Venstre holder ryggen fri...

Venstre holder ryggen fri... kaminsky
I den uendelige Irak krig sag. Men hvorfor fandt Regeringen på at Vi gik i krig pga FN resolusion 1491 fra 1990, og ikke fordi mange lande mente Sadam havde masseødelæggelsevåben?

1.Var det for at holde ryggen fri hvis der ingen våben var?
2. Hvorfor venter man 13 år fra resolusionen træder i kraft til amn angriber Irak?
3. Hvorfor sker angreber på helt samme tid som USA angriber, der er ude efter masseødelæggelsevåben?

Ulovlog krig / lovlig krig Hallo du der
DK har faktisk ikke lov til, at gå i krig ifgl. grundloven, andet end hvis dansk jord bliver angrebet.

Derfor hører du VKO sige konstant , at det er for danskernes skyld, at regeringen gik i krig og for, at beskytte danskere.

Det må forstås således, at hvis de der hulemænd pludselig skulle få ide om, at cykle til, DK , så bliver de nu forebyggende slået ihjel.

I folketingsdebatten om krig og masseødelæggelsesvåben. Der talte Anders Fogh om de forfærdelige masseødelæggelsesvåben . Og Anders Fogh, Bendt Bendtsen med spinkelt flertal fra Dansk Folkeparti, gik i krig sammen med USA uden FNs godkendelse, men derefter fandt juristerne en gammel resolution som kunne bruges som undskyldning.

Men masseødelæggelsesvåbnene var begrundelsen uanset, hvad Anders Fogh Siger.

Blix , der stod for undersøgelserne i Irak af om der var masseødelæggelsesvåben , sagde at man skulle besinde sig, fordi undersøgelseskommisionen ikke havde fundet noget.

Men Bush vile bare fuldføre den krig som hans far havde begyndt i 1990.

Masseødelæggelses våben Anonym
DR og TV2 vil i deres arkiver kunne finde alle de udtagelser regerings partierne kom med 2mdr op imod Irak krigen. Det kunne være rart at se sort på hvidt, hvor mange gange de brugte FN resolutionen som begundelse for at gå i krig og hvor mange gange de brugte masseødelæggelses våben retorikken for at retfærdiggøre Irak krigen. Det burde være et krav til DR og TV2, når regeringen tror at folkets hukommelse er så dårlig, at de kan stikke blår i øjnene på os og nægter at stå ved, at de brugt masseødelæggelses våben til at skabe frygt i befolkningen så de kunne få den danske befolkning til at støtte USA´s krig efter olie.