Vil bare føde NU!!!

Vil bare føde NU!!! jannien
Jeg trænger vel egentlig bare lige til, at komme af med mine frustrationer.

Jeg er bare så træt af, at være gravid. Min mave er gigantisk. Jeg har ondt alle vegne. Halsbrand. Kan ikke sove. Skal tisse hele tiden, og bla bla bla!

Og så sidder jeg alligevel her, med en indre skræk for, at føde for tidligt. Jeg har ikke nogen grund til at være nervøs. Det er jeg bare. Mit første barn kom 20 dage før termin, hvilket jo er ganske i orden. Hun var sund og rask. Ikke så stor, men stor nok.

Åh, hvor er det frustrerende. Jeg vil bare så gerne have det overstået nu. Er så træt...

Hygger i jer også derude ? ;oD

kender det alt for godt cendi
Jeg gider heller ikke være grvid længere. ens homoner flyver rundt og specielt min mand er ved at være lidt træt af det................
2 mdr mere...... bare tiden ville gå lidt hurtigere....

Ja, lige præcis... jannien
Bare 2 mdr. mere!
Jeg har et kapløb kørende med *gnaekko*. "Hvem føder først?" Er du med?
Jeg har termin d. 2. nov...

Åh, din stakkel..... mus47
- Jeg tror da også du har alt for travlt. Jeg kan se på din profil, at du har et lille barn i forvejen, hundehvalpe, landbrug og derfor nok også en travl mand.

Det, jeg tror, du trænger til, er en hel dag i en sofa med benene oppe på sofabordet, en kande kaffe og en stak gamle ugeblade. - Kom du en tur til Vejle. Min sofa er ledig hele dagen og her er fred og ro. - mus47

elsker at være gravid gnaek
jeg har bare den mest fantastiske graviditet: jeg kan stadig passe ALT mit tøj, jeg løber en lille tur hver eneste dag, går til yoga 2 gange om ugen, kan stadig gå i fixe sko, humøret fejler heller ingenting. Tiden indtil fødslen (2 måneder) skal bruges til at besøge veninder rundt omkring i landet, nusse om min kæreste, bage brød til fryseren...

NOT!!!!

Jeg er altså også ved at være godt træt af at være gravid! ALT er besværligt, og for pokker hvor føler jeg mig bare klodset og tyk. Generne har virkelig indhentet mig her de sidste 14 dage. Ellers har jeg faktisk nydt det rigtig meget. Men nu synes jeg det er ved at være nok med ondt i lænden og halsbrand!!

Skal vi ud at løbe på trapper?? ;-)

Hormon-kys til alle

hey cendi gnaek
hvornår har du termin? -du er da frisk på en lille dyst ik'?

LOL moderen
kender det kun alt for godt. Med mit første barn gik jeg 16 dage over tid..
" af mine veninder var som du er mere end træt af og være gravid og derfor fik de manden/fyren til at levere en ladning sæd i dem og lage sig så stille og roligt i 30 min og så kom der gang i det. Der er noget vee stimulerende i sæd. Dejlig måde at gøre manden glad og få gang i sagerne ikke. Prøv det da, det er et gratis råd. Bare en pude under røven og afsted det går... lykke med det.

Hmm... jannien
Ja, det var da en god ide. Han ville helt sikkert blive glad. Meeennn...det er lidt for tidligt synes jeg.

Ihh tak! jannien
Det lyder som en skøn lille udflugt.
Men, men, men...jeg kan desværre ikke holde til at hverken sidde eller ligge i sofaen hele dagen.

Mit bækken værker (har bækkenløsning!) og min ryg er et helvede!
Jeg får hold i ryggen af, at være gravid - hormonpåvirkning. Det eneste, der hjælper er, når min læge knækker den på plads. Det kan han bare ikke, når jeg ikke kan ligge på maven.

Damn, jeg er træt af det her!

Haha... jannien
ja, der skal godt nok snart ske noget. ellers går jeg amok! Men det er nok desværre lidt for tidligt endnu. Snøft!!!

ja, du har ret gnaek
det er lige tidligt nok. Men jeg NÆGTER simpelthen at gå over tid!! :o)

Ja puha! jannien
Det ville ikke være til at døje, når man allerede har det ad H til nu. Nej tak. Så hellere føde lidt for tidligt!

Hej der Ribe ;o)) mummi-39
This is Århus Calling. Jamen det jo lidt som en kage der må bage færdig i ovnen ikke…
Den skal altså have nok….. ;o))


Nej kære Ribe…- hvor jeg forstår dig, men måske du slipper lidt før tid denne gang også, hvem ved..??

Alle mine tre døtre de kom ALLE 14 dage efter termin.. Tror du lige det var sjovt..?? Nej det var ikke, og de dage er nok nogle af de længste jeg mindes i mit liv….. Min ældste er i dag jævn aldrende med dig ;o)) Så lige nu sidder jeg nok mere med denne her… -bare man snart kunne få oplevelsen at blive Momse ;o))

Jeg tog 30 kg på hver gang.. Tænk at lille jeg har været så stor..?? Kroppen er nu en finurlig installation… -havde vand i hele kadaveret og krampe i benene hver nat og halsbrand konstant.. Kunne ikke gå ud og handle uden at man var sikker på at det var et sted med kundetoilet osv…… Misunder jeg dig din situation.. Nej…!!! MEN damm Ribe, det er hele besværet værd… ;o)))

He he… -selv da det var som værst efter min sidste fødsel hvor jeg også sprækkede, kunne jeg tage det på den sjove måde, der var prinsessen jo også født… -så jeg bad jordmoder om at lige give mig et par ekstra sting nu hun alligevel havde nål og tråd fremme ;o)))) Ha ha, hvor jeg mindes… -en badering var min tro følgesvend nogle dage der ;o))

Det bliver så sjovt at følge den dyst i ser ud til at have kørende alle i herlige piger ;o)) Pas nu på jer og jeres maver…

Med smil til jer alle og husk..!! Tiden arbejder for jer …

/Mummi

LoL… der var lige 9 ud af 10 på tv 2 her for lidt siden… -og der var et spørgsmål om Gravide.. Svaret var, at de er tykkest i Jylland.. ;o)) Jeg tror på ud fra egne erfaringer at der er noget om snakken ;o)))))


Ps... I gravide får lige en herlig lille film med på vejen ;o)))


Mon ikke ham ender med det sorte bælte ret tidligt

http://www.fugly.com/videos/5958/karate-baby.html

Halsbrand hjælp at hente britzen
Sodapastiller, de tager halsbranden, almindelige i ruller ligesom de der Lakrisal, men sodapastillernes pakke er i blå og hvid -

MIne 3 børn 2 piger og 1 dreng, under graviditeten med dem, led jeg meget af halsbrand da jeg var gravid med pigerne, så måske man kan hjemmestrikke en lille statistik her ;D

Glæder mig til at høre hvilken slags guldklumper i så nedkommer med -

ja det er træls den sidste tid, man føler man har været gravid SÅ længe og glæder sig til at få det overstået, men det er også den tid, hvor man skal huske at blive forkælet, af sig selv og af ens partner -

Der bliver jo nok at bruge tiden til, når det lille nye vidunder ankommer med sine krav til dig/jer -

Masser af held og lykke og en trøster :
Det er det hele værd
guller

*GGG* LOL* jannien
Jo, han er dejlig.

Jeg har faktisk lært engang, at babyer verden over, bruger de samme lyde. Uanset om de er fra Japan, Afrika eller lille Danmark, så kan de altså pludre og "tale" sammen. På samme sprog, kan man vel kalde det. Det er lidt spøjst. Men på den anden side - så er sproget jo noget tillært, og altså miljøbetinget.

Men, åh ja, hvor har du ret Mummi. Det er bare hele besværet værd. Det ved jeg godt. Men træls er det nu alligevel ;oD Indtil nu har jeg "kun" taget godt 20 kg på. Og jeg fornemmer, at de alle tyve sidder lige på maven. Den er koloenorm og tynger voldsomt. Skindet lige under "Babs og Nutte" er lige ved at flække *LOL*

Jeg krydser fingre for, at du snart bliver Momse. Det må være en dejlig fornemmelse. Som "den anden ungdom" har jeg hørt flere sige. Og så skal man ikke selv gennem alle strabadserne for at få den lille guldklump...

Tak tak jannien
for rådet. Men jeg har nu fundet et par ting, der hjælper. Mandler og Alminox (tabletter). Det værste er, hvis jeg glemmer en af delene, når jeg er ude. Så må man bare bide det i sig, og glæde sig til man kommer hjem.

a, det er da lidt tankevækende, at du havde halsbrand ved begge piger. Min den første var jo også en pige, og der åd jeg mandler i døgndrift. Gad vide om "lillebror" er en pige igen ;o)

Tænk engang ;o)) mummi-39
-at vi har kunnet tale japansk engang ;o)))


Men det jo lidt som det at svømme ikke...

-det kan vi jo også alle fra den første dag siges det.. -det bliver så bare ikke lige holdt ved lige i nogle tilfælde ;O))

Jeg kommer i en svømmehal hvor der på tirsdage også er en del forældre med deres små poder ;o))

Hvor er det i sig selv en oplevelse at være tilskuer til ;o))))

Nu får du her en nat smiler fra mig Ribe...

Må tiden være dig og den kuglerunde lige der under "Babs og Nutte.." Nådig ;o))/Mummi

Ps... -og jo så absolut... -den anden ungdom her er på mange måder meget dejlig, så kom bare med nogle børnebørn min vej... Jeg vil vist gøre mig godt der også ;o)))

Hæhæ...MummuMomse! jannien
Så skal du jo skifte nick ;oD

Åh ja, svømning. Det prøvede jeg med den store. Ingen succes, skal jeg da hilse og sige. Hun skreg og skreg. Først efter 8-10 gange havde hun næsten accepteret bassinet. Og så var der sessonafslutning!
Hun bliver nok aldrig noget badedyr. Hun hader stadig bruseren, men er dog glad for sit badekar. Det bliver ikke sjovt, når hun bliver for stor til at sidde i det mere.

Men natnat til dig også. Mor her må også hellere få lidt søvn i øjnene. En ny dag med ondt alle vegne, halsbrand, benkramper osv. venter.

Ribe-hygge til dig...

Du skal lige have... mummi-39
-et ps Ribe ;o)))


Min x mand havde en kusine som var født meget sent af sine forældre... De troede ikke de kunne få børn men som 40 årig blev hendes mor gravid med hende.. Hun har din alder og som vokset op med min ældste, så var hun meget hos os, for der var altid liv i hytte hos os ;o)))


Vi har holdt kontakten og jeg er blevet så beæret med titlen " Tante E " hos hendes nu to dejlige unger Emma på nu 2½ og så lille Mads på 10 mdr....


Så jeg har fået lov at " øve lidt " og det bekommer mig vældigt godt ;o))


Smil igen og nu det ganske vist natsmilet fra


/Mummi

Jaaa..!! mummi-39
Ved det er meget træls også at flytte fokus fra det der er så træls, men i bund og grund handler det lidt om at flytte fokus fra det der er træls, altså at lave noget der optager dig og ikke kun se det som at værer træls...

Det som i bund og grund er træls tror jeg, er at vi også som mennesker ikke har den fornødne tålmodighed til at vente og derfor fokusere for meget på det negative ;o)))

Tænk positiv omend det er svært... -tænk det er nu jeg skal nyde roen lidt ekstra med lille pigen som pludseligt bliver storesøster...


Den her måtte jeg lige give dig... -og NU er jeg altså gone for tonight ;O))

/Mummi

God morgen Ribe ;o)) mummi-39
-kan du se med min sidste komment til dig hvor jeg misbrugte ordet "træls.." Det "trals", som vi udtaler det her i nabolaget, at kigge på ikke ;o))


Men nu ordet opbrugt... -og se nu positivt på den sidste tid trods alt ;o))

En god week-end til dig og dine fra


/Mummi


Ps... -du jo Gartner, så du har sikkert hørt til hudløshed om den glade gartner, der planter smil og solskin ;O))

Jeg smider frøeén til dig, så må du selv plante dem ;o))

hehihihi gnaek
hvor er den sød, den lille karate klump!!

"fedt"fordeling: gnaek
hovedparten af mine +13 kg sidder også på maven, så sidder der lige tilpast meget på inderlårene, så de "gnubber sammen" når jeg går :-( og så lidt under hagen, pænt NOT! og så lige lidt på ryggen, så jeg får en charmerende delle under bh'en.
Perfekt! ;-)

Heyyyy ;o)) mummi-39
-en fra SOLens kommende mødre gruppe ;o))

Ja vel er han sød ;o)) -og herfra også en herlig dag til dig og din struttende mavse ;o))

Hvor bliver det herligt at følge hvem der kommer først...

Der er sku da helt noget Se&Hør agtigt over det...
Vi følger med spænding " The Coming.." -af de Kendte SOLister´s arvinger ;O))

Smil fra den ene ende af byen til den anden ;O))

/Mummi

taaaak gnaek
det er simpelthen bare så dejligt, at høre om alle jeres oplevelser af at være gravid. Dette er første barn for mig, så jeg suuuuger til mig :o)

forkølede hilsner herfra :o)

3 1/2 måned henne, many months to go! duttesydsjaell
Hejsa herinde:-) Er der NOGEN der har det/har haft det som mig på denne tid i graviditeten: I ca. den sidste måneds tid har jeg haft og har stadig total underlig miskmask af halvkvalme/sult sådan cirka fra morgen til aften? Hvorherrebevares jeg er allerede TRÆT af det. - Men jeg glæder mig til at få den lille i favnen, der er bare LAAAAANG tid til det sker!

Hej til jer alle fra mig.

Hov! duttesydsjaell
Sorry - var inde at læse din fortælling, skulle ikke have sendt hertil, det var meningen jeg selv ville oprette et indlæg:-)

- Håber du har født nu! Grinede iøvrigt over dine oplevelser:-)