Vi Skabte Grobund For Krigen

Vi Skabte Grobund For Krigen aristoteles
De sidste mange år har Danmark og EU forsøgt at dele sol og vind lige mellem de stridende parter, -Hitzbollah, Hamas og alle de andre. I stedet burde vi have kaldt en spade for en spade og meddelt disse terroristorganisationer at så længe deres ypperste ønske var/er at slette Israel fra landkortet, så er der lukket for enhver støtte herfra.

Vi burde klart og ytvetydigt overfor begge parter have bekendt kulør til fordel for frihed, demokrati og menneskerettigheder. -I stedet balancerede DK og EU på en knivsæg og hældte formuer ud til den ene side og håbede på det bedste.

I mellemtiden, -viste det sig så senere, havde Hitzbollah oprustet i Sydlibanon, med bl.a. store lagre af moderne raketter leveret fra Syrien og Iran. -Da man mente at tiden var moden, satte de dette seneste angreb ind på Israel, som resulterer i de ulykkelige lidelser, vi er vidne til i disse dage.

Tillykke Danmark, hvor naiv kan du efterhånden blive??

Du har ret kaiogkaren
Megen u-landshjælp falder i de forkerte hænder.

Ulandshjælp? anonym
Kald det hellere omdirigeret statsstøtte.

Du har desværre ret galemathias
Og det gør ondt at erkende vores naivitet.

En naivitet jeg selv besad tidligere.

Nu kan det ikke blive mere klart. Demokratierne er under angreb fra nogle koranfacister ledet af Iran, som har interesse i ustabilitet og svækkelse af demokratierne.

Slette Israel fra landkortet? dulkis
Ser du ikke noget problem i at de ikke har holdt sig inden for de rammer de er blevet foræret i 1948? Jeg mener der skulle være grebet ind, da de begyndte af forgribe sig på de omliggende områder.

At palæstinenserne og libaneserne forsvarer sig, finder jeg ærligt talt ikke ret unaturligt.

Det gør S.D.F
åbenbart ikke noget at vi støtter terrorister,det kan man vist godt kalde palæstinenserne,når de spænger selvmordsbomber imellem civilbefolkningen i Israel

Fjern skyklapperne og se problemet i sin helhed Der alte
Ja vi skabte grobund for krigen. Men det var ved at sidde med hænderne i skøddet i årevis mens Israelerne slagtede arabiske kvinder og børn. Vi skulle allerede have banket dem på plads for 40 år siden. Så have Hizbollah og Hamas ikke haft så mange tilhøngere idag. Der havde ikke været nogen arabere der vill have en trang til at beskytte deres land.

Det er også sandt at Hizbollah og Hamas ønsker at udslette Israel. Men Israel har et mål om at skabe et stor Israel, hvilket vil betyde overtagelse af store dele af deres nabolande. Så det går vel ud på et. Den væsentlige forskel er bare at Israel okkuperer dele af deres nabolande og araberne forsvarer sig mod fremmede styrker. Araberne er i bund og grund ikke meget anderledes end de danskere i den danske modstandsbevægelse der under anden verdenskrig bombede og likviderede tyskere og dem der støttede dem (civile). Dem betegner vi idag som helte, men i henhold til nutidens standard var de terrorister.

At forsvare sig mod invasionstyrker er desuden naturligt. Det er ikke alle folk der stikker halen mellem benene når fjenden kommer over deres grænser som vi gjorde da tyskerne kom under anden verdenskrig. Der er nogen folk der har lidt ære og vil kæmpe for deres land.

hvem forsvarer sig? aristoteles
1. efter masseudrydelserne i nazityskland under 2den verdenskrig blev verdens jøder af VERDENSSAMFUNDET tildelt en bræmme sand ved middelhavets kyst (mindre en Danmarks areal), som var deres oprindelige ophav. - på denne sandbanke boede et antal arabere, det gør der stadig.

men da jøderne kom til fra hele verden omdannede de denne sandørken til en edens have - slid og slæb - hårdt arbejde - DET kan arabere ikke tåle at se på, de har aldrig lavet dagens gerning - hvis de havde gidet, kunne de jo have gjort det samme lige ved siden af, i Libanon f.eks, eller Gaza, eller lidt sydligere!! - men nej - hvad vil de have?: Israels have.

Israel er blevet angrebet 3 gange frontalt - siden landet blev oprettet af Ægypten, Libanon og Syrien, og bliver stadig beskudt, plus ugentlige selvmordsbomber.

Jeg tror du skal læse lidt på lektien, før du udtaler dig yderligere. - du ved: to og to er fire og ikke fem!! - selvom mange gerne ville have det sådan!

Forkert Oplyst
Der er krig. Israel bomber hele bolgblokke med avancerede våden. Det er jeg helt sikker på at Araberne også gerne ville. De har desværre bare ikke de smame våben så istedet for at dræbe 10-20 civile afgangen som Israelerne gør så må de nøjes med de få man kan nå med de primitive midler de har.

Vi har forøvrigt gennem vores involvering i Irak krigen været med til at slå mange fler civile ihjel med bomber end samtlige muslimske terrororganisationer har til sammen.

jeg har svaret aristoteles
se ovenfor: "hvem forsvarer sig"

iøvrigt ville der aldrig være nogen somhelst kri/ufred hvis ikke syrien (iraq) og Ægypten havde sat dette frontale angreb ing på tre fronter ind mod Israel, på samme tid i 1967.

Da gik det rigtigt op for alle hvad dette nye land var oppe imod - et indædt ondt had for deres blotte tilstedeværelse. herefter måtte Israel være beredt til virkelig forsvare sin eksistens med ALLE midler - og det gør de.

hvis man havde ladet dem i fred havde der aldrig været nogen problemer.

Tilllyke selv... Jacob
Tillykke selv...Hvor bagklog kan man blive? Det kunne have taget 117 andre drejninger.

Men der er jo lige pludselig så mange "kloge" hoveder der ytrer deres mening når noget er gået galt. Jeg er helt sikker på at hvis disse kloge hoveder havde kunne argumentere for deres påstande før end de var sket så ville man også have hørt på dem. Men det er i jo ikke i stand til.

Venlig Hilsen Jacob

Hvad vil S.D.F
de palæstinenserne der springer selvmordsbomber imens der er fredsforhandlinger,jeg vil kalde dem terrorister.SÅ FAT DET palæstinenserne VIL IKKE HA FRED

forkert-forkert aristoteles
det viste sig jo at hitzbollah lå inde med lang mere avancerede bomber, som nåede helt til den israelske havneby Haifa.

Denne gang er Israel igen blevet angrebet, to af deres soldater kidnappet -DET ved enhver at det kan ikke tolereres, spørgsmål om moral og ære, hvis man bare lader hånt om sine egne sønner, hvad så?+ -derfor er Israel tvunget til at fortsætte til disse to er udleveret i uskadt stand!! og det ved alle i området, så no længere, des mere selvforskyldt!! tænk over det, tak.

jov, men aristoteles
hvis nu disse kloge hoveder netop indædt har argumenteret i årevis imod netop at øse millionerne ud til disse terrorister - mens godhedsindustrien med enfoldighedslisten, de raplikale og socialakrobaterne i spidsen har sørget for den rundhåndede uddeling!! - hvad siger du så??

Besat og deres land? Dybdepsykologen
http://www.masada2000.org/historical.html

Hvor lang tid mener du, vi skal eller må gå tilbage, for et korrigere såkaldte "historiske fejltagelser".
Jøderne kæmpede for deres land og vandt på et tidspunkt, hvor andre også gjorde det. Derfor er der bla et stort tysk mindretal idag i Polen "besat".
Vores mindretal i Tyskland er næsten assimileret.
Der er kun en løsning, og det er en tostats løsning, og så er det på tide, at man ser på økonomi, uddannelse og udvikling. Dette medfører at kulturen skal ændres.

Hvad vil Der alte
de israeler der bomber civile og likviderer folk mens der er "fredsforhandlinger" SÅ FAT DET NU israelerne VIL IKKE HAVE FRED!

Bank de jøder på plads... latitude
De fortjener en gevaldig røvfuld for al den terror og undertrykkelse som de har påført deres naboe lige siden 1948.
Den sat skulle ALDRIG nogen sinde være blevet oprettet efter pres fra de allierede...

Nå fortjener jøderne sgu at få tæsk....

gid det var så vel socrates
selvmordsbomber stiger på bussen i Tel Aviv - istedet for bæltet, begynder han og skyde vildt omkring sig med en stor ulækker slangedasker af nyskåret cedertræ.

Bornholm er en dejlig Ø og dansk.

læs nogle af mine svar ovenfor og du bliver viiisere!!!

Når gamle udbrændte ARY250
Kvinder
drømmer om en stor araber, så udstiller de sin dumnaivitet og uvidenhed

Jeg er glad for Der alte
At der er andre Nazister end mig på debatten, hej Der alte, er du også medlem af den danske front?
Hvad er dit nick I fronten?

ønsketænkning aristoteles
ja du ved hvor du står.

selvfølgelig får jøderne tæsk, som du udtrykker det, -men så kan jeg også forsikre dig om at dem som angriber Israel for fire gange så mange tæsk tilbage - sådan er styrkeforholdet.

og så har endda slet ikke berørt de mentale og intelligensmæssige forskelle.

Så du kan lægge dig ned nu med hovedet mod Mecca og røven mod nord og be til at det aldrig kommer så vidt at Israel virkelig bliver presset, fordi, så kan jeg love dig at så går det virkelig galt, måske ikke kun dér.

stjålet recourser?? aristoteles
hvis vi ikke havde fortalt de kameldrivere at dette sorte stinkende stads var noget værd - havde vel stadig væltet rundt i deres beduintelte på må og få - næææh, nu vælter de ind over grænserne til de rige lande og vil blande sig med hjernerne, som de vil have Israels have - hvorfor opdyrker Libanon ikke deres egen have - eller hvorfor gror man ikke appelsiner i Ghaza og længere sydpå?? hvorfor smøger man ikke ærmerne OP og arbejder, istedet for at lalle rundt som tiggere i hele verden?? kan du fortælle mig det??

Det er løgn moses
De bomber, du taler om er alle fabrikeret af koranfacister.

Hej du gamle moses
Skriver du fra Argentina. Så hils de gamle nazister.

Modstandsfolk foretog målrettede angreb mod tysksindede virksomheder.

Inden attentaterne tog de folk ud.

Koranfacisterne bomber bevidst uskyldige, for at skabe skræk og underkastelse.

De bomber også i vesten og i de lande som intet somhelst har med mellemøstkonflikten at gøre.

De udtalelser, som du kommer med er fuldstændigt ude af propertioner, og fostret af en syg hjerne.

Sæt en ny film på moses
Og fortsæt med dine cowboydere og inderjaner.

ary 250 moses
Hvor har du gået i skole. Du kan garanteret få dine skolepenge tilbage.

Hvis du stadig går i skole, må du stramme dig an. Ellers kommer du aldrig op i 5. klasse.

Hej moses galemathias
Jeg er helt enig med dig.

Der er vist en der er lidt langsom Krebs
Sidder du og benægter at den danske mosdstandsbevæglese likviderede folk? Du er da vist rimelig langsom. Det er da vist dig der har problmer med hjernen.