Vil du ofre dine penge

Vil du ofre dine penge Hallo hallo
for din bank.

Den økonomiske situation i Danmark er nu så ustabil, at mange banker krskker eller opkøbes, men det er ikke forbi endnu.

Økonomerne vil have ro og at du ikke skal trække dine penge ud, fordi det vil forværre krisen, men jeg tror , at hele systemet bryder sammen. Dette er kun begyndelsen.

Landet kan blive så fattigt, at 300.000 kr ikke engang kan indløses.

Jeg spørger lige dumt Den uvidende
Hvad nu hvis min bank gik på bagdelen, ville jeg så ikke skylde dem penge mere? Det gør den ikke, men hvis nu....

du vil få Indskydergaranti
Indskud i banken, altså almindelige indlån, på op til 300.000 kr vil du få udbetalt til hver en tid fra bankernes garantifond m.m. og den der med som den der startede tråden skriver at det kan gå så galt at du ikke får det holder ikke, for det gør du uanset hvad.
Det der derimod kan ske er at krisen skaber så stor inflation at de 300.000 kr ikke er noget værd, men det sker nok heller ikke, men det er det værste scenarie.

Selvfølgelig gør du det anonym
dit lån bliver overtaget af nogle andre der indkræver det.

Tænk dig om Tænk dig om
Hvis pengene er der.

Haha god idé mortens cock
Ned og låne masser af penge, og så stikke af ned til en sydhavsø, købe en lille fiskerbåd, og give systemet fingeren.
Og da banken krakker, må lånet vel annuleres?

Undskyld jeg ikke er så klog, jeg stemmer på dnask flokhetzparti!

med arisk patriodiotisk hil-sen
Morten Deyer
ZyklonB ansvarlig og fækaliespreder for vammeldrup og vestre klamhuse dnask flokparti

Du kan tvinges til at betale anonym
De kan tvinge dig til at betale det tilbage som du skylder, og så står du med røven i postkassen.

Der er INGEN krise i DK endnu anonym
Det er fuldkommen ynkværdigt at høre økonomer snakke om krise i Danmark. Krisen er overhovedet ikke kommet til Danmark endnu, og de få banker som har haft problemer ville have fået dem alligevel.

Krisen er PÅ VEJ til Danmark og vi har ikke engang set begyndelsen endnu. Det bliver dyrt, hvilket jeg har advaret imod i lang tid nu. Så hold jer tilbage med forbrugslån, boliglån mm. De bliver dyre for jer.

Og endelig hører vi en økonom i prime time DR tv-avisen udtale sandhederne; Afskaf afdragsfrie lån, begræns forbrugslån og tving b0ligpriserne ned.
De elementer som har skabt boblen må væk før vi kan komme videre.

Man kan ikke rive håret af en skaldet Gokkelikok
Men et eksempel fra Roskilde banks fallit er: En bekendt havde i 2004 kautioneret for 40.000 kr som en nær bekendt skyldte i licens. Denne havde misligeholdt lånet ( selvfølgelig ), så hun fik regningen og betalte prompte, fordi Roskilde bank truede med bål og brand.

latterligt ! iampersson
hysteriet er forhåbentligt på det højeste.
-
"Og endelig hører vi en økonom i prime time DR tv-avisen udtale sandhederne; Afskaf afdragsfrie lån, begræns forbrugslån og tving b0ligpriserne ned.
De elementer som har skabt boblen må væk før vi kan komme videre."
-
Der er intet i vejen med afdragsfrie lån, tvært imod er de meget fornuftige, hvis de bliver brugt rigtigt. Forbrugslån, begrænser sig selv i takt med forsvindende friværdier, huspriserne behøver ikke at "tvinges ned" det kommer de helt automatisk.
Så det er det rene vås og man kan undre sig over, hvad disse økonomer bruger deres uddannelse til !
Det er de almindelige markedsmekanismer der er gældende, det er dog op til folk selv om de tør købe hus nu, jeg turde godt, faktisk kan man gøre en god handel.

VKO har kørt os i sænk Gokkeligok
Ved at bilde de unge ind, at de bare skulle låne, så forbruget kunne køre optimalt, så private danske virksomheder kunne tjene penge.Skattelettelse havde også kun til formål, at øge forbrug, men de højestlønnede, der fik ca 5000 kr om året, havde ikke brug for pengen, de havde rigeligt til forbrug, så pengene blev sat ind på pensionsopsparing, som inflationen og krak nu æder.

VKO er ikke til for danskerne. VKO er kun til for erhvervslivet og landbruget og nu skal vi betale prisen for forførelsen.

Det er liberalisme, der har bevist, at uden kontrol og regulerende love, så kan et økonomisk system kun køre sigselv i sænk.

Selv de ultraliberalistiske republikanere og Bush i USA har indrømmet det.

Hvornår hører vi det fra Cepos og Anders Fogh.

Vent med , at købe hus Gokkeliggok
Om føje tid, kan du købe meget billigt på tvangsauktion.

Under sidste krise købte folk huse til en krone over grundværdien.

Der er alt i vejen anonym
med de afdragsfrie lån. De burde aldrig have været indført og har kun skabt en større boble på boligmarkedet. Afdragsfrie lån udgør ca. 50% af udlån i DK og er den største fare for dansk økonomi.
Det er sjovt at du skriver at markedskræfterne skal styre selvom størstedelen af økonomer og investorer lige nu skriger på indgreb (hjælp) fra regeringer med ønske om større regulering. Det er den mindskende regulering som har været motor bag krisen i USA.

http://www.nationalbanken.dk/DNDK/statistik.nsf/side/POB20080723Nyt

Ja, det gik godt Revisor
da vi havde S regering?

Fallitten er større nu Gokkeligok
end den har været siden 30erne, hvor USA også gik fallit.

Men VKO og bankerne har ikke lært noget og det er os borgere, der skal betale prisen.

Socialdemokraterne fik hjulene igang igen i 30erne, husk det.

Hvad er problemet ? iampersson
problemet er at nogle bruger de afdragsfrie lån til spekulation og nogle bruger dem til at øge privatforbruget.
Hvsi man bruger de afdragsfrie lån til at nedbringe evt. banklån og derved helt undværer pantebreve (som i gamle dage), ja så får du hurtigere opbygget en reel friværdi, hvor man i gamle tider typisk afdragede et pantebrev over 20 år kan man nu afdrage banklånet over eksempelvis 10 år, eller kortere !
-
Det har jo aldrig været meningen at du skulle kunne købe hus og sælge med fortjeneste efter 1-2 år.. det er et skråplan.
-
Det vil naturligvis komme til at koste tvangsauktioner, men ikke på grund af de afdragsfrie lån, tværtimod.
-
Jeg har ikke sagt at markedskræfterne SKAL styre det, jeg har sagt at det GØR de.
-

Vil du vise mig iampersson
hvor det står at VKO har bedt unge mennesker om at låne/overbelåne ?
-
Skattelettelser er ganske rigtigt til forbrug og jeg og min familie har god brug for pengene, så mere af det tak !
-
Lad være med at sammenligne med USA, det er der ingen mening i !

I Danmark iampersson
var falitten større under den nødvendige kartoffelkur, kan du huske renter på over 20 % på realkreditlån ?

Tak for svar Den uvidende
Jeg kan regne ud bankens evt. krak ikke fører til min umiddelbare rigdom. Mit håb må være kraftig inflation, så jeg kan ende med at flashe en 300.000 Kr.-seddel i ansigtet på dem.

Historieløs og naivitet Jamen dogdog
præger dit indlæg..

Hvor det står. Det er realpolitik og har været det siden 2001.

Alle de tåbelige lånemuligheder udfra en teoretisk formue ( friværdi ) er gjort mulige af VKO , så forbruget kunne skrues kunstigt op, så VKOs vælgere erhvervsliv og landbrug kunne tjene penge.

Nej skattelettelserne er generelt ikke brugt til forbrug, men til opsparing og pension. Det er der lavet undersøgelser af.

Jeg sammenligner ikke Danmark med USA.Men det skal man have viden for, at gennemskue, hvad du åbenbart ikke har.

Jeg beskriver, hvordan det store krak i 1929 rev hele Europa med, med dyb fattigdom til følge i hele Europa.VKO har gentaget historien, som mange har advaret dem mod, at stole på USAs storhed.

Det nuværende kommende krak river også Europa med vent og se.

Markedkræfterne har spillet fallit Klovborgbrødrene
selv liberalistiske ultrahøjreorienterede med Bush i spidsen har indrømmet, at liberalismens frie markedskræfter har spillet fallit.

Du mistænkes herfra om at du kun tænker på dit eget fedt og ikke alle de ulykkelige mennesker, der er blevet forført politisk og som bliver meget fattige nu.

Med fattigdom øges kriminalitet fordi mennesker ikke heroisk ønsker, at se deres børn dø af sult. Så byg en mur og ansæt vagtfolk. Så er din formue heller intet værd.

Det var en regulering Gokkeligok
der afværgrede fallit.

Jah og du ! iampersson
var vel ung og frisk i 1929 !!! [:D]
-
Situationen kan overhovedet ikke sammenlignes, man kan måske for USA`s vedkommende trække nogle paraleller, men Danmark og Europa står meget stærkere i dag, samtidig er Kina og Indien og andre store lande de store motorer i økonomien i dag.
-
Det er da godt at folk vil bruge skattelettelser til pension og opsparing, jeg har ikke i særlig grad, bortset fra lidt aktier.
-
Hvis du havde viden ville du også vide at verden slet ikkwe er skruet sammen som i trediverne ! heller ikke økonomisk.
-
Jeg er enig med dig i de tåbelige og hule prisstigninger der har været på fast ejendom, men det er mest et storbyfænomen... ikke noget vi mærker særligt meget i mit område, selv om det godt nok er sværere at sælge hus i øjeblikket.
VKO - (hvad det så end er) har ikke opfrodret nogen til overbelåne ud fra "kustige" friværdier...! det er noget du har fundet på.

Der tager du fejl iampersson
og du kan ikke sammenligne USA med Danmark !

Nej ! iampersson
det var en regulering for at Danmark kunne begynde en reel tilbagebetaling på udlandsgælden.. og det resulterede i et væld af tvangsauktioner og bank fallitter, sådan er situationen slet ikke i dag.

Okay? Husejer
har selv lige taget et afdragsfrit lån med "rentedyk". Havde 6 muligheder, men er ikke så klog med pengesager. Kan betale et dyrt pantebrev og delvis et dyrt banklån ud.. Tænkte det var ok, og som jeg kan forstå på dig er det måske ikke helt tosset..
Ps: skulle købe min x-mand ud efter skilsmisse

det er SF's skyld Halli Hallo
nemlig så

Det er ikke oppositionens skyld anonym forever
intet er oppositionens skyld for oppositionen har ingen politik. De kan kun kværulere som dig.

Lever du uden TV Jamen dogdog
og i en tidslomme. Krisen i 1929 kan man læse om og den er fuldt sammenlignelig med krisen idag.Men du kan måske ikke læse.

Kina og Indien kan du ikke satse på er DKs venner med den usympatiske udenrigspolitik, der har været ført her i landet gennem de sidste 7 år.

Både Holland, Belgien og Frankrig er i økonomisk krise nu.

Nej det har jeg ikke fundet på. VKO har bildt os ind, at det går ufatteligt godt, hvilket har fået folk til, at forbruge.

Det er Thor P's skyld anonym
som ejer af verden, må han være den ansvarlige.

Venner eller ej iampersson
Danmark har store økonomiske interesser i Kina og Indien, de har ikke noget imod Danmarks udenrigspolitik, hvorfor tror du dog det ?
-
Der er selvfølgelig paralleller med krisen i trediverne, jeg tror dog ikke på at den er så slem, jeg er sikker på at de store og stærke økonomier i øst trækker så meget opad at det ikke bliver så slemt. Desuden går det stadig rimeligt i Europa. Man kan overhovedet ikke sammenligne den amerikanske situation med den europæiske.
-
"Både Holland, Belgien og Frankrig er i økonomisk krise nu."
jamen , det kan da godt være, men igen det er slet ikke alvorligt endnu, det kan sagtens blive værre, det værste er det HYLEKOR som du er medrepræsentant for, det minder om en gang skruphysteriske kællinger der ikke kan bruge den sunde fornuft.
-
Jamen VK har ret, det går stadig godt i Danmark, trods alt, de banker der krakker og de spekulanter der taber penge, det er dem som alligevel kun er ude efter en hurtig gevinst, det har aldrig været holdbart, det danske boligmarked er sundt nok, undtaget i og omkring Århus og især København.
-
bevar nu hovedet koldt og vær glad for, at vi trods alt har en god økonomi, her i landet, tænk hvis også havde haft en kæmpe udlandsgæld at slås med.

jeg synes iampersson
det lyder fornuftigt og tænk langsigtet, det er stadig en god forretning at eje sit eget hus, det er det også på lang sigt.
-
Når nu alt hysteriet har lagt sig og alle "skvaldrekællingerne" er faldet til ro, så falder det hele tilbage i en normal gænge, det er klart at man lærer af sådanne kriser, der bliver helt klart nogle nye tiltag, både overfor bankerne og privatpersoner.
-
Grundlæggende er der en fornuftig vækst i verden. Faktisk har væksten været for god og det er gået for hurtigt, det gør ikke noget at det stopper lidt op.

Du... Nudde
Snakker som du har forstand.

Det er Verdensbanken og Wallstreet (læs: Illuminati), der sætter dagsorden, IKKE små korrupte danske politikere, som jeg kan se, du har blind, og naiv tillid til.

Den globale økonomi kollapser snart, takket være de selvsamme "dygtige erhvervsfolk", som du stoler på, det nytter ikke at prøve at berolige sig selv.

Helt uenig med dig Jamen dogdog
Vil du blive siddende på en synkende skude, så værsgo. Men jeg vil redde mig i land.

så svøm ! iampersson
men hvor vil du svømme hen ? ... det er dog for latterligt.

Du følger ikke helt med tiden ! iampersson
det ER ikke USA der alene styrer verdenøkonomien, det er Kina og Indien og de øvrige asiatiske økonomier, væksten er stadig stor... det gælder bare om at hænge på.
-
Det går stadig godt i Danmark .

Det Nudde
Er vist dig der ikke helt følger med i hvad der foregår, på verdensplan.

Alan Greenspan, har solgt The Federal Reserve til Kina, og det er stadig gennem Wall Street, og Verdensbanken, at Illuminati manipulere verdens økonomien.

Så det hjælper ikke at man laller rundt herhjemme, navlebeskuende, og desperat prøver at berolige sig selv med, at det har vores korrupte politikere, og direktører styr på, de aner ikke hvad der foregår på topplan i magtpyramiden.

Bare vent og se, den globale økonomi vil kollapse, uanset hvad Illuminati herhjemme prøver at give indtryk af!