Verdens militærudgifter er nok til at afhjælpe jordens elendighed. (Svar til Nimbuto)

Verdens militærudgifter er nok til at afhjælpe jordens elendighed. (Svar til Nimbuto) ftg
Det er bedre at gøre som Jehovas vidner, nemlig at smede sine sværd om til plovjern og lære andre at gøre ligeså, end at støtte en verdensorden der fører krig. Krigens ødelæggelser er årsag til meget af den elendighed vi ser på jorden.

Ftg’s LØGN og LATIN, er så tykt………………. jalmar
………………..at det kun overgås af Hovedkontorets /Det Styrende Råds udmelding om, at Vagttårnsselskabet er en Religiøse ”forening” og at De skulle forestille at være Kristne!

Jehovas Vidner har i mange år tjent tykt på Krigens Rædsler gennem deres VÅBENFIRMAER – som det postuleres i dag at skulle være solgt.

Jeg må indrømme, alle deres andre løgne taget i betragtning, er jeg noget loren ved den udmelding, og tror først på den, når jeg ser papierer på dette, fra op til flere af USA Statslige Instanser, og at firmaerne Bevisligt ikke bare er solgt til dem selv, men til et JV firma, som er 100% fri af Den Multinationale Koncern af "slavearbejdere" som udgør Jehovas Vidner!


jalmar

forhold dig til indholdet tsk tsk
du læser/hører/ser ikke - du sviner bare.

Du er en pestilens.

TSK TSK ftg skriver.............................. jalmar
.....................Det er bedre at gøre som Jehovas vidner, nemlig at smede sine sværd om til plovjern


Og jeg skriver, at det er løgn, da de ejer/har ejet våbenfabrikker!

JV Tordner mod dem der vedkender sig militære operationer - OG TJENER TYKT PÅ DE SAMME!


JALMAR

Og mange krige startes nimbuto
af meget religiøse mennesker som vil pådutte andre deres religion v.h.a Jehovas (djævlens) vold og magt.

Men som Jalmar siger. Hvorfor vil JV eje våbenfabrikker ? Jeg ville mene at der er mere ærværdige projekter i den tredie verden man kunne vise interesse i.

Har JV nogensinde sendt bare 1 kr eller 1 dollar for den sags skyld til forbedring af udviklingslandenes økonomi ? Jeg ved det ikke selv, men jeg tror nok i har regler mod den slags donationer.

Ja, nembuto, i form af Bibler...................... jalmar
..............så de kunne melde sig ind, og blive gode støtter for en af verdens rigeste Koncerner!

De giver nemlig kun støtte, hvis til en der er Jehovas Vidner!

Tror du på noget andet, kan du rende dem, så er de lige glade med om du dør af sult eller ej!

Sørgeligt men sandt, ftg har selv ymtet det!

Fortsat god aften, og
Mange hilsener fra:

jalmar

flg har en barnlig idé nimbuto
lfg har en barnlig idé om at hvis alle var medlemmer af JV ville der ikke være nogen krige. Dette er naturligvis ikke sandt. Krigene kommer alligevel.

Men alligevel, forestil dig hvordan et sådan samfund skulle opstå. Først skulle JV gå rundt fra dør til dør og slagte alle udstødte (som han kaldte mig), metoden bliver nok et slag med en stor tung bibel, da de ikke må bruge våben. Etniske udrensninger ser vi mange steder eksempelvis Afrika, Øst europa, samt Irak.

Skulle denne udrensning lykkedes komme problemerne for menneskerne. Ingen videnskab, ingen konkurrencesport, læger bliver erstattet af bedende præster, nedslagtning af folk som afviger fra troen (kættere, som i gamle dage).