Vil gerne lave en ændring

Vil gerne lave en ændring kdlsls
Jeg har nogen ting jeg gerne vil dele med læsere her: Og det er om parforhold og utroskab.

Jeg kom sammen med en meget dejlig fyr i 1 år, men som hverdagen kom og over - glemte jeg ham eller vi glemte at kommunikere. Jeg har haft et meget indvikle liv, hvor jeg ikke har kunne arbejde med være mere stabile i mine forhold. Har haft den rus at måtte cruise frem til veninderne - tør ikke være alene. Jeg gik fra min kæreste, som jeg faktisk holdte meget af, da han viste mig dne samme interesse. Han var for sød og jeg var for vild . en rigtig vildkat der ikke kunne tæmmes. Jeg mødte et par nye fyre - men der skete ikke noget udover snak og interesse. Er det fair at kan komme tilbage til ekskæresten fordi jeg opdager faktisk at jeg elsker ham. Men vi er meget forskellige trods, men et eller andet sted er han der for mig hele tiden. Jeg mødte en anden fyr - men havde ikke noget med ham at gør efter som jeg valgt at komme tilbage til min ekskæreste, som nu er min kæreste.

Den anden fyr havde jeg noget kørende med. Og det var kun en gang. Jeg vil ikke sige noget til min kæreste, da jeg synes at det var en kæmpefejltagelse og vil gerne ikke ud med det. Fordi jeg ved hvor ondt utroskab gør.

Hvad er deres meninger? Selføgelig vil I vide at hvis jeres partner var jer utro, men hvad hvis han eller hun elskede Jer? Jeg er kun 23 år---så der er nok forklaring. Hvis jeg havde børn og gift kunne det aldrig drømme mig ind at gør sådan noget. Men jeg ser det som et livsfejl, som jeg lærer ikke sker igen. Men i den her situation elsker jeg min kæreste.

jeg har en veninde som er meget strengt med reglerne indenfor utroskab. Hun mener at man skal føælge den lige linje, men helt ærlig...vi mennesker er ikke altid fejlfrie alle....

Hvad mener I????kom med noget:-)

Mennesker fejler Præsten
Jeg tror nok jeg mistede den røde tråd i din tekst... men det tyder på at du har rodet lidt rundt i kærligheden.

Jeg giver ikke din moralske veninde ret... det er sikkert godt og ok for hende som er så perfekt.

Vi laver alle fejl, og sårer ind i mellem dem vi elsker (din moralske veninder sårer vel også dig nu). Det vigtigste er at lære af det og sige oprigtigt uforbeholdent undskyld, og give den sårede lov til at skrige sin galde ud og få tid til at komme sig.... og så håbe på at blive tilgivet.

Hvis du vil tilbage til den fyr, som jeg har indtryk af at du måske har taget lidt som en selvfølge... så gør op med dig selv hvorfor du vil det:
- elsker du ham?
- er det bare dejligt at have en der gør som du vil?
- er han stærk nok til s'ån en dejlig vildbasse som dig?

ellers har du ikke et ordentlig svar når han spør hvad du vil.... og der er også risko for at hvis han tager dig tilbage, at du kommer til at såre ham igen.

for det første anonym
sig ikke, at du aldrig ville havde gjort det, hvis i havde børn... det er en dårlig undskyldning... Du har lavet noget lort.

hvis det er overstået og ikke mere hanky-panky... så sørg for at du ikke smitter din partner med et eller andet.
.... jeg går ikke ind for at man skal tie stille med utroskab... men må samtidig indrømme, at var det mig der var partneren ville jeg helst ikke vide det. Lidt dobbelmoralsk... men menneskeligt

fortæl det!! den der ventede for længe
Fortæl det!! Din partner har også ret til at vælge og i hvertfald som det mindste sikre sig mod diverse sygdomme. Selv fik jeg et par infektioner i "gave" (ingen farlige heldigvis) inden jeg fandt ud af hans utroskab (med flere). Var jeg din tidligere/muligvis nye kæreste ville jeg behøve at du gik en tur til lægen og stillede med et stykke papir på at du ikke har pådraget dig noget.

Og den der med gift og børn, den køber jeg heller ikke. Enten har man det i sig og kan være utro, eller også har man ikke.

vi to er jo stort set enige anonym
...bortset fra at jeg nok helst ikke ville vide om min kæreste havde været utro... hvis det kun var en enkelt gang i en kæmpe brannert... men at han så lige tog et lægecheck og var på den sikre side i forhold til mig... skulle jeg være smittet måtte han desværre ud med sproget.. Men hvis man ellers har det godt sammen osv.. ville jeg ønske han holdte sin mund.

Tror dit indlæg skulle være under hovedindlægget.

jeg kunne selv aldrig drømme om at være utro.. så vil aldrig havne i en dum situation, som jeg havde skabt altså.

Hold mund! Historikeren
Du skal holde mund. Hvilken glæde har han af at vide at du tog et forkert valg. Du vil være sammen med ham nu. Så er du det og glæd ham med at vise at du elsker ham! Slut prut! Den åbenhed du spørger om vil kun skade jeres forhold!

Hvad går der af folk i dag?? Jeanett
Én gang utro altid utro. Hvordan kan man være utro hvis man virkelig elsker sin kæreste??
Du elsker din kæreste men er utro??
Sorry men jeg forstår det ikke.
Er enig med din veninde. Enten eller.