Vesterhavet

Vesterhavet Kathriiiiine
Min lyst er følgende:

Vesterhavet er helt fantastisk og om sommeren kan den visse steder være helt øde og så er det bare af med trusserne og i bølgen blå... det er vildt lækkert! Bare det at skulle rende splitternøgen fra gemmestedet i klitterne til vandet og tilbage igen er vildt pirrende!!

der er ikke mask49
noget bedre. I mit næste liv vil jeg være nudist. Mærke vinden på hele kroppen er bare lækkert og svømme nøgen siger spar 2 til det hele. Og at være fri for våde klamme bukser når man har været i vandet og lade solen tørre sig.

HOP Kinkye
Hvorfor hopper i ikke bare ud i det ????? Vi prøvede det første gang sidast år.... og i år har vi været på nudist strand flere gange, og det er dejligt.

jamen det mask49
har vi jo så næsten også,(læs Houstrup strand) og som du skriver var det kanon. Bare at gå fra klitterne og ud på den brede strand og så bare gå i vandet og alle andre er også nøgne, det er bare fedt

Mere og mere populært Katriiiine
Dejligt at høre.... det bliver også mere og mere populært at rende rundt med nøgne bryster og mis synes jeg!! Måske badetøjet er på vej ud!!! :-)

fuld forståelse.. et studerende par
Hej, det har du fuldstændig ret i, at ved Vesterhavet er det muligt at være sig selv.

Hans

det ville da mask49
være rigtig dejligt, men det er vel ikke lige altid det er lige ok at fise nøgen rundt, vel. Men jeg glæder mig ihvertfald til det bliver varmt igen, vi skulle nok bo noget længere sydpå:-)

Udviklingen Katriiine
Prøv at tænk dig udviklingen indenfor badetøj... for 50 år siden var det utænkeligt at rende rundt med nøgne bryster på stranden, det er der ingen der tager anstød af i dag...

Pirrende Girly Gine
At blive opdaget splitter nøgen er da det mest pirrende!!! :-)

helt enig!*SF* Nickx
Jeg er en flot fræk ung fyr på 28... Jeg synes også det er smadder frækt at sole og bade nøgen - specielt ved Vesterhavet.. Desværre er der jo ikke så mange unge mennesker som dyrker det om sommeren som man kunne ønske sig. Men Det tænder mig meget at se hvordan en kvinde elsker at lurre på min nøgne krop i strandsandet!

Den brune hud Katriiine
Hvis man har rent rundt med bikinitop hele sommeren og man sidst på sommeren beslutter sig for at rende rundt med nøgne bryster har man også disse herlige hvide trekanter på dem... ikke så festligt. Så frem med brysterne piger!!! :-)

Helt enig Matt_
Helt enig.... der er ikke noget mere frækt og pirrende end når man ved der er en ukendt kvinde der kan se en, når man rende rundt uden en trævl på...

Hot Larsine
Det i oplevede ved Houstrup Strand, må vi andre ikke høre om den oplevelse, jeg tror det kan blive meget hot

Sport Liselotten
Beach tennis og volley er faktisk rigtig sjovt med bare bryster!!! :-)