Vespa scooter

Vespa scooter konfliktkurt
Hejsa

Jeg har overvejet at købe en rigtig flot retro Vespa scooter til min kæreste.

Kan sådan en godt erhverves til 10.000kr? Jeg har kigget lidt på dba.dk Og det virker som om en ny vespa scooter fra 2004(den ser dog ikke så retro ud) er billigere end en æld gammel sag fra 1958..

Nogen der kan komme med lidt tips og tricks?

køb kbp
køb en giantco sprint i t-hansen det er billiger 6000 med det hele.[;)]

det er for lidt iampersson
der er en enkelt til salg for 15000 (gul) den har jeg selv kig på. De ægte gamle Vespaer er populære, de er pålidelige og sjove. Når det er sagt, skal man jo være opmærksom at en ældre totakter kræver lidt skruearbejde for at holde sig kørende, men det er simpelt. man skal selv blande benzin/olie, nogle tankstationer har dog stadig "den med glasset".
En gammel Vespa skal "sparkes" i gang, det kan kræve lidt "fiflen" og skruen. (kickstart)
En nyrenoveret Vespa, (står som ny) fra Asien (Indien, Vietnam, Kina) kan erhverves for ca. 20000-30000 kr.
De nye forskellige "kinøjser" modeller, er i det store hele lettere, at have med at gøre, man trykker på en knap for at starte, det virker som regel, de nyeste er firetakts (ingen olieblanding) og de er frem for alt billige......Men - de har jo altså heller ikke den samme charme .
-

Vespa iq132
Om du kan købe en Vespa der er ret meget værd til den pris ved jeg ikke, men det var da værd at prøve. Og ja det er en totakts motor, og hvad så. Er den iorden er der ikke mere problem med en totakter frem for en firetakter. Det eneste du nok ikke lige har tænkt på er at vespa har motoren siddende i den ene side så for en nybegynder kan den godt være lidt svær at tumle.
At købe en 45 model og så køre for stærkt på den, kan ikke anbefales, det koster et klip i kørekortet uanset om det er mc eller bil kørekort din kæreste har. Men held og lykke.

Vespa sælges Spoonman
Hej, hvis det er en gammel Vespa du søger har jeg en meget fin årg 65 i sort/creme til salg for kr. 18.000
Jeg tror godt du kan finde andre til den pris men næppe i samme stand.
du kan skrive til mig på t-ske@profibermail.dk hvis du er interreseret, så kan jeg sende dig billeder.