Vil gerne prøve en pige

Vil gerne prøve en pige fortvivlet
Hej..

Jeg er en 15 årig pige, som har en dejlig kæreste, som jeg har været sammen med ½ år.. jeg elsker ham utrolig højt. og er ikke i tvivl om at det er HAM jeg vil være sammen med :) er meget lykkelig med ham..

"problemet" er, at jeg tit har tænkt på hvordan det ville være at være sammen men en anden pige, og jeg tænder ligeså meget på piger som på drenge..

Ikke at jeg ville ha et forhold til en anden pige, da de personlige følselser ikke er der, bare lysten til at "prøve" det..

HVor finde rman piger der gerne vil det? vil helst ikke gøre det med en af mine veninder, for det ville nok være rimelig ømtåligt.. og vil ikke ødelægge vores venskab..

Har talt med min kæreste om det, om han siger god for at jeg gerne vil prøve, og synes selv det er dejligt at 2 piger er sammen ..

hvad skal jeg gøre?

Mhv, hende den fortvivlede..

Prøv dette.... mette.skov
Hey fortvivlede..
Jeg har et forslag til hva du kan prøve, hvis du vil i kontakt med andre tøzer.. Du kan prøve at oprette en gratis profil inde på..:
www.byfriend.dk
...og derinde chatte med andre tøzer, både homo- og biseksuelle.. I ka aftales at mødes og se hva der sker..

Ellers vil jeg bare sige held og lykke..
Knuz Mette

Den kan ikke finde en fortvivlet
når jeg skriver www.byfriend.d, siger den at siden ikke eksitere ?

Knus mig..

Ups.. mette.skov
Det må du undskylde.. Det er mig der er kommet til at trykke forkert..

www.boyfriend.dk

Håber det virker nu..
Knuz

Vent Den halvgamle
Du skal vente. Du er kun 15! Det er altså ingen alder, når det gælder sexliv. Vent, der kommer nok sådan en pige/kvinde i dit liv engang, selv har jeg ventet flere år - og det var værd at vente på!

vær´ dig selv tumult
Det hele handler om at være fri (i sjælen) hvis man er åben om det og ikke bange for det ja så står man lige pludselig i det.
Og ang. veninde så er jeg nu ikke så sikker på at venskabet ryger!!!! For "hun" ville jo gøre det efter som "hun" jo også ville ha´ et ønske om at prøve det?
Det vigtigste er dog at man snakker om hvad man vil og ønsker!!
Hel og lykke.

knuzz herfra