Venstrefløjen Krakelerer ! !

Venstrefløjen Krakelerer ! ! socrates
Nu er de radikale ved at gå i opløsning! -Lille Emil er stukket af, men inden har han forfattet et smædeskrift, i hvilket han sviner herskerinden til på det skammeligste. Han kalder hende for en populistisk vendekåbe, som ønsker at gå regeringens ærinde på flygtningeområdet, imod hvad de radikale altid har stået for.

Modsat kalder Vestager og håndtasken lille Emil for en forræder, som bare kan vente sig, når han kommer hjem fra New York.

Over Ritt Mesteren i København har indgået aftaler med de konservative, venstre og DF. -SF og Enhedslisten raser. Ifølge Overmesteren sættes skatten nu op og samtidig har hun opgivet de 5000 boliger til 5000,- kr. -som hun lovede og blev valgt på! - Kløvermarken er glemt.

Til venstre i folketingssalen hersker den totale forvirring. Socialakrobaterne aner ikke deres levende råd, -Villy skænder til højre og venstre, -mest venstre!

Når afmagten tager herredømmet over folk, betyder det gerne at de ikke selv, har noget som helst at byde på! - Andre har allerede opfundet og ført de rigtige ideer ud i livet, ikke??

realisten.

Venstrefløjen styrer Herre jemini
Men hvor den styrer hen er spørgsmålet.

DF fedter fordi DF ved , at de blå er blevet til grin og kører landet ud over afgrunden.

Ritt Bjerregård er gået i kompagniskab med de blå, og giver skattelettelser til politi, sygeplejersker osv i Kbhv. Men ingen billige boliger, så hvad ender det dog med ?

Heldigvis har de fattige tøj på kroppen fordi der findes genbrugsbutikker, men ingen mad i maven og de får heller ingen skattelettelser, så de vil slide det sidste sæt tøj helt op.

Integrationsarbejdet er skåret ned og sygehusene holder ikke hvad VKO lovede, så de syg skal bare læne sig tilbage og lade kræften æde deres krop.

Ja det ser ikke godt ud for DK

Men politiet og militæret får milliarder af kroner, hvad er det for et rædselsfuldt land vi bor i.

Hehe, ja, Fjoget, "danser" Sylvia
lige så godt i politisk arbejde som konen danser....

Ak oh ve, Afghanistans sygehuse er snart at foretrække.

Kan næsten. Mjølner.
Se det for mig......... når Magrethe Vestager står og skråler i bedste Lønneberga stil..... EMIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLLLL !.[:D][:D][:D]

halalglade ligyldige parti mig selv
Bliver heldigvis opoløst indefra til glæde og gavn for de danske skatteydere. Når der så toner en faleret tredierangs skuespiller ind på skærmen der ikke aner noget om hvad der sker inden for det område denne dummernik er valgt til at varetage så kan det kun gå galt for dette halalglade ligegyldige parti

spørgsmålet ?? socrates
såre simpelt: adgrunden!

så vidt jeg har læst mig til ud af DFs partiprogram, så får de det meste ud af deres samarbejde med V og K, -og hvem kan så klage?? - i hvert fald ikke pensionisterne, og andre svage, og ej heller de lavest lønnede, vel?

Rittmesteren giver skattelettelser til ALLE, selvom hun før valget svor at det ville hun ikke!

De billige boliger blæser hun på i dag, fordi hun ved at det hele tiden var bluf for at blive valgt! - nu forsøger hun at give den siddende regering skylden for hendes egen utroværdighed.

selvfølgelig har alle tøj på kroppen. DK har verdens højeste bistandshjælp og velfærd!! - Kunne du måske nævne eet land? - bare eet, hvor den enlige mor får mere end i dette land?? - Ikke dermed sagt at hun måske ikke ikke skal have mere!!!

Hvorfor genbrugsbutikker, når der findes symaskiner??

hvis muslimerne ikke ønsker at integrere sig selv, så er det ikke danernes skyld, men ene og alene deres egen!! - så stop den jammer. Alle andre folkeslag, altså IKKE muslimer kan uden de store problemer finde ud af det.

hvis sygehusene ikke lever op til den standard de burde, så har regeringen garanteret at ALLE patienter kan blive kurereret på et privathospital, hvor der IKKE er ventetid, eller i Tyskland- DET må man da sige er service overfor den danske befolkning, ikke?

Politiet har lige i dag af regeringen fået en blanco check på at alle midler står til rådighed, uden brgrænsninger!! - igen er du ude af trit!!

Militæret får nøjagtigt de penge der skal til, som der er aftalt når man er medlem af NATO!!

Rædselsfuldt land!! - jamen der findes mange hundreder af andre. - du har fri udrejse tilladelse, i modsætning til i de gamle sovjet, kommunistiske lande, -østblokken, -hvor de skød deres egne borgere i ryggen hvis de forsøgte at undslippe til friheden. - Så vær min gæst!!

mvh.

Man taler som man har... socrates
venligst se nedenfor,

pft.

Ja, jeg må socrates
overgive mig!!!!

mvh

Til gengæld styrer imamerne i Vollsmose Nok er nok
Politiken har allerede fundet eksperter som mener at det er positivt. Danmark bløder pga venstrefløjen. Sæt spærregrænsen op til 5 % så EL og DRV ryger ud.

Lmao Klondyke
"hvis muslimerne ikke ønsker at integrere sig selv, så er det ikke danernes skyld, men ene og alene deres egen!! - så stop den jammer. Alle andre folkeslag, altså IKKE muslimer kan uden de store problemer finde ud af det."

Nu ser det jo ud til at 13% af 5-6 mill danskere ikke kan finde ud af at integrerer sig i verden. Endsige forholde sig til den. 12% af dem kan heller ikke bestå borgerskabstesten selvom de mener de er danske.

Vi rigtige danere lader os dog ikke blinde af DF's tilsvining af Dannebrog.

Irrelevant !! socrates
Danerne forstår at begå sig på de præmisser de er opdraget med. Og dem accepterer de, som en helt naturlig ting. Det sidder helt inde i hjertet/rygmargen!

Hvad har borgerskabstesten med integration at gøre??? -INTET!!

hvem siger at jeg synes den test er god, jeg mener den er latterlig!

jeg er realist, og ser på resultaterne og ikke midlerne. integration har meget lidt med værtslandet at gøre, men MEGET med viljen fra de nye tilflyttere at gøre!!

Hvis de ikke ønsker at indordne sig deres nye familie, som betaler ALT, ja så må man vel formde at de ikke er intereserede, og derfor anmode vore gæster om at drage hjem igen. For så mener de åbentbart at de hører bedre til, dèr hvor de kom fra, ikke?

Og det er jo en kendsgerning at en 50-60%, alligevel tager hjem på sommerferie hvert år for at besigtige sommerresidencen, fortrinsvis betalt af børnehecks og bistandshjælp.

hvem sviner dannebrog til?? Jeg skal være den første til at anmelde hver eneste som besudler vort nationalflag, så giv du mig bare et hint.

realisten.

hvor er socrates
jeg enig....

god nat

Samme rille! gramaphonen
DF lyder som en gammel plade der kører i samme rille.
Hvis du ikke er enig med os kan du rejse ud af landet!![:D]
Gad vide om Udansk Fjolseparti har aktier i rejse-branchen?[:O][;)]

nationalromantik , fedt flæsk og danebrog Herre jemini
Hvornår kommer du ud af dine vildfarelser .

vildfarelser ?? socrates
I dine øjne kommer jeg ud af mine vildfarelser den dag jeg ikke kan se mig selv i øjnene, når jeg kalder mig selv for "realist"!

mvh.

Vi laver endnu en Mørkemandshappening SFer
så får flere flere at stemme på os.