Vil gerne invitere ham ud

Vil gerne invitere ham ud Mille O
Altså det første jeg sagde til mig selv da jeg startede på mit nye arbejdet var, at jeg ikke ville finde en kæreste derfra, for det kan skabe så mange problemer osv. Men der sker jo naturligvis det at jeg er faldet lidt for en fyr derinde. Faktisk havde jeg kun set ham på arbejdet og lagt mærke til, at han var rigtig sød og meget charmerende, men taler først med ham da han kommer over til mig på en bar, da jeg er i byen med nogle veninder. Han præsenterer sig flere gange, kigge efter mig og ender til sidst med at sætte sig op til min veninde (hende der blev tilbage med mig) og mig. Han siger at jeg skal komme hen og hilse på ham når vi er på arbejde næste gang. Min veninde mener helt sikkert at der kunne være noget der, men¨jeg er naturligvis i tvivl. Hun mener også at jeg skal prøve at få hans nummer, men det gør jeg ikke eftersom jeg kun har talt med ham småfuld på en bar. Dertil rækker mit mod alligevel ikke. Nu foreslår min veninde så, at hun giver MIT nummer til ham, så kan han selv gøre op om det er noget han har lyst til.

Hmm, hvad ville I sige til det, hvis der var en kollega der kom over og gav deres kollegad nummer til dig fordi vedkommende muligvis var interesseret? Virker det ikke lidt underligt eller er det bare mig der er lidt konservativ ?

Spørg ham dog! fyr
Hvorfor ikke være lidt frisk og kaste dig ud i det? Prøv dog at snakke lidt med ham på arbejdet og så virker det nok mere naturligt at spørge om hans nummer efter et par snakke. Der er da ingen fyre der ikke synes det er fedt, når en pige spørger efter ens nummer! Uanset resultatet, så har du intet at miste. Så kast dig ud i det! Det med at få veninden til det hører da til i folkeskolen, gør det ikke? Held og lykke herfra! Er sikker på det bliver modtaget positivt, hvis du selv spørger!

Sikker? Mille O
Jeg er ikke den store dater, plejer altid at ende sammen med nogen jeg kender i forvejen, så jeg er ret ny på området.
Så du tror han ville synes det var helt fint hvis jeg gav ham mit nummer eller omvendt?

Jeg tror det der holder mig tilbage i virkeligheden det er, at nogle af mine chefer arbejder sammen med ham og jeg vil helst ikke have at sladren løber hvis han nu ikke vil noget. Ved godt det er barnligt, men jeg ville synes det var pinligt med et afslag hvis det kom frem til chefer og kollegaer

Afslag ?? laddyladdy
Efter den bytur? Næppe Ebbe.
Den eneste grund til at en dreng vil give en pige et afslag er vel hvis han selv har kæreste. Ja og naturligvis også hvis han ikke finder hende interessant på nogen som helst måde. Og det virker ikke til at det er dét der er tale om her, så kom bare i gang søster :-D Er enig med mandsperson længere oppe i tråden

Ja! fyr
Jeg er helt sikker! Når piger har spurgt om mit nummer, er jeg da altid blevet "smigret" uanset om jeg var interesseret eller ej. Og han har da ingen interesse i at fortælle det videre til dine chefer, så det synes jeg ikke du skal være nervøs for.

Du kan jo evt. fange ham ved fyraftenstid og prøve at få den samtale i gang med ham og hvis det går godt, slutte af med om i skal fortsætte snakken i telefonen. Eller bare være direkte og spørge om du ikke må få hans telefonnummer. Det er jeg sikker på virker!