Venstreorienterede Voldsmænd !

Venstreorienterede Voldsmænd ! aristoteles
Så kom turen til Sandholmlejren. Fra alle flanker var alt planlagt i mindste detalje. Lejren var rømmet. -I god tid før aggressionerne var fastlagt til at bryde løs og hærværket sat igang, var politiet og den samlede verdenspresse på plads.

Desværre havde panserne været så tarvelige at medbringe tåregas, som unægtelig satte en kendelig dæmper på entusiasmen. Men som en stolt, hætteklædt aktivist dog kunne fortælle Politiken, lykkedes det ham med en bolrsaks at komme helt frem til hegnet, og klippe to tråde over.

Ialt blev ca. 40 personer arresteret og kørt på stationen, for ulovligheder mod politiet, som vel bare gør deres pligt for samfundet som betaler dem for dèt. -Så nu kan offentligheden vel forvente en lang række klager fra, -oldemødre mod politivold! -og kryk-husarer mod det samme?

Men ifølge begge TV-stationer samme aften, var den smule venstreorienterede hurlumhej, såmænd ikke det værste dèn dag! -Nææh, det var de højreorienterede! -De havde været så nedrige at finde på at lægge vådt, slimet efterårs løv på skinnerne, så S-togene, som skulle bringe aktivisterne frem, blev forsinkede. Og dét var utilgiveligt, da det medførte at hele den planlagte seance, ved lejren blev udskudt. Hvilket igen betød at verdenspressen, såvel som ordensmagten måtte tage til takke med opvarmet aftensmad den dag!

Sådan kan man jo også se på det, ikke?

realisten.

Johhh din synsvinkel kan man altid have Pst***
hvis man er tiltet nok i sit hoved, men der skal godt nok noget tilt til.

Vold mod pigtråd og kyllingehegn hallo du der
Det bliver man ikke voldsmand af.

Højst hærværksmand.

få dig et job anonym
istedet for at sidde her dag ud og dag ind og forsøge at fylde os andre med dine præfabrikerede løgne. mon ikke det er på tide du giver noget tilbage til samfundet istedet for bare at lukke lort ud.

Du er jo en løgner og terror-støtte en-aegte-dansker
Højrefløjens voldsmænd, klippede et fiberkabel over. Det kostede mange penge. Men det stopper ikke der. Det er vist terror når man saboterer et lands infraktruktur.

Så luk røven din landsforædder. Terror-støtter som dig skulle skulle have taget passet og have sparket ud af landet.

Du er ikke dansk, tro endelig ikke det. Rejs du ned til dine taliban venner landsforædder.

person er jeg realistisk orientere
der er stort mangel på hjælp i suppekøkkenet, du er velkom støtte samfundet
Vi ses, og vær opmærksom på de manglende verdenspresse[:)]

"Luk røven" Demokrat1
Her ser vi et glimrende eksempel på venstrefløjens evindelige skåltaler om dialog udført i praksis. "Luk røven, når du ikke tænker præcis som os". Man kan sandelig se hvor tolerant venstrefløjen er.

Hvem var det forresten lige, der smadrede København for 70 millioner kroner? Og fik et hus som belønning? Var det ikke VENSTREEKSTEME? Nej, det kan det ikke have været, for de er jo imod vold og hærværk ...

I går Sandholmlejren, i dag Christiania, i morgen et andet sted. Men VOLD og HÆRVÆRK fra den ekstreme venstrefløj er altid sikker.

Hold op, en gang hykleri du står for!

Hykleriske demonstranter leif- p
Det er nogle hykleriske og falske demonstranter der demonstrerede ved Sandholmlejren. De gør det kun for at vise omverdenen hvor gode og frelste de er, men KUN overfor en meget lille gruppe mennesker. De psykiske syge der lever under kummerlige boligforhold vil disse FARISÆRER da skide et stykke, da disse syge mennesker ikke øger Danmarks anseelse udadtil. Denne demonstration viser med al tydelighed hvor ynkelig og hjernevaskede disse "her kommer jeg kan alle se mig og kan alle høre mig" demonstranter er. Leif

Højrefløjens skåltale: en-aegte-dansker
Vi saboterer den danske infrastruktur, når i ikke er enige med os. Eller, vi slår tilfældige ned i fx Århus. (nu da du blander alt andet ind det.)

Resten kan jeg på nogle få punkter være enig med dig i. Nu er jeg så bare heller ikke autonom. Det kunne være sjovt, hvis folk herinde, som dig fx, fortalte om de var medlem af en yderligtgående fraktion uden fornuft.

Jeg kan da lægge ud. Det er jeg ikke.

Blind på det ene øje er du Hallo du der
og så lukker du det andet. Københavns kommune havde givet de unge ungdomshuset og derefter solgt det til Ruth Evensen fanatisk kristen formodet børnemishandler. Sandholmlejren var et hegn.

Christiania var et hus der skulle ryddes af politiet.

Spis dog brød til og referer dog rigtigt.

At du har en twisted tankegang behøver du ikke at udbassunere. Det er pinligt for dig.

Har du det samme problem ? Hallo du der
At det var af et godt hjerte . Den tanke kunne slet ikke strjfe dig. Så hvem er farisæren ? Måske digselv.

et godt hjerte kan diskuteres leif- p
JA men KUN for de få. De er stadigvæk nogle hykleriske farisærer, hallo du der jeg rørte vist ved et meget ømt punkt, Så længe du forsvarer disse demonstranter så er du lige så hyklerisk og hjernevasket.

Landsforædder ?. Mjølner.
Dette ord skulle vel ikke rigtigt komme fra dig !...... eller din turbanklædte Professionelle væbner !.......... vel ?

VOLD mod politiet socrates
er personvold!

flere af de anholdte blev bragt ind pga direkte vold mod embedsmand i funktion!

Har masser at socrates
gøre godt med!!

dette er som kun et fritidsjob, for at kunne irritere dig, -som een af de mange som ikke magter at argumentere, men kun kan lukke lort ud!!

den rene ynk, -jeg må græmmes og have medlidenhed!!

realisten.

En skulle vel sige sandheden.. en-aegte-dansker
omkring Aristoteles. Det måtte jo komme, vi kan jo ikke blive ved med at kalde en skovl for ribs.

Den må oversættes socrates
Til rigsdansk.

pft

Okay en-aegte-dansker
Du er en landsforrædder, der støtter/forsvarer terror mod Danmark.

Skrid nu ned til dine Taliban-venner du åbenbart holder så meget af.

Fik du fat i det?

Du plejer jo en-aegte-dansker
At slette dine egne indlæg og derefter at give Sol skylden. Vi kender rutinen Sokrates..Det er ved at blive gammelt.

Igen forkert!! socrates
Hvor mange gange skal jeg bryde ind med formaninger??

1. soCrates: idet det ville være en spot at sammenligne sig selv med en legende fra den græske mytologi!

2. Har aldrig!! - gentager aldrig nogensinde slettet eet eneste af mine egne AKTUELLE indlæg!! Solen, og kun deres åbenlyst venstreorienterede observans kan slette, hvad de ikke synes skal offentliggøres!!

3. er er ingen rutine, -ene og alene realistisk observans!!

mch.

tror det er tid til lidt selvransagelse anonym
har fulgt dig i en lang periode og jeg må opfordre dig endnu en gang til at finde noget fornuft i din hverdag. medmindre herren ikke er klar over det så er dine ord jo ikke endegyldige, ej heller er du svaret svøbt i sandhed - du lukker så meget ligegyldigt lor ud at det næsten er ved at være til grin. og så ophøjer du dig selv i forhold til andre mennesker. fyføj.

Underligt. Mjølner.
Som de Røde lider af begrebsforvirring når de er trængt op i en krog !........... Rodvad påstår også at både Stalin Pol Pot, og formand Mao var højreorienterede !...... [:D][:D][:D]

Jeg siger LUK Sofus
Christiania en gang for alle det giver kun problemer, og de er snyltere på samfundet[:(][:(]