Venstrefløjens Tyranni

Venstrefløjens Tyranni aristoteles
Efter VK-regeringen og DF har fået nogenlunde styr på indvandrersituationen, er det måske i denne tid god grund til at minde om hvilke "følelsernes tyranni" befolkningen var underlagt, for bare få år siden.

Nogen kan måske huske de 321 palæstinesere som i 1991 besatte danskernes kirke på Blågårds Plads på Nørrebro? -Hele det etablerede Danmark gik amok i en rus af følelse af godhed. Alle konkurrerede om hvem, der var mest sød og rar. -Resultatet udeblev da heller ikke! Med stemmerne til venstre i folketingssalen, vedtog man en "særlov" (uhørt i et demokratisk samfund) så de 321 palæstinesere kunne få opholdstilladelse, selvom de oprindeligt var tildelt afslag!

Tretten år senere talte statistikkerne deres eget sprog:

1. Af de 321 palæstinesere var de 135 dømt for kriminalitet, og 74% var på overførselsindkomst!

2. 56% af deres børn var dømt for kriminalitet!

Sådan går det når loven ignoreres! -men det finder de venstreorienterede sikkert aldrig ud af, for hvad skulle de så tage sig til??

Hvor kommer de tal fra? Kilde
kilde?

det har aldrig været kotume socrates
at lave statistikker på etniske grupper før, den nye VK-regering trådte til, -det blev betragtet den rene racisme - DF imidlertid betragtede det som det rene realisme, som jeg forstår det? - Danmarks Statistik har altid nægtet, forstå det hvem der kan, at lave statistikker som de angivne. - Men DF forlangte dem udleveret på forskellige områder, bl.a. dette - Indenrigsministeriet blev sat igang og her er så de sørgelige, bedrøvelige realiteter, beklager - det kan du selvfølgelig ikke læse om i Politiken eller Information eller Ekstrabladet o.a. - men du kan gå ind på DFs hjemmeside, der kan man mange gange blive meget klogere, selvom det er surt!!

Det vil jeg også gerne vide. dulkis
Det er fuldstændig uanstændigt at slynge noget sådant ud, uden at have en kildeangivelse.

se ovenfor socrates
jeg har aldrig fremført noget forkert eller misvisende på denne side, så hvis du læser ovenstående, så er realiteterne, hvor grimme de måtte være for dit sind og dine forudtsgede meninger!! beklager.

Jyllands-Posten, Anonym 3
Offentliggjort 21. april 2005

Du kan også prøve på:
http://www.islamist.dk/forum/showthread.php?t=340

Statestikker kan bruges til mange ting. Anonym
Har du vovervejet at: ud af de 321 palæstinænsere har 58% overholdt loven. Og at de sidste 42% højest sansynligt ikke har kunnet få arbejde fordi de ikke har en ren straffeattest.
At straffede personer ofte skaber gæld, men de er fænglset.

Hva´så gamle! - kan vi snart få en profil. Anonym
Hva´så gamle! - kan vi snart få en profil.

Mvh.
Lykke30