Venstreekstremistisk hjemmeside lukket

Venstreekstremistisk hjemmeside lukket man-in-black
En venstreekstremistisk hjemmeside med temaet "Kend din lokale nazist" har venstreekstremisterne valgt at lukke ned pga pressens opmærksomhed.


Siden ud-hængte uskyldige patrioter, og i flere tilfælde folk uden kontakt til Dansk Front, løgnagtigt som værende både nazister og voldsmænd mm.

Sidens budskab var forruden anonyme, løgnagtige påstande også en opfordring til vold og hærværk mod de ud-hængte personer.At budskabet blev fulgt op med konkret handling er der heller ikke tvivl om da personer fra det voldelige kommunistiske miljø netop angreb en persons bopæl og senere pralede med det via hjemmesiden.

Folkene bag siden valgte at fjerne den fornyligt efter at pressen havde henvendt sig til dem, og det er derfor helt tydeligt at kommunisterne ikke bryder sig om at deres metoder kommer frem i det åbne.

Man kan læse mere om kommunisternes metoder i flere af de danske medier:

Smædekampagne rettet mod højreradikale
http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=448614

I den trykte udgave af Politikken er der ydermere en større artikel serie om ventstreekstremisternes metoder.
Offentlig udhængning, vold, hærværk, maler og brandattentater er de metoder venstreekstremisterne bruger i deres "kamp" mod alt fra patrioter til statsministre.

Nedenstående link er et screenshot fra den omtalte hjemmeside:
http://img222.imageshack.us/img222/7969/truslernazinfo1129ke.jpg

Dansk Front er ufrivilligt blevet blevet trukket ind i en bandekrig som kommunisterne startede allerede tilbage i 2003, og det er os meget svært at appellere til patrioter om bare at vende den anden kind til når venstreekstremisternes metoder bliver mere og mere svinske og voldelige.

Det viser med allerstørste tydelighed komododragon
at venstreekstremisterne ikke har noget at være stolte af. Det viser også at de er akkurat lige så syge i hovederne som de højreekstremister de har udnævnt til deres synebuk og hadeobjekt nr. 1.

Deres ekstreme metoder viser også at de ikke har en millimeter med frisind og tolerance at gøre. Ihvertfald kun al den stund tolerancen og frisindet kører efter deres helt egne militante spilleregler.

For mig at se er venstreekstremister og højreekstremister to flokke af tabere der står på hver sin side og bekriger hinanden.
Det er ofte svage og udsatte unge der søger deres identitet i grupper hvis sammenhold bygger på had og bekrigelse af andre grupper.

Jeg vil vove den påstand at hvis ikke disse venstreekstremister tilfældigvis var blevet venstreekstremister, kunne de lige så nemt have været blevet højreekstremister, islamister eller hooligans. Det har bare tilfældigvis mødt nogle som har trukket dem ind i den gruppe de nu engang er havnet i.

De er en oplagt målgruppe for de sociale myndigheder. Dog må de mest ekstreme og voldelige nødvendigvis opbevares forsvarligt på institutioner eller i fængsler, således at almindelige borgeres sikkerhed ikke kompromitteres. Sådan et selvbestaltet stasi-patrulje er udansk og hører ingen steder hjemme.

Venstrefløjsterrorister Freddy
De folk fra den yderste venstrefløj der benytter sådanne metoder, opfører sig ikke som gode demokratiske borgere.

Faktisk opfører de sig som terrorister der med vold, trusler om vold og smædekampanger forsøger at undertrykke nogle af det civiliserede samfunds grundlæggende byggesten:

Demokratiet og ytringsfriheden

Hvor længe skal venstrefløjsterroristerne have lov nedbryde demokratiet og ytringsfriheden ?

Hvornår råber de lovlydige borgere "nu er det nok" ?

hvad kan man aristoteles
forvente af disse bitte små menneskers hjerner??

de kan ikke klare sig på demokratisk vis, så må de ty til voldelige midler - og ja jo mere regeringen og DF har succes med at rette landet op, no værre vil det blive.

de ønsker kun at sabotere. - fordi, no værre det går i landet, no flere venstreorienterede stemmer får de. - såre simpelt.

nu er det nok! mini-mus
var det ikke netop ytringsfriheden, der her blev benyttet??

Lad os NanoChild
likvidere dem alle, så er der sgu ro...

Det lyder da Anony
vældig demokratisk og menneskeligt.

Synes du virkelig selv, at sådan en udtalelse er et menneske værdigt ?

Nej der er ikke ytringsfrihed komododragon
Når du forfølger andre på grund af disses race, tro, politiske overbevisning eller seksuelle orientering. Så er det ra.....

...ja du ved 'r'-ordet!

Og iøvrigt, inden du kommer for godt igang komododragon
så er det altså ikke det samme som at tegne en karikaturtegning. I såfald turde jeg ikke tænke på hvor mange der burde føle sig forfulge når blæksprutten og svikmøllen udkommer.

Jeg er enig. ZB.
"Deres ekstreme metoder viser også at de ikke har en millimeter med frisind og tolerance at gøre."

- Det har du fuldstændig ret i. Den alleryderste venstrefløj er ligeså rabiat som den yderste højrefløj. En af forskellene er dog, at den yderste venstrefløj går efter folk pga. deres meninger og holdninger, mens højrefløjen sigter efter ting, som individet ikke selv kan styre (såsom hudfarve, race, seksuel orientering, psykiske handicap osv.).
Begge dele er selvfølgelig lige uacceptabelt i et frit og åbent samfund.

Sådan for at sætte det lidt i perspektiv, så er den yderste venstrefløj for Enhedslisten, hvad Dansk Front er for DF.

ubehagelig rød propaganda anonym
Bare udskift ordet "nazist" med ordet "jøde" og se hvor ubehageligt meget det minder om gamle adolfs ideologi?
Godt man ved hvor man har dem de sort-røde!
Gad vide om tampax-lady er god til at heile?

Helt ærligt... Krust
...tror i virkelig at i er bedre end de røde svin? I kalder jer selv patrioter, men i er sgu da ligeså store landsforrædere som dem. Hvor er i latterlige. Jeg begynder ærlig talt at tvivle på at ubetinget ytringsfrihed er en god ting, når jeg skal lægge ører til sådan en omgang bræk. Jeres problem er nøjagtig det samme som kommunistklovnerne; i keder jer og så sidder i og spilder jeres tid med den slags. Få et liv, eller lad i det mindste os andre være i fred for jeres lort.

hehe tarzan passer meget godt
kunne ikke lade være med at smågrine da jeg læste dit indlæg.
Har ofte tænkt det samme at ytringsfriheden ofte får nogle virkelige stupide mennesker frem, og var det da ikke bedre at vi ikke havde så meget frihed, for så slap vi for at høre på dem? Problemt er bare hvem skal bestemme hvad der er dumt og høre på og hvad der aktuelt?

Men ytringsfrihed er godt, for det får en til at tænke over ens eget standpunkt, og i højere grad selvstændigt tage stilling, ud fra ens egen virkelighed, og ens egen intelligens kvotient. At man ikke altid er enig med flertallet er bare ærgeligt.
ok, det er ikke lige så godt formuleret, men gider ikke bruge mere tid på det, håber det er forståeligt.

Nemlig... Krusty
...jeg er da absolut heller ikke den rette til at gøre mig til smagsdommer, men grænseløs ignorance og dumhed gør mig olm og dette er åbenbart et fælles træk der kendetegner kommunazisterne. Jeg ved godt at Dansk Front ikke betegner sig selv som nazister, men det er idiotiske indstilling som terrorister der betegner sig selv som "frihedskæmpere".

Kend din lokale nazist?... Hmm...
Nej tak sådanne abnormiteter er jeg gerne foruden, jeg hilser aldrig på dem der bor her i Dannevangs dårekiste boligselskab.

Vær dog overbærende mod tumperne Niller1
Jeg har et vist kendskab til en del af nazi tumperne her i lokalområdet. Hvis jeg får trang til at lære flere at kende, ringer jeg blot til den lokale afdeling af lægeforeningen.

Her kan man få yderligere oplysninger om, hvilke af foreningens mentalekoldbøtter medlemmer, der er erklærede nazister. Mens de mange skabsnazister kun optræder i logerne hos foreningen på nazisternes særlige mærke dage.

Nu skal du ikke komme for godt igang tosse Anni Frederiksberg
Vi nazister er ikke at spøge med, har dig på sigte kornet via vore lokale medlemmer.

Med ubehagelig hilsen fra:

tosse Anni nazipsykopaternes dronning på Frederiksberg og omegn.

Frederiksberg lokalradio, samt koldbøtte afdelingen på Frederiksbergs dårekiste.

Rolig nu tosse Anni Dr. Mengele
Tag din psykopharmica, du har fået forbud mod, at bruge vores Internetadgang.

Der er reserveret en gummicelle til dig og tosse Hanne samt tosse Arne fra Rødovre, hvis ikke i kan styre jeres mentale koldbøtte handicaps.