Vil gerne være gravid

Vil gerne være gravid triste
hej jeg vil gerne høre om hvor mange gange om ugen man skal have sex hvis man gerne vil være gravid, ved self. godt at det skal under æggeløsningen, men har nu de sidste 3mdr gjordt det under min æggeløsning og er stadig ikke gravid. og plus med at en af mine gamle venner blev mor til en pige igår gør det ikke bedre.

nogen der kan hjælpe mig. og kan man godt blive gravid selvom at man ikke har æggeløsning?

hilsen den triste

kender det ansonym
men du skal prøve at lade være at tænke så meget på det og hygge dig når i er sammen, evt hvis du ikke er tjekket så tag til lægen og få tjekket alt er som det skal være også din kæreste.. ellers må vi bare være tålmodige.. som min læge siger det kommer når det kommer

Nej selvfølgelig kan man ikke det! ......
Ægløsning skal man have for at man kan blive gravid. Prøv da at læse lidt om det på nettet!

Én gang er nok Anonym
Hvis det er på det rigtige tidspunkt.

Du har altså kun prøvet i 3 måneder, det er ikke ret lang tid. Bare dyrk sex for din fornøjelses skyld, så kommer det nok.

Hvis du endelig vil gøre noget ekstra, så tag et par dages pause op til ægløsningen. Altså manden tager et par dages pause - også med det han gør med sig selv! Face it - mange mænd tager en spiller i badet eller på toilettet i løbet af dagen. Hvis han skal spare op, så skal han lade være med at tømme kontoen før tid.

Ellers må du forøvrigt se i øjnene, at alle de kemikalier vi omgiver os med, propper i munden og smører på vores krop, har haft sin pris i form af nedsat fertilitet. Sørg for at leve så rent som muligt, gå efter de økologiske produkter, både hvad angår mad, vaskepulver og shampoo m.m. Sørg for at spise varieret, så din krop får de vitaminer der er behov for - så bliver den bedre istand til at bliev gravid. Og din mand skal gøre det samme, for at sikre en optimal sæd. Hvis det kun er dig der gør noget, og ham det er galt med, så kommer I ingen vegne.

vi har prøvet triste
i ca 1 år men kun de sidste 3 mdr. har vi været sikker på at det var under æggeløsning.

Gør I det KUN under ægløsningen? SpørgeJørgen
Det lyder da kedeligt.

nej det gør vi ikke triste
vi har også efter for vi er ikke sikre på æggeløsningen så

Det er garanteret fordi..... mibz
du/i forkusere for meget på det!
Jeg VED godt det er svært at lade være når man så gerne vil være gravid, og når i har prøvet længe. MEN 1 år og 3 mdr er ikke det længste jeg har hørt om.. så mist ikke modet!!
Da jeg gerne ville være gravid, og mig og kæresten havde prøvet længe, var vi også ved at miste modet.. men lige præcis i den mdr vi flyttede i hus, og jeg havde en masse andet i hovetdet, vupti!.. så var den der pludseligt :) Jeg er helt overbevist om at det er fordi det psykiske spilder en stor rolle.
Så tænk på noget andet!! :)

KNUS.. og held og lykke.

jo selvfølgelig kan man det Paven
Efter du har ægløsning kan du ikke blive gravid før efter næste menstruation..
Men før ægløsningen kan du godt blive gravid .. Sædcellerne kan leve oppe i dig i op til 6 dage.. så hvis i har sex før ægløsningen er der en chance for at de stadig er der når selve ægløsningen er der ..
Så bare gør det hele tiden hehe .. så er chancerne større ..

1 år og 3 måneder paven
er ret så længe hvis man virkelig gerne vil.. Jeg kan ikke forestille mig at skulle prøve i så lang tid uden held, det er da belæg for den helt store depression :S ..

men se det for den lyse side, du har i det mindste en kæreste at forsøge med ..
Det er endnu hårdere at være alene og ekstremt skruk .. ingen ide om hvor længe der så skal gå :s ..


men hvis i har prøvet i over et år , var det måske på tide at blive undersøgt hos lægen .. begge to .. hvis i ikke allerede er blevet det ..

Nej det kan man ikke Nicki310589
Nej det kan man ikke, man skal have haft sin æggeløsning eller have den. Når man har æggeløsning kan man blive gravid dagen derpå eller op til mellem 48-72 timer efter, derfor er det anbefalet at have sex hver 2-3 dag efter mens, så er man sikker på at ramme æggeløsningen, da det kan være meget forskeligt fra person til person, hvornår man har de. Jeg har selv prøvet i over et år, så jeg undersøger mange muligheder på nettet, for at få det gjordt nemmere. Hvis du har været på p-piller kan der gå op til 1-1½år før de er ordenligt ude af systemet, og at du kan blive gravid. Men rolig nu, jeg ved godt at når man har bestemt sig for at nu vil jeg være mor er det mega træls at det ikke lykkes meddet samme, men giv det nu god tid rigtig god tid du kan nå at finde ud af hva barnet skal hedde hvordan barnedåben skal forgå, og at overveje hvor klar man er.. Og om 2 år hvis det stadig ikke er lykkes så kontakt din læge for at få hjælp og for at blive undersøgt, ikke fordi der så vil være nået galt med dig, men for at du kan få hvished om at der ikke er gratis af sygesikring[:)]
Held og lykke og alt godt til dig og din kommende familie..[;)]