Vi er smadder sure på Bundby United

Vi er smadder sure på Bundby United Sylvia
FCK-lejren ryster man på hovedet af den hollandske træner René Meulensteens udtalelser til Tipsbladet i går. Brøndby-træneren rettede sigtekornet mod F.C. Københavns indkøbspolitik, men det preller af på cheftræner Ståle Solbakken og bestyrelsesformand Flemming Østergaard.

"Hvis Meulensteen har overskud til at drive F.C. København oveni sit eget arbejde, så værsgo," siger Solbakken til B.T. og får opbakning af Østergaard.

"Jeg gider ærlig talt ikke bruge tid på en mand, der tror, han er ekspert i vores klub efter to måneder i landet. Der er ingen grund til at diskutere med ham," forklarer Flemming Østergaard.

Ham der Møllesten uden på pestegnen har slet ikke en skid forstand på fodbold. Det kan du jo selv læse for vores kendte træner og ikke at forglemme Don Ø de ved hvad det drejer sig om og de ved bedst. Så luk røven Mr. Møllesten!!!!!

FORZA FCK OS KAN INGEN NÅ.......heyja heyja heyja

Selvom jeg vanallan
hader Brøndby ligeså meget sum FuCK, så er Brøndby en meget større klub end FuCK, De kan sælge 45.000 billetter uden at skabe det største kaos i Dansk fodbolds historie. FuCK er en klub gennemsyret af indavl, som tror de kan blande sig med de store, men kan man ikke sælge 45.000 uden der opstår kaos burde man ikke råbe for højt.

bundby mangler jo klasse overalt ved du! mortensupermand
de kan jo ikke engang finde ud af at købe forstærkninger så de kan tro på egene visioner....men glæd dig..lorteklubben får klø af frankfurt..for hårdt!

ps. en klub som er i et skadeshelvede, og så formår at skade sig selv yderligere ved lige at sku spille " vandkamp " skal vel ikke snakke ned til andre....

halllloooooooooooooo susanne.larsen
var det ikke Ajax selvmål der fik FCK i Champions League???

Personligt interessere fodbold mig mindre end ingen ting - men fair play er vigtigt i alle livets aspekter - noget FCKs tilhængere mangler.

FCK påstår at de mangler udfordringer inden for landets klubber - så forstår jeg ikke hvorfor de har så svært ved at vinde kampene mod de mindre klubber.. det er vist ikke gået så godt her på det sidste...