vil gerne høre hvad i tror!

vil gerne høre hvad i tror! anonym
jeg er en 19 årig pige der er i et forhold, vi har været sammen i 4 måneder...
han er 27.
i starten var vi altid sammen, altså ligeså snart muligheden var der.. han ringede til mig konstandt.. han tog altid sin telefon når jeg ringede... ellers ringede han meget meget hurtigt tilbage..

nu er alt total anerledes... det startede for ca. 1.5 månede siden, ligeså snart det blev/bliver fredag, vi har en aftale som altid, om at jeg skal ringe når jeg har fri fra arbejde, og så skal vi finde ud af hvor jeg skal komme hen.. altså hvor han er..

men det startede for 1,5 månede siden jeg ringede til ham som vores aftale var når jeg havde fri, han tog den ikke... jeg ringede hele dagen. men hørte intet fra ham overhovedet... ikke før kl. blev 1-2 stykker om natten.. altså på det tidspunkt hvor hans kammerater var trætte og vil i seng.. så ringede han for at høre hvad jeg lavede og så var jeg jo selvfølgelig skide sur og såret over at han ikke havde ringet tilbage... og han sagde jamen at han kom nu og så kunne vi snakke om tingene... plus at ligeså snart han så slog øjne op næste morgen så kunne det ikke gå stærkt nok med at komme ud af døren. føler jeg og sådan har det stået på i 1,5 månede nu hver eneste fredag. plus det er ligesom om han bare vil gøre sådan at vi bliver uvenner.. han siger ting som han ved gør mig ked af det.. han lover en masse men dropper vores aftaler og er sammen med sine venner... den sidste 1,5 månede har vi set hinanden maks 2 gange om ugen. og før så vi hinanden min. 5 dage om ugen. og før ringede han hver eneste morgen til mig for at sige godmorgen.. det har han heller ikke gjort den sidste 1.5 månede.. og nu har jeg sagt til ham at jeg ikke finder mig i det mere, og at han skal tage sig sammen og tænke over hvad han vil.. han siger han ikke kan undvære mig og ikke vil miste mig... men jeg synes bare ikke det virker som om at jeg interessere ham mere.. jeg hører næsten ikke fra ham mere... jeg skal skrive eller ringe til ham. og så er jeg heldig hvis han svarer.. og hvis han så svarer går der mange timer før han svarer... før hen måtte han ikke se sine børn pga hans eks.. men det må han godt nu og har set dem hver weekend den sidste 1.5 månede... hvilket jeg er glad for på hans vegne... men jeg synes bare det hele lugter lidt...
jeg vil gerne hører jeres mening og hvad i tror der foregår... for jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal gøre mere...

hilsen en meget ulykkelig pige

Drop jim
Du skal droppe ham! Om han stadig er interesseret i et forhold er svært at sige, jeg tror det ikke. Men han har under alle omstændigheder mistet respekten for dig, og gensidig respekt er en af grundpillerne i et forhold. Så ud med ham!

Lad ham ringe og ringe og ringe Tøsebarn
og vent med at tage telefonen til næste mandag.

Vær nu lidt snu og se at få den her situation vendt rundt.

Han har da ikke sine børn HVER weekend i 6 uger - come on. Det tror du da heller ikke på.

Fortæl intet om, hvad du foretager dig, når I ikke er sammen. Stil ham ingen spørgsmål og lad ham for guds skyld stege.

Men du skal gøre det NU!!

Jeg tror lou
Jeg tror lidt, at han har brugt dig i kampen for at få lov til at se sine børn. Så er ex'en blevet jaloux og nu må han se dem igen, så er du måske ikke så interessant længere. Men jeg ved det ikke?
Du skal ikke tigge og plage ham, vær lidt ligeglad, selv om det er svært.

Enig anonym121
Det er ikke let, at være i den situation. Jeg er enig med de andre der har skrevet til dig. Han er ikke det værd. Du er triumph kortet, han kan spille når det passer ham. Jeg tror, du som person, er mere værd, end bare et tlf nr på hans mobil. For mig virker den som om, at du er en erstatning, der passende kommer når han kalder. Jeg har en lillesøster på din alder og jeg ville have givet hende det samme råd. Find en der vil elske og respektere dig for den du er. Ham du omtaler, vil ikke give dig andet end hjertesorger. pøj pøj