Vestens naivitet vdr. islam

Vestens naivitet vdr. islam Anonym
Jeg fatter ikke at der endnu eksisterer en del individer i DK som har den ilusion, at: bare vi har tillid til..., opfører os korrekt...,læmper deres betingelser..., tager hensyn til...,udhuler vores ytringsfrihed...,tillader dem at have tid og betingelser på arbejdspladsen til bøn..., giver mulighed for halal spisning, byge moskeer, frigive børn fra sportsarrangementer, medmindre "vise"betingelser bliver opfyldt...,respektere deres satans prorok og i det hele taget lærer af "den rigtige koran"(som har forvandlat på mirakuløs vis had/underdanelse til kærlighed og fred)....,så ALT bliver godt og frejdigt igen....mm

Det bliver det desværre ikke, uanset hvordan man ønsker at løse denne konflikt/kold krig på fredeligt og diplomatisk måde, da denne måde er kun til grin i de islamiske kredse og endda tegn på svaghed/foragtelse.

Hvordan påvirker man regeringen til større handlingsplan mod islamismen?

Jeg synes, at du modild
skal blive enig med dig selv om, hvad du selv mener, og ikke mindst hvordan virkeligheden ser ud.

Du skriver Vestens naivitet vedr. Islam, hvorefter du klager over en del mennesker i Danmark ikke deler din frygt. Din udgangsbøn eller spørgsmål handler om hvordan man får den danske regering til at....bla bla..ikke?

Hvad angår vesten, er virkeligheden således, at vi er i krig med muslimske lande, vi smadrer dem faktisk. I en række andre muslimske lande, hvor vi ikke er til stede, smadrer og undertrykker deres reegringer de samme med solid økonomisk og militær støtte fra vesten.

Man kan derfor ikke som du, klandre vesten for ikke at tage sig af den "trussel" du mener er til stede.

Hvad Danmark angår og den "del mennesker" i landet, som ... bla bla bla er du da vist ikke lige på omgangshøjde med virkeligheden.:)

Danmark som sådan har faktisk lavet særlig hensigtsmæssige love, der besværliggør de kulturelle forhold muslimer nu engang er bærer af. Jeg tænker, at det du bare er irriteret over er, at der stadig er nogle, som mener, det er helt forkert, det der gøres? :)

Jeg hører til dem der mener, at vi ikke opfører os ordentligt overfor vores muslimske medborgere, jeg vil endda sige tværtimod er vi for meget. Men jeg repræsenterer ikke dine mange eksempler, der er et langt stykke lind mave i den forbindelse.

Virkeligheden ser ikke ud, som du tror, de der mener som jeg kan jeg af rigtig gode grunde ikke svare for, men min vinkel skal der ikke herske tvivl om. Jeg synes Danmark er ude at skide, vi er på en social deroute med tilhørende forfaldstendenser for etik og moral.

Se dig om i landet, og vesten for den sags skyld også, det ser ikke ud som du tror, og "vi andre" mener ikke som du tror allesammen i det mindste.:)

V.H. Modild

Skide ? Erhard
...Og kære "modild" du skriver, at "Vesten" er langt ude at skide. Hvor langt synes du egentlig, at "Vesten" skal ud at skide før du føler dig tilpas ?

Det var da et professionel
underligt spørgsmål. Der er ingen der håber, at vesten kommer langt ud, men vor regering og DF er åbenbart ligeglade , bare, der er økonomisk vækst. Men den økonomiske vækst ser drt uf til, at de har fejlberegnet. De havde ikke medregnet, at Bush i sit had og sin glæde ved , at føre krig, kørte USA ned økonomisk. At den danske regering har været så blåøjet, betaler husejerne af på nu. Sidst dette skete gik, der 20 år inden huspriserne steg igen.

God dav Erhard modild
Jeg skriver faktisk ikke, at vesten er ude at skide. Jeg kan godt lide en god debat, men jeg kan ikke lide, at jeg beskyldes for noget, der ikke er rigtigt.

Ryk tilbage til start og læs hvad jeg skrev.:)

V.H. Modild

nuanceret standpunkt molen
Jeg er enig med dig i at islamisme, er en farlig ting. Uden dog at blive beskyldt for at lide af islamofobi eller paranoid.

Islamismen er vel en politisk overbygning på Islam, dens træk er totalitær som nazismen, kommunisme ,fascisme. Hvis man ser nuanceret på det, er dialog og samvirke med demokratiske muslimer den eneste fornuftige vej.

Heller ikke alle muslimer er fundamentalistiske se blot dette links
http://www.turbulens.net/temaer/tyrkiet/forumdynamo/islamiskecalvinister/

M.v.h
Molen

hvordan, pyllefar
påvirker man regeringen til større handlingsplan mod islamismen?det var et godt forslag. se bare hvordan det er gået i sverige. sådan en plan er der i allerhøjeste grad brug for i danmark, så det samme ikke sker her.

hvordan påvirker en gruppe får jpagh
Hyrdehunden som bjæffer af dem og bider dem i haserne når de ikke flytter sig hurtigt nok? for det første er det hverken hyrdehunden endsige Hyrden der bestemmer, Næh han får bare ordre ordre fra ejeren som jo har sine egne interesser, der langt fra er de samme som fårenes, de får lov at bræge bare de ikke bisser.
hyrden skal holde flokken på græs og sørge for at de bliver klippet til tiden og slagtet når tiden er.
Havde der ikke været ejer, hyrde eller hyrdehund var flokken for lang tid siden blevet decimeret af ulvene som gemmer sig i bjergene.
så de kloge får må prøve på at stå sig godt med ejer, hyrde og hyrdehund for at overleve og fortsætte flokkens velfærd og få det bedste ud af det.

ÅH jo jeg var jo lige ved at glemme jpagh
hvis ejeren bestemmer at der skal blandes geder sammen med får må fårene da bare få det bedste ud af det, der er græs nok til fårene da gederne jo som bekendt spiser blade fra buskene, hyrdehunden og hyrden får det sværere fordi gederne jo er lidt sværere at holde styr på.
Men ejeren får da mere ud af det, selv om gederne ikke kan klippes, så skulle det da være angorageder.

Du er ikke alene. la34sf
Hej Anonym tro mig du er absolut ikke alene, men vi alle vil jo helst leve stille og roligt, men kommer det til en grænse om det er mullaer eller resten af verden der skal overleve så skal du ikke være i tvil, det vil blive historiens hurtigste krig, og det der bliver tilbage af den muslimske verden kan stå på et landsbymuseum.

Stem På Dansk Folkeparti socrates
Andet råd kan man da vel ikke give, -nu du spørger så direkte!!

mvh.