Vil han med mig ud?

Vil han med mig ud? NajaW
Jeg er helt ude af træning med mænd og dates og den slags. Havde dog mit sidste forhold der varede frem til januar i år og siden har jeg ikke haft noget. Er ikke rigtig typen der går på dates, jeg synes det er for opstillet efter min smag, men der kan dog gøres undtagelser.
Feks er der en fyr på mit arbejde (meget stor arbejdsplads) som jeg ser engang i mellem. Han har hilst på mig i byen og han kaldte mig forleden over til sit kontor på den gang hvor han er. Jeg ser ham ikke så tit derude på arbejdet, da det er så stor en arbejdsplads og jeg var da lidt glad over at han sådan kaldte mig hen til sig og stod og snakkede længe med mig. Desuden fik jeg lov til at låne hans walkie talkie (ja, vi ER voksne mennesker - ihvertfald i 20´erne :0) og vi firtsatte med at snakke og han smiler meget til mig, selvom det jo kan være almindelig venlighed. Dengang jeg mødte ham i byen (for nogle uger siden) var han også meget sød og var selv ovre og hilse på mig og satte sig over til min veninde og jeg der sad ved et andet bord osv. Han kunne måske godt være interesseret, men jeg er sgu lidt dårlig til at læse det engang i mellem. Han sluttede samtalen af med at sige, vi ses lige pludselig - whatever that means?
Nå men, min kollega siger at jeg bare skal komme afsted og spørge om han vil ud til en øl på et tidspunkt. Men det er klart, hun øsnker naturligvis at jeg skal finde en sød fyr.
Hvad siger I? Tror I han kunne være interesseret i at gå ud med mig? Af en pige at være kan jeg være lidt blind mht de signaler mænd sender, så er stadig lidt usikker på ham.

Jeps elway
Er ret sikker :)

Og da du er lidt nervøs, og "rusten" så siger du bare : Er du frisk på at drikke en øl en dag ? :D Evt på fredag ?

så skal der nok være bingo :)

Ja du er lidt blind :0) Majken Ehlert
Hvis han ikke var interesseret ville han slet ikke kalde dig over. Dét er da en ting der er ret sikkert ved mænd. Kom så igang :0)

Øøøøh Naja ?? mialand
jeg synes også bare du skal se at få ham inviteret ud :0)

Hvorfor kan HAN ikke finde ud af det dulkis
Hvis han vil ud med hende, hvorfor inviterer han hende så ikke?

Hvad er der galt med de mænd?

ja helt ærlig Natasha
det er alt for tit os piger der skal tage initiativet. Men omvendt, hvis Naja er lidt usikker på ham, kan hun måske godt virke lidt uinteresseret og derfor inviterer han hende ikke ud..endnu. Det plejer at hænge sådan sammen :o)

han er usikker på hende EJVIND
det tror jeg også. Det er det sædvanelige. Begge parter er usikre på den anden og undrer sig over at den anden ikke spørger, hvilket må være ens betydende med, at så er vedkommende ikke interesseret. Begge parter gør sig de tanker og derfor kan det sgu tage meget lang tid før der kommer skred i udviklingen.
Måske er Naja den der virker mindst interesseret, da det ikke var hende der startede med at kontakte ham plus at han ahr da taget lidt initiativ :0)
Kan godt se det fra hans side faktisk...

Hej alle NajaW
tak for svarene.
Jeg tør næsten ikke invitere ham ud, men jeg må nok knibe ballerne sammen og få taget mig sammen til det :0) Vil ham jo også gerne. Tror jeg.
Tak for den positive opbakning. Skriv endelig mere hvis I har noget at tilføje, nye som gamle deltagere ;0)

Han vil da gerne :0) laddyladdy
Du kan da bare arrangere at gå i byen med nogle venner og spørge om han vil med ?? Så virker det ikke så date agtigt, hvis det er det du ikke bryder dig om. Jeg synes du skal spørge :-) Er også ret sikker på at han gerne vil og nu ahr han jo lidt taget første initiativ til at tage kontakt med dig...

Nå Naja laddyladdy
du må vende tilbage når du har nyt i sagen :0)

Han var ikke på arbejde NajaW
i dag :-/ Jeg var ellers rundt og kigge lidt efter ham, men kunne ikke se ham. ÆV !! Der er 5 dage til jeg skal på arbejde derude igen. Det er meget frustrerende at være småforelsket, når man ikke har mere kontakt til personen