Vil ha' ham tilbage

Vil ha' ham tilbage annemettte
for godt 8 måneder siden, slog vi op.
ham kom sammen med en lidt efter og de kom sammen i noget tid, men så slog de op og vi begyndte og skrive sammen igen .
vi kom sammen i 2 uger og så slog han op /;
og så her for 2 uger siden spugte han om vi ikke kunne mødes, og je kom hjem til ham .
vi bollede , men 2 dage efter skrev han det var en anden han kunne li, og jeg fandt ud af det var en af mine gode veninder, og jeg føler mig lidt udnyttede.
men jeg elsker han mega meget, han betyder mega meget, vil aldrig miste og ham og vil have ham tilbage , men ved bare ikke hvordan jeg skal fortælle ham det?
har i nogen råd ?

Nej du vil ikke. sas10
Du skal ikke tilbage til ham. Han har jo kun udnyttet dig, så hvad vil du dog med ham.
At han så har været sammen med en af dine gode veninder er endnu værre.. Cut dem begge, det gjorde jeg i en situation som mindede om din.

Ekskæresten fandt sammen med min tidligere bedste ven 3 måneder efter vi slog op. Har cuttet dem begge. Aldrig nogensinde i mit liv skal jeg have sådan en nar som ven. Forræder, løgner og mindst af alt, IKKE EN VEN.

Drop dem begge, selvom du synes det måske er hårdt. Når du kigger tilbage om nogle måneder når du er den erfaring rigere, ved du det var det rette valg. Ellers så tag et kig på alternativet, så er i sammen og har sex. Når han er træt af det så finder han nogle af dine veninder, når han er træt af det står du stadig med åbne arme? Duer ikke. Cut dem begge

nej ? Drengen.
Det var dog efter min mening det DÅRLIGSTE svar nogensinde "Din-ven"..

Bare fordi han måske har udnyttet hende eller er vild med en anden, kan han STADIG godt være noget værd og STADIG godt være en så utrolig dejlig dreng.

Det er IKKE din venindes skyld det her! Du må aldrig give hende skylden, medmindre hun har "stjålet" ham. Men det ser ikke sådan ud i din situation. Din veninde kan ikke gøre for at hun har fået følelser for ham, og omvendt. Hvis du kan lide hende og kan leve med at de er sammen i den tid de nu er, så hold kontakten til hende. Men ellers vil det blive meget hårdt.

Du er nødt til at fortælle ham om dine følelser, før det er for sent og du mister både ham OG din veninde.

Hvis han ikke har det på samme måde, eller ikke vil, så har du da fundet ud af det.
Så må ud bare prøve (selvom det hårdt) at komme videre.. :-)

Håber du finder ud af det :)

Husk Disney sjov kl 19:00 Din Far
Husk du skal nå at lave lektier inden du skal til gymnastik i eftermiddag, og der kommer Disneysjov i aften, så du skal også nå at købe fredagsslik.
Glæder du dig ikke til din 9 års fødselsdag på søndag ?

... tak, men
Måske jeg jeg bare fortælle ham hvordan jeg har det, for jeg har prøvet det "din-ven" sagde.
jeg kan ikke glemme dem, de betyder for meget .
og ser dem begge hver dag i skolen .
men vil prøve og fortælle ham mine følser, men hvad skal jeg skrive? :s

Drop ham! Anonym
Det er da en dum dreng du har med at gøre her. Drop ham med det samme. Det er ikke det værd. Det ender bare med at du bliver 10 gange mere såret end du er nu. Han er for mig ikke værd at holde på, så drop ham.
Find du dig en fyr, der er dybt forelsket i dig og kun vil være sammen med dig og ikke en af dine veninder, ad..hvad er det for noget møg..