Venstreballade

Venstreballade rodvad
Partiet er i grundvolden langt til højre for midten, formanden var tidligere "høg", men for at få magten, prøver han at trække partiet mod midten.
Han får støtte af det yderliggående højre og diktatoriske parti. Nu har han gået så længe op ad hende, at han har glemt at hans eget parti er demokratisk.

Han er en taboratjæger. karpa`
Og en karrierejæger´. Der vil gøre alt for karrierens højdepunkt-koste hvad det vil.
Se Advarsel:
http://politiken.dk/indland/article201500.ece

Anders Fup Fjog Rasmussen Socialdemokraten
Giv ham en kugle på panden med en 12/7(maskingevær)

Hvorfor rodvad
Syntes du at han skal blive en martyr? Det fortjener han ikke
I det hele taget er "en kugle for panden" et meget primitivt udtryk, og hører ikke hjemme i et civiliseret, demokratiske retssamfund.

Jeg synes det er rystende dulkis
at man kan præsentere sig selv som liberal og så efterfølgende bruger uanede ressourcer på at kontrollerer alt og alle - Det er da fanden til kontrolsamfund, med direkte overgreb og tilsidesættelse af både anstændighed og etik, der foregår i den her tid.

Mon det er taget til, fordi de har indset deres dage er talte.

Nu håber jeg bare det ikke lykkes dem at smadre Christiania helt inden de bliver smidt på porten ved næste valg. Det ville være for ærgerligt.

Bevar Christiania

evner anonym
Ladyboy-in-red-burka kalder sig også karpa. Han er en idiot til at at stave, og han mener at børnesex ikke er klamt.

der er anonym
Det er rystende hvor dårlig idioten Dulkis er til tegnsætning. Han er næsten lige så stor en idiot til tegnsætning som pædofililefleren ladyboy-in-red.

Har du ikke rodvad
andet du kan forsvare OVK med? Eller tror du alle der ikke er enig med DF er pædofile? Der har vist også været nogle pædofile i DF, men det kan man ikke laste partiet for, for det er individene der er rådne.
Denne debat skulle gerne forblive om venstres interne splid. Og de har det ikke for kønt, partiet venstre har mange hæderlige højrepolitikere, og de syntes at høgen Fogh har trukket partiet for meget mod midten, samtidigt som han også tilegner sig Pias stil med diktatur.