Vesten er blevet mindre tolerante

Vesten er blevet mindre tolerante Anonym
http://avisen.dk/stigende-anitsemitisme-i-europa_98367.aspx

Hvordan kan det dog ske?

Islam er jo fred.

Ingen fred... Anonym
i islam - den mest hadefulde, intolerante, krigeriske og perverse overtro skabt af mennesker til dato. Arh måske kun overgået af scientology og syvendedags adventisterne?[:O][;)]

Dumhed, uvidenhed, overlegenhed yofilo
Mit bud er, at mange i vesten lider af en udpræget dumhed, uvidenhed og overlegenhed som betyder at de er lukket for andre kulturer og andre levemåder end deres egen.
Til trods for gode uddannelsesmuligheder, velstand og muligheden for at lære rigeligt om andre, så ser mange vesterlændinge den slags som en trussel mod deres egen firkantede måde at leve på og derfor gør de alt hvad de kan for at holde det fra døren.

Og så er der jo et gammelt ordsprog som siger at hvis man ikke lærer af historien så gentager den sig selv.
Mange unge idag har hørt noget om "det der Holocoust" men aner reelt ikke hvad det er, ligesom de ikke aner hvad de etniske udrensninger på Blakan gik ud på eller hvad segregeringen mellem Jøder og Muslimer i Israel går ud på. Mange ved ikke engang hvad slaverne gennemgik og hvem Martin Luther King var og så er det jo klart at de ikke tænker over konsekvensen i, at de ikke vil lære om andres måde at leve på og dermed opbygge tolerance, forståelse og evnen til at leve i fred med hinanden.

Kan du forklare ? iampersson
Hvis vesten er så dumme uvidende og "overlegne" , hvorfor er det så samtidig de mest veluddannede, kritiske og velhavende ?
-
Ikke fordi jeg går ind for antisemitisme mv. men kan det ikke tænkes, at man i vesten efterhånden, generelt er mere afstandtagende fra religiøs fanatisme ? samt at det skyldes netop større viden og indsigt i hvad der foregår i verden ?
-
Hvis du nøjes med at bevæge dig i Danmark, så spørg dig selv om hvem der er mest fordomsfulde overfor andre mennesker !!! er det den almindelige "ureligiøse" dansker eller er det dem der er stærkere i troen, det være sig muslimer, jøder, indremissionske osv. ?

Jo noget har vi da lært kapen
vi gasser dem jo ik vel ....

Hva er præcis forbindelsen mellem de ting du hiver frem ?

Og hvad er dumhed ?

Vesten ??? Tarzan 666
Eksisterer vi stadig,står det ikke i koranen at vi de vantro.

Vesten er rigere fordi vores Religion Kroesus
er mere moneyteistisk end de andres