæsning!!

Hvad bilder han sig ind, at erklære han keder sig sammen med dig og så skride på café med "fremmede damer"?

- Han trænger til et fur og så fortæller du ham slet og ret at der er en forslagskasse i køkkenet til aflivning af kedsomhed eller ham. Han er velkommen til selv at komme med forslag

enig lounic
din kærestes opførsel overfor dig er simpelthen så respektløs at jeg kan sidde her og blive helt rasende på dine vejne.
alene hans opførsel er efter min mening grund nok til at skrue bissen på.
hvis han ikke er indstillet på at prioritere dig og jeres forhold gennem 12 år over cafe besøg med denne dame så er det simpelthen ud til højre med ham