Vil du hjælpe mig?

Vil du hjælpe mig? kuri3
Hej Helle.

Mange tak for muligheden, for at kunne få din hjælp herinde...

Jeg har et hovedsageligt problem, der nager mig meget hver dag for tiden.
Det drejer sig om kærligheden... Der er nogle fyre, der viser interesse for mig, men som jeg ikke føler mig specielt tiltrukket af - og derfor vælger jeg ikke at involvere mig mere med dem. Derudover er der fyre, som jeg bliver tiltrukket af, der dog ikke kan gengælde dette. Og til slut er der en eks, som jeg stadigvæk ses med - han giver mig mange forskellige signaler, men han er dog ved at få mig overbevist om, at han eventuelt mener det seriøst - dog har han ikke behandlet mig så pænt, da vi kom sammen, så jeg er utrolig meget i tvivl, både om jeg burde komme sammen med ham igen, og om han er til at stole på overhovedet!
Jeg vil bare gerne elske og elskes tilbage i samme grad, men hvem, hvordan og hvornår?

Jeg håber du kan hjælpe mig kære Helle... Hvis du kan se selv det mindste om min eneste ene, så ville jeg sætte meget stor pris på det! :-)

Ha' en fortsat god dag,
mange hilsner Kuri

Go Girl... ErfarenMand
Du skal IKKE gå tilbage til din tidligere kæreste. Der er en grund til at i ikke er kærester mere.
Kom videre med dit liv og lad fortid være fortid.
Du vil blomstre til næste forår... på din egen måde :o)

Hejsa kuri3
Hey ErfarenMand :-)

Er du også claivoyant?

Og der er der halv lang tid til næste forår hvis det er kærligheden, vi tænker på :-) Men ser frem til det!!

Knus

Svar til Kuri hellenemborg
Kæreste Kuri
Mange tak for din mail.
Som jeg ser det er dig og din ekskæreste ikke helt færdige med hinanden – derfor er du forvirret omkring de andre fyre og derfor er det svært for dig at involvere dig i en ny fyr lige nu.
Jeg oplever ikke at dig og din eks. Bliver par sådan for alvor igen. Det kan selvfølgelig være at jeg tager fejl, men lige nu fornemmer jeg mere det er fordi du er lidt bange for at der aldrig kommer nogen til dig, at du måske holder en dør åben for din eks. Tilliden har fået et knæk i dig og den nager dig en del.
Hvis du lytter til dit hjerte – og her skal du være helt stille. Ikke tænke, ikke tale ingenting andet end denne stille hvisken, der kommer dybt indefra dybet i dig selv, så har du selv svaret. Du skal ikke din eks, du skal ikke nogen af de, der er dig omkring lige nu – det du skal, er at vælge dig selv i en lille tid. Nyd livet, nyd at være forelsket i livet og dig selv, gør nogle gode ting for dig selv og lad mændene ligge lige nu. Når først du er nået dertil, kommer han – den mand du længes efter og som længes efter dig – og så er du ikke i tvivl. Han fejer benene væk under dig og omvendt. Charmerende, udadvendt og kreativ ser jeg ham – lidt drengerøvsagtig – masser af liv og glæde i jeres indbyrdes forhold.
Han vil behandle dig som du fortjener kæreste.
MEN før du kan tiltrække ham, er det nødvendigt at du arbejder lidt med dig selv her og virkelig når til : ”Ja sgu…Jeg fortjener det bedste af det bedste”…. Ikke lader nogen behandle dig skidt. Behandl dig selv som den prinsesse du er og der skal du se. Han dukker op før du aner det.
Mine allerhjerteligste tanker til dig
Helle Metea Nemborg