vi ved bedst

vi ved bedst lilian knudsen
jyllandsposten.
læs afslutningen....

Nyt opgør om skattestop truer i S
En gruppe nordjyske socialdemokrater ønsker et opgør med partiets tilslutning til regeringens skattestop på S-kongressen i denne weekend.

Det skriver Politiken Lørdag. Nordjyderne vil have en debat på kongressen om øget boligbeskatning. En tanke, som partiledelsen flere gange har afvist. »Der bør ikke være emner, som vi ikke tør diskutere«, siger Inge Kjær Andersen, som sidder i Socialdemokraternes partistyrelse for S i Aalborg.
Inge Kjær Andersen mener, at nordjyderne skal fremsætte et ændringsforslag om øget boligskat til den kongresudtalelse, som skal vedtages på S-kongressen. Hun støttes af Helle Lundgreen fra fællesledelsen for partiforeningerne i Nordjylland. Nordjylland udgør det politiske bagland for Frank Jensen, der tabte kampen om formandsposten til Helle Thorning-Schmidt. »Boligskat og ulighed hænger sammen. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi får en diskussion om boligbeskatningen«, siger Helle Lundgreen.

En af dem, der vil argumentere imod, er Tom Christensen, formand for partiforeningen Aalborg Centrum: »Jeg kan godt lide tanken, men det er ikke det rette tidspunkt. Vi skal ikke gøre mange af vores vælgere bekymrede på den måde«, siger Tom Christensen.

når politiske, taktiske manøvrer, er vigtigere end det politiske indhold. socialdemokraterne på slap linie, undgå debat.

Enhver ved at Attila
skatten vil stige under en SR regering... ganske som den plejer og uanset hvilke valgløfter/løfter der gives. S er jo heller ikke kendt for at holde løfter!