Vil have hende tilbage

Vil have hende tilbage Anders And
Mig og min Eks. slog op kort før jul, af flere grunde.

Den ene var at hun har siden forholdets begyndelse (Juni) haft et ikke helt afsluttet forhold, til hendes "ven" / "eks.". Med dette mener jeg at hun ikke var kommet helt følelses-mæssigt over ham, før hun kastede sig ovet mig.

Det andet er, som nok er en følge af det andet, er at hun har haft det svært psykisk i denne tid også.

Det hele gik ud over vores forhold, som nok mest var en lang kamp fra min side, og en farce fra hendes. Hun skældte mig tit ud, men de tider vi havde det godt sammen var fantastisk!
Men hun besluttede at vi ikke skulle være sammen mere, for at hun kunne rydde op i sit liv, og få et overblik over det hele.

Nu er vi begyndt at være lidt sammen igen som venner, og har det fantastisk sammen.

Hun tager initiativ til at SMSe mig, og hun virker glad for mit selvskab igen.

Spørgsmålet er så... Er det værd at prøve igen fra min side, og skal jeg være passiv i forhold til at flirte... Altså lade hende flirte før jeg flirter tilbage?

Hvis nogen har en recept til mig ville det være super!!

Inde i mit hjerte føler jeg for at prøve hende igen, uforbedrelig som jeg er, men er meget i tvivl om hvordan jeg bedst muligt gør hende forelsket i mig igen!

tilføjelse... Anders And
Vi er begge i midten af 20´erne.

Og hun havde lige slået op med hendes Eks-kæreste. Var lidt i tvivl om hvorvidt jeg havde udtrykt mig ordentligt.

Jeg selv havde iøvrigt været single i et halvt år

En reserveret mand.. Anonym
...er der vist ikke mange piger, som tænder på.
Omvendt er en vedholdende mand, - som viser interesse, overbærenhed og stabilitet, når pigen har det svært, - faktisk ikke til at modstå.
Vis hende, at du er der for hende i tykt og tyndt, og hun skal nok tage imod dig, - hvis du da ellers er en sød og lækker fyr ;o)
Held & lykke.

Læs jumbobøgerne FætterHøjben
Deri findes svaret til dig.

Vær macho, lad hende komme til dig bs clausen
du må endelig ikke vise for meget interesse. Hun skal sgu komme krybende, så hun lærer sin plads for fremtiden haha.
Vis lidt ligegyldighed over for hende, tag lidt i byen og fortæl hende om det. Så vil du se at hun kommer rendende som en tæve i løbetid haha.

Hun har sgu holdt dig for nar længe nok, nu er det din tur. God fornøjelse.

Jeg har ingen recept... Mila
men lidt ord, har jeg da...

For det første er det bedste råd vel at følge sit hjerte, men for pokker hvor kan det gøre ondt, hvis det ikke går. For det andet kan du ikke "gøre" en pige forelsket i dig. Du kan vise dig fra din bedste side, og vise hvor meget du vil hende (med fare for at du bliver for "nem").

Du skriver I har det fantastisk sammen, og det er jo en super start, men er det fordi I opfører jer som venner og ikke som kærester?

Jeg synes du skal gøre det klart for hende, at du er interesseret i hende, men bange for, at det bliver som sidst, og om hun føler det samme for dig (vil hun prøve igen/vil hun bare være venner).

Og forlang svar på det, som nager dig (i ædru tilstand;-) ):
Har hun haft nok tid til at rydde op i sit liv, eller keder hun sig bare nu, hvor hun virker intereseret i dig igen?
Hvordan står det til med eks-kæresten, er hun helt ovre ham?
Hvordan har hun det psykisk? For selvom hun har haft det svært, så var det svært for dig at være hendes kæreste, når hun skældte dig ud...
Er hun helt indspillet på forholdet, hvis I finder ud af at prøve igen, så det ikke bliver en kamp kun fra din side?
Held og lykke:-)

Mange kvinder kap21
er altid forvirrede ... og kan ikke finde ud af deres liv eller dem selv (gælder sikkert også mænd). Hvis du vil noget med hende tror jeg du må kaste dig ud i det uden livrem og seler. Det er det du skal spørge dig selv om du gider .. .altså er hun det værd ?

Jeg syntes det du beskriver virker som om det er dårlige odds ... jeg tror hun er sådan af en årsag. Nemlig at tingene er kommet let til hende (altså det med opmærksomhed fra mænd) ... i fare for voldsomme reaktioner (fra kvinder :-D ) bliver jeg nødt til at sige at den sygdom har en del kvinder.

Jeg ville hvis jeg var dig kigge efter andre græsgange ... det hun allerede startede med (xen) er et dårligt tegn hvis du spøger mig. Nej du glem hende og kig efter noget andet.

Gør forsøget. Andersines veninde
Hey.
Jeg tror ikke der er nogen, der kan give dig en direkte recept, men måske kan jeg give dig et par ideer til, hvad der foregår i hendes hovede.

Jeg synes det er værd at give det en chance. En af mine veninder står i næsten samme situation som din pige. Hun har netop slået op med en dejlig fyr, af den årsag, at hun havde svært ved at give sig hen til ham. Hun var kommet ud af et meget langt forhold, men faldt (mere eller mindre) for denne nye fyr. Hun havde heller ikke fået bearbejdet det sidste forhold. Hun er ved at få bearbejdet det nu, og håber at kunne få lagt låg på det, så hun kan forssøge at få det nye forhold op at kører igen, hvis han vil.

Jeg kan sige dig, at det hun har brug for, er tid og plads. Hun ser fyren i ny og næ, og er meget glad for det. Men han presser hende en smule for meget. Bliver ved med at spørger om de ikke skal prøve igen. For hende er det fint nok, at han viser sin fortsatte interesse, men hun er nødt til at få det gamle forhold helt ud af hovedet, for at kunne give det nye forhold en ordenlig chance.

Jeg synes det ville være godt, hvis du prøver at tage en seriøs samtale med hende. For at finde ud af, hvor hun står i forhold til jer. Men hvis du virkerlig holder af hende, er det vigtigt at i får talt sammen. Du kan også i denne samtale få fremlagt hvad du har brug for, og spørger hende, hvad hun har brug for.

Husk, at det kræver kompromiser og åbenhed at få et forhold til at køre.

Håber i finder ud af det.

Der kan du se Anders And kap21
mange kvinder er sådan ...

Du kan gøre som Andersines veninde siger hvis du mener din Andersine er det værd.

Jeg vil dog lige tilføje at jeg har dårlige erfaringer med at tale seriøst med kvinder om deres følelser i sådanne sager. De ønsker helst ikke at tage stilling til det ...
manden skal famle i blinde .. undskyld hvis jeg virker negativ. Med andre ord syntes jeg at deres krav er ren utopi i sådanne sager.

Altså det er meget godt Andersines veninde at Anders and skal gå rundt om den varme grød og spøger til Andersines velbefindende. Men er det for meget at forlange at Andersine selv melder ud ? jeg mener det er jo hende der bedst ved hvordan hun har det med det altsammen. Men det er det nok hvis jeg kender situationen nok.

Det er dette du er oppe imod Anders ... vil du det ?

Har prøvet... Anders And
:'(

Men hun følte ikke det samme for mig!!

Ved slet ikk hva jeg skal gøre nu!

Surt:-( Katjaaa
Ahhhh, hvor surt for dig:-(. Men du fandt da heldigvis ud af det, så du ikke skal bruge mere tid og tanker på hende.
Nu skal vennerne være der for dig her i nødens stund...