Vestager anklages for forræderi af radikal!!

Vestager anklages for forræderi af radikal!! M.H.
http://www.berlingske.dk/article/20080917/danmark/709170056/

Vestagers tvangsægteskab med den yderste venstrefløj er et omsorgssvigt i forhold til de grundlæggende social-liberale værdier, der har båret det lille parti til uforholdsvis stor indflydelse på dansk politik gennem tiderne.

http://politiken.dk/indland/article325650.ece

Nu står radikale desværre uden indflydelse - og uden troværdighed i vælgernes øjne [:*(]

Jamen Anonym
Det er da dejligt, væk med disse vendekåber.

Det er godt art de radikale angriber danskerne bamani
det er tilfredstillende

vestager har i det hele taget fået pip træt af vestager
vestager har i det hele taget fået pip de senere år. Så tør hun ikke forholde sig til udemokratiske væsner og organisationer. Så er tørklæder en menneskeret. Det stærkeste udsagn man kan fravriste hende er, at hun ikke går ind for at bruge demokratiet til at afskaffe demokratiet. Tal lige om en politiker med vattede holdninger og uld i munden :-(

Du er for tidligt ude.. m35kbh
at der er intern splittelse i et parti ses jævnligt og at udråbe det til at de radikale har mistet troværdighed hos deres egne vælgere er nok for optimistisk ;) Der er ikke så mange andre partier at vælge i mellem, hvis man er socialliberal af sindelag, så mon ikke de også overlever denne krise som så mange gange før - og de har jo stadig deres mandater at lege med krise eller ej, men de er selvfølgelig ikke så sjove at have, når man er i oppostion, men turen skifter igen på et tidspunkt - forhåbentlig til næste valg ;)