Vil du bo i ghettoen?

Vil du bo i ghettoen? Anonym
Velfærdsminister Karen Jespersen vil med en ny lovpakke forhindre islamiske parallelsamfund i at opstå i ghetto-områder, skriver Berlingske Tidende.

Til foråret fremsætter ministeren flere forslag, der giver boligselskaber nye muligheder for at vælge beboere til og fra, skriver Berlingske Tidende.

Der bliver mulighed for at ændre beboersammensætningen, lave attraktive penthouselejligheder og at lade lejlig-heder stå tomme, indtil ressourcestærke beboere er klar til at flytte ind.

- Erfaringer viser en sammenhæng mellem radikalisering og sociale problemer i boligområder, og det fører altså ofte til parallelsamfund, hvor folk bliver mere og mere rabiate og tager afstand fra det danske samfund, siger Karen Jespersen.

Er pointen ikke en-aegte-dansker
Er du netop IKKE kommer til at bo i en ghetto?

Er pointen ikke Anonym
Nej, der står intet om nationalitet i artiklen.

Hun er det galeste kvindemenneske Hallodidr
der findes på denne jord.

Næ, men det havde jeg heller ikke skrevet Den ægte dansker
Hvis der ikke er ghettoer, hvorfor stiller du så spørgsmålet om man vil bo i en? Forslaget lægger jo op til en afskaffelse.

Stop Ghettodannelsen nord for København! Fader
Jeg synes at det er et fint foreslag, man kunne istedet for at lade lejlighederne stå tommme tvinge folk med indkomster på over 1 million kroner til at flytte ind. Så vil man også undgå ghetto nord for København.

Karen Jespersen er sindsyg. Problemerne i "ghettoerne" ændres ikke ved at flere danskere flytter ind, men en grundlæggende accept af at folk vælger at leve forskelligt!

Hvor mange danskere vælger at kende deres nabo?

DR 1 har lavet en udemærket dokumentar om problemet som hedder: En araber kommer til byen

Man kan se den på følgende link: http://www.dr.dk/Dokumentar/tv/DR2/2008/0811131052.htm

Mvh Morten

jeg ville.. Misses
hellere bo i en invandre ghetto end end pensionist ghetto..

gule søren
vi bor alle i en ghetto , rød gul sort eller blandet

Ghetto Anonym2
I usa har man jo i mange år haft ghettoer. Jeg kan ikke se at det har ført noget godt med sig. Herhjemme snakker man om vollsmose som en slags ghetto, og det har jo heller ikke lige været en succes. Så mit svar vil klart være Nej jeg vil ikke bo i en ghetto. Men jeg vil gerne leve side om side med mennesker fra andre kulturer.

Vil bo blandt eliten Måske anonym
Gider sgu' da ikke at bo hos alle taberne på overførselsindkomster eller deres yngel der sætter ild til bilerne, mens farmand vender røven opad og hovedet mod Mekka.

Get a life suckers !

De nye ghettoer er nu indflytningsklare...! Pissemisten
De ligger i Københavns Havn og skulle have været solgt som "luxuslejligheder". Det vidste alle at der ikke var noget marked for, men nu har vi fået bygget et pænt sted hvor vi kan flytte Nørrebro ud og så er prisen også nok til at blive enig om. De fleste af spekulanterne er alligevel gået fallit til den tid.

Smart trick, ikke? Næsten lige så smart som da vi importerede alle disse uanvendelige folkefærd, et årtusinde væk fra deres hjem. I Danmark blev de importeret som flygtninge, sådan at de kunne befolke de skrantende socialdemokratiske boligselskabers gamle bygninger, som ingen mere ville bo i. Så kunne den danske stat oven i købet betale den husleje som de aldrig i et helt århundrede selv ville kunne betale.

Bare vent og se!

flot Swoooop
Smukt... Du aner intet om gheter, vel? De fleste steder er det faktisk rigtigt gode lejligheder. Eneste problem er liiiiiiiige visse folks mentalitet. Vil vove at påstå at vi ikke har "rigtige" ghettoer i DK (slum som man kender det fra udlandet), mn at ghettoerne i langt højere grad er mentale. Der er faktisk nogle super fede lejlighder. jeg ville dog ikke bo dr, jeg synes det er rigeligt at blive chikaneret en gang imellem på gaden af unge indvandrere eller når jeg fx kører med s-tog.

Ja... armenis
Jeg har boet i en getto og flygtede derfra. Jeg mener at det ofter er nogle ret så gode lejligheder til en billig husleje der er i gettoerne og det er synd at "alle" ikke har mulighed for at bo i disse lejligheder. Jeg ved at man vil sige at alle selvfølgelig har mulighed fo at bo der, men sådan er det bare ikke i den virkelig verden.

Jeg, og min datter flyttede til en dejlig stor og billig lejlighed på Stadion allé i Ikast, da jeg skulle skilles. Mange advarelser fik jeg da med på vejen, men tænkte at de var meget racistiske og jeg var lykkelig for den lækre lejlighed jeg havde råd til at bo i selvom at jeg var blevet alene.

Jeg er en ganske alm. kartoffel dansker der passer mit job og har min datter i børnehave. Jeg ser mine venner i weekenden og prøver at få hverdagen til at hænge sammen med faste rutiner mv.

Det er bare umulig for en ganske alm. dansker at bo midt i en helt anden verden. Naboerne sover længe , da de ingen arbejde har (det bestemmer de selvfølgelig også selv) Så morgenstunden er den mest rolige tid i gettoen. Efter arbejde er der atter kommet liv. Jeg bliver tilråbt at 10-12-årig drenge der mener at jeg er luder og at min datter er en horeunge, når jeg skal fra bilen og ind. I opgangen er der også liv - gråd, råb, musik, latter, stemmer, stemmer, stemmer på de DB der ligger noger over middel.
Aftenene igennem stiger larmen og omkring sengetid blandes den med duften af mad. Jeg ligger i sengen kl. 23 tiden og har problemer med at sove fordi mine naboers ur kun viser 18. Natten igennem løber der folk op og ned i opgangen, uden at påtænke at der er een i denne opgang der skal op kl. 6. Jeg har oplevet at der kl. 2 midt nat blev smidt en lille pige på et par år ud i den mørke og kolde opgang, hun blev selvfølgelig meget bange og begyndte at græde. Jeg vågnede og gik ud men pigens mor ville ikke have hende ind fordi hun græd... jeg tog hende med ind og puttede hende på en madras på gulvet. Næste morgen ringede jeg til de sociale myndigheder og familiens faste hjemmehosser kom kl 9 da hun alligevel skulle have familien op, da der var 4 børn der skulle passe skolen.

Jeg har set børn få tæsk, jeg har ikke sovet, mit barn var bange for at lege på legepladsen alene, min bil blev tegnet på, vores cykler blev væk, vi fik mange ubehalige tilråb, forældrene til børnene grinede bare.... jeg boede i gettoen i knap et år og det var det værste år i mit liv.

Jeg var ikke racist, og vil heller ikke kalde mig det nu, men jeg kan ikke holde dem ud... undskyld. Jeg er blevet så mættet af dem, jeg er ked af at der i Dk er områder hvor vi alm. danskere ikke kan bo. Jeg har forsøgt men opgav.

DER ER NOGET GAL I DANMARK... ja John Mogensen har ret, og jeg håber at Karen Jespersen vil komme igennem med sin nye lovpakke. Da områderne er fine og gode lejligheder til en overkommelig husleje skal være til alle.

De fylder for meget Anonym
Bare de dog ville tale dansk!

noget galt i Danmark? MK27
Der er skam meget galt i Danmark. Danmark stiller ingen krav til dem, og så kan man jo ligge under dynen længe om morgenen uden at bestille noget for de penge, man får. En dansker får sjældent lov at gå, jeg var på dagpenge i 3 måneder, jeg skal love for, man bliver jaget. Nej, jeg ville aldrig bosætte mig i en ghetto, så er jeg sikret forhøjet blodtryk!!!

Nu ja, senere nej Ghettobeboer
Jeg bor pt i en ghetto, en lejlighed jeg fik via flexibel udlejning, der går ud på, at resourcestærke har førsteret til de ledige boligere. Som min situation er nu, har jeg det fint med at bo i ghettoen, hvis man ser bort, fra alt det affald, som altid ligger og flyder.
Jeg er ikke supertryg ved, at gå ude sent aften og om natten, men om dagen, er der intet.

Meeen jeg vil under ingen omstændigheder lade mine børn vokse op her, og få kammerater blandt beboerne her. Her er simpelthen for mange ballademagere, der ikke har noget, der minder om en opdragelse. Jeg vil give mine børn de bedste muligheder for en god fremtid, og det mener jeg ikke, jeg kan give dem i ghettoen.

... litolie
hader når folk snakker som om alle er ens ... Hvis jeg så en irriterende dansker skulle jeg så sige de der danskere er så irriterende bare fordi den ene var ?![:/] det er ikke alle der er sådan ..

Living in the ghetto Anonym
Nu har jeg (dansk mand) boet i en bebyggelse med både danskere og udlændinge. Jeg ved ikkeom jeg vil kalde det en ghetto, men her bor både mennesker som er alkoholikere, udlændinge,førtidspensionisten og alle os andre med job. Der skal vel være plads til os alle og jeg har da aldrig oplevet nogle problemer.

Så jeg tror også at ved at blande resourcestærke familier, men dem som er knap så velstillet vil man få en god sammensætning af personer som kan lære af hinanden.

Hvad fanden tro du selv Karen ! En DFér
#Velfærdsminister Karen Jespersen vil med en ny lovpakke forhindre islamiske parallelsamfund i at opstå i ghetto-områder#

Skal jeg forstå det sådan at Karen Jespersen og hindes akademiker venner nu vil bekæmpe muslimske ghetto-områder ved at indre beboersammensætningen ? ? Ja men Karen det er ikke dig der bestemmer hvem der skal bo i de muslimske ghetto-områder , det er de muslimske leder af de forskællige kalifat´er.

Dine så kaldte "nye" erfaringer der viser en sammenhæng mellem radikalisering og sociale problemer i muslimske boligområder viser simpelhen hvor naive i politikker er mht Islam og dens fortabte slaver .

Men lad mig lige opremse nogen meget gamle erfaringer med Islam og dens ekspansions strategi , hør nu godt efter .

Islam har ALDRIG kunne med andre religioner eller kulture .
Muslimer ønsker IKKE at tager hensyn til nogen som helst anden religioner eller kulture .
Muslimer har ALTID konflikt og racisme med hvor end de tager hen eller slå sin ned .
Muslimer er ALTID forfulgte og ALLE deres sociale problemer er ALTID alle andres skyld .
Ghetto-områder vil altid opstå hvor muslimer slår sig ned hvor ikke Islam er den grundlæggene kultur .
Disse Ghetto-områder ses som muslimske områder og de VIL blive etniske udrenset over tid .
Hvis nogen prøver at opløse eller opbløde disse ghetto-områder enten ved magt eller ved "kulturberigelse" vil det ALTID blive set som et angreb på Islam og en forfølgelse af muslimerne .
Derfor vil et hvert forsøg på at opløse eller opbløde disse ghetto-områder blive set som en krigserklæring af muslimerne .

Karen det er blevet sagt til hudløshed , i leger simpelhen med landes sammenhængskrift og sikkerhed når i snakker om multikulturel sameksistens i et kristen og homogent land som Danmark .
INGEN , OVERHOVED INGEN steder på denne klode har Islam kunne integreres med andre religioner eller kulture INGEN STEDER KAREN ! .
Det har og vil altid ende i krig og konflikt og TRO MIG sådan vil det også går i Danmark og det lige meget hvor mange attraktive penthouselejligheder du vil bygge i de forskællige danske kalifat stater .

unges svar Hardeep
hej alle
jeg synes ikk at der er noget galt med ghetoer. Men jeg synes det er helt okay at have love imode ISLAMISTER dem skal vi ikke have i vores samfund. Det der sker i de paralelsamfunde er at børn og unge har ikke frihed de styres af deres sindsyge religøs familier og bliver presset til at begår fejl fejl som TERROR og det koster dyrt!!

Jeg vil personligt slet ikke have ! at muslimer laver alt mulige ting i samfundet som vi andre udlænninge kommer til at betaler for! jeg synes at flere asiater og andre udlænninge har det fint i DK undtagen ISlamister som kommer og FU*ker det hele op for os andre!!!
Og de steder de bor skal ikke kaldes GHETTOER!!!! for mig er GHETO en respektfuld sted GHETTOER er for folk som har det svært og de kæmper for GODT! ikke for folk som IKKE NE GANG ER LOYALE OVER FOR DET LAND DE SPISER I !!!!

Hvad kan man lære af alkoholiker og 2. g'ere ? F. eks Tarzan
Jeg vil sikre mig og min familie gode rammer og de inkluderer ikke den slags grupper.

Ja da. jacob-
Hvis prisen er rigtig ja, og hvis jeg havde behov for at bo billigt. Men jeg er nu svært glad for min lejlighed med 160 graders fin havudsigt så jeg tror jeg bliver boende.
Men min søster har boet i mange år i Gjellerup parken, hvor man efter nogle timer tager sig selv i at sige se der går en "hvid".

Lene's ide er slet ikke så tosset, men jeg så gerne at den blev fulgt op af masser af tilbud som altertiv til gaden for de mange unge i ghetoerne. Den ballade som kan holde mange væk skyldes primært at der er så uendeligt lidt fornuftigt at tage sig til i Ghettoen, samt det uheldige sammenfald at mange i getthoen er mindre kvikke end gennemsnittet og derfor er meget lidt selvkritiske eller selvopretholdende og derfor ikke ser noget galt i at rende rundt og brænde affaldscontainere af og kaste lidt med sten efter det tilkaldte bandvæsen.
Vh Jacob-

Du har ret. anonym
Jeg har også boet i en ghetto, holdt dog kun ud i 2 måneder.
Er langt fra rasist men har i dag et noget andet syn på muslimer.
Man føler ikke man er i Danmark når man bor i en ghetto, her er man den fremmede.

Tror desværre ikke det hjælper man spreder problemet ud på et større areal, det eneste der vil hjælpe er at begynde at hjemsende dem det ikke bidrager positivt til Danmark.

Islam Knulla
Hej DF-er.
Bortset fra dine stavefejl, så vil jeg give dig om ikke 100% ret så 99% ret[l]