vi har for meget velfærd

vi har for meget velfærd job job
det er dumt at protestere...

der er masser af arbejde til alle!

Nå det mener du f.eks. Tarzan
Anvis så lige 120.000 arbejdspladser, det kan du nemlig ikke, arbejdsmanglen er fake.

Selv om man kunne de Hans Kurt
Ville de ikke blive besat. De tilbageværende arbejdsløse er primært tilbage fordi de er for dårligt uddannede og alt for udisciplinerede til at kunne bestride et job.

Man kan jo ikke bare henvise en 45-årig langtidsledig, der bor i en etværelses i Sydhavnen med sine to store hunde til en ingeniørstilling, der kræver en højt specialiseret viden.

i nogle tilfælde har du ret f.eks. Tarzan
men stort set, så kan 80% af de stillinger der er nu sagtens besættes med dansk arbejdskraft ------ problemet er nok, at en timeløn på 82 kr, for hårdt fysisk arbejde ikke er tiltrækkene, skriv løn niveauet i stillingsannoncen, er den atraktiv nok, så skal du bare se folk komme op af stolene.

Det har du altså bare så inderligt ret i, mormor06
MEN al den for megen velfærd er jo ulige fordelt.Tag bare f.eks Det gyldne håndtryk,dette får hr og fru danmark ikke,uanset hvad de har gjort af gode ting,og da slet ikke hvis det er noget lort de har lavet,De kan til nød få et Ur,når de har været et vist antal år,men,men det skal de sørme også betale skat af.Hvad med de store internationale firmaer,som ikke evner at betale skat,altså rigtig mange Små firmaer betaler,også selv om de ikke evner det,da de svindler ikke og pynter på regnskaberne,for gør de det,skal Skattefar nok komme efter dem.Nej,det må være mere LIG velfærd til folket,og ikke som nu

Ikke nok med det sådanja
Når du siger ordet "gyldent håndtryk" så tænker jeg på ham der stod for økonomien i DR. DR er eget af staten. Det nye byggeri skal pludselig bruge 600 milioner mere til deres byggeri end budgetteret. Hva gør regeringen ? Jo DR kan da sagtens få de ekstra penge. Men vi må have en at give skylden, så folket bliver tilfredse.
Selvfølgelig ham der står for økonomien, det er jo soleklart, så han bliver fyret, men får da lige en bonus på 2.5 millioner.

Så kan man jo sammenligne dette med at kommunerne skal skære ned. Dette brokker personerne som det går ud over sig naturligvis over. Laver strejker og OPTOG (Det ender med et optog).
Men nu er det kommunerne der mangler penge og ikke DR, så de kan ikke få ????

Nej Fogh har vi ikke været heldig med.