vil have min kæreste tilbage-- men hva gør jeg

vil have min kæreste tilbage-- men hva gør jeg j26
hej er en fyr på 26
jeg har lige mistet min kæreste gennem 1 år . det sådan til,vi skriver normalt hva vi gør og godnat osv hvis vi ik sover sammen men sidste lørdag da stoppede hun med at svare mig pludselig. jeg blev ked nervøs osv, jeg fandt hvor hendes bil var men ik hende jeg blev ked og bange troede der var sket hende noget så jeg ventede ved hendes bil hun kom kl 7 og skulle på job , hun forklaede surt hun var faldet isøvn og nu skulle på job.har defter fundet ud det var sandt. nå men kørte efter hende på job og vi snakket hun var sur men ved ik over hva. hun råber af mig og siger onde ting og jeg bliver irriteret. hun træder mig på foden hårdt og jeg svarer igen med et spark i røven, ved godt det forkert men hun drev mig langt ud. fortryder det af hele mit hjerte. jeg gjort alt siden. købte 500 roser til hende og hun sagde tak og snakkede med min søster og sagde hun elskede mig og hun bare lige skulle falde til ro osv alt det gode vi havde sammen hun ringer mig endda op den samme aften, men næste morgen ringer hun op og siger at det slut og er stædig igen.
men for bare en mdr siden tattoverde hun af sig selv mit navn på hendes ryg. hun elsker mig meget højt sagde hun tit og altid.også den aften.
har kommet med erklaringer over sms og tilmeldt mig anger management for vores skyld
jeg ik en der slår men for at vise jeg virkelig vil hende,
hun er kold,
hun ringet engang siden af sig selv og vi snakkede en time. hun lyder meget i tvivl men er stædig.
hv< gør jeg. elsker hende virkelig, please hjælp mig...

Hekseblanding Leende Vind
Kære j26.

Hvis du vil have din kæreste igen, og det kan du vel få, hvis hun stadig elsker dig, så har jeg lidt erfaring med en god heksebryg. Hov, hov, opgiv mig ikke endnu, jeg prøvede den for 1 år siden og nu er jeg gift med manden, så bare lyt.
Altså for et år siden var jeg i en situation, der lignede din. Vi elskede hinanden, men mange ting gjorde at jeg ikke kunne holde ham ud.
Jeg valgte at slippe ham. Tog med uges varsel til Grønland med aftalen om, at alt mellem os var slut, - dog de fælles økonomiske ting skulle køre til jeg kom hjem. Jeg levede mit liv, savnede ham meget, men slap. Så så jeg på, hvor mine fejl var. Hyggede mig og tjente gode penge deroppe. Efter 3 uger begyndte vi at skrive lidt sammen på mail. Men først da jeg næsten havde fået en lejlighed for mig selv og virkelig var klar til at gå videre med mit liv. Så langsmt nærmede vi os hinanden. Han kom til Grønland og tog røven på ved at fri til mig. Jeg sagde ja med forbehold, ville have hjælp fra en parterapeut først. Det blev aftalen. Så efter terapi hele foråret er vi netop i lørdags blevet gift.
Så ideen og heksedrikken er, at du skal slippe hende. Lade hende være i fred. Gå videre med dit liv, det vil give hende cance for at mærke at hun holder af dig, savne dig og så når hun kommer skal du stille krav. Der skal gives undskyldninger for, hvor du har jokket i spinaten, men også stilles krav om, hvordan hun skal opføre sig. Og sidst med ikke mindst, så kan det jo være at du får så godt et liv og møder en endnu dejlige så du ikke vil have hende tilbage.
Så slip hende.
K.H. Lene

Trådte dig hårdt på foden? m35kbh
Altså hvis hun selv lægger ud med at træde dig hårdt på foden, så er det ikke klogt og voksent at give ´hende et los i røven, men forståeligt. Havde selv en ex for 10+ år siden som stak mig 10 lussinger i streg på et discotek, og så stak jeg hende så én lussing tilbage, der fik hende til at stoppe.

Så du behøver vist kun gå til anger-management, hvis du har slået hende nogensinde uden at hun startede med at være korporlig overfor dig. Kvinder er ikke uskyldige ofre hele vejen igennem og hun lyder da noget bitchy, når hun træder dig hårdt over foden - men derfor kan man jo godt elske hende alligevel ;)

Håber I finder ud af det - måske skulle du invitere hende ud, så I mødes på neutral grund og prøve at klinke skårene?

sv, j26
tak for svaret foreløbig, håber der kommer meget mere. [:)]

kan hun virkelige sige ting hun ik mener??, hun er ked i tlf og og tøver men ender med at sige nej osv, kan hun sige til mig hun ik elsker mig uden at mene det.kan hun være ond af en årsag, vil hun straffe mig fordi jeg sparkede hende???. hun siger jo til andre hun elsker mig og savner men ik til mig, hun er hård mod mig.hvorfor??

sv... j26
ja hun er sådan små voldelig og meget hysterisk. mht til at invitere hende ud så afviser hun er så kostbar. det irritere mig, for jeg guort alt for den pige alt. fatter ik man kan være så kold mod en man hverdag har sagt tl at man elsker og han skulle var far til sin børn og jeg skaulle gøre hende gravid osv. jeg fandens ked af det, jeg vil have hende tilbage, hjæææææææææællllllppppppp[:/]

Kliché elway
If you love someone set them free ! :) Har du hørt den før ??

På mig virker det lidt som om hun har dig for MEGET.. Det virker også som du måske kan hænge lidt på hende, ved at LEDE efter hende osv..
Er du sikker på du ikke var mere nervøs for hun knaldede en anden, end der var sket hende noget, hvis du skal være HELT ærlig ?? :)

Jeg synes KLART du skal bide i det sure æble, og lade hende lidt være, jeg er ret sikker på hun bare har brug for at få tingene lidt på afstand, og hun så kommer tilbage af sig selv..

Kvinder skal generelt have MODSPIL og FRIHED.. Hvis man giver dem de 2 ting, så plejer det være en meget god start .. Siger ikke det er ALT hvad en forhold kræver, men det er en temmelig god start :)

Jeg synes HELT klart du skal vise hende, at du godt kan leve uden hende.. Også selvom du IKKE kan.. Så jeg synes du skal være lidt social med vennerne.. Komme lidt ud.. Få tingene på afstand, og koncentrerer dig lidt om dig selv... Så vil jeg vædde min højre arm på hun kommer tilbage inden der er gået 1 måned :)

Så det bedste du kan gøre er altså : At lade være med at skrive sms´er eller ringe først.. Hvis hun skriver, så svar du bare.. Ellers lad hende være.. :) Så skal du bare se..

sv,,. elway j26
tak for svaret, ja tanken om en anden ligger der alid i sådan en situation men de sms jeg skrev den nat var slet ik den vej jeg var sød og ville kun godt og vide hvor hun var.

og ja har hørt den selv.

men hun siger alle dårlige ting til mig nu sådan fra dag til dag. siger damer virkelig onde ting uden at mene det såsom det defintivt slut osv uden at mene ting men bare for at straffe ?? er bange for at ved at jeg lægger hende på "is" at hun tror jeg ligeglad og ik kan se min fejl at sparke og hun så kommer videre. virker et brev ?? hva kan jeg gøre for at feje benene væk under hende. jeg virkelig frustreret

Nope elway
Tror ikke et brev virker, og jeg tror sgu ikke du kan feje benene væk under hende som det ser ud nu.. Faktisk tror jeg det ENESTE du kan gøre er at lade hende være lidt..

Jeg ved UDEMÆRKET godt det er det sværeste, og det SIDSTE du har lyst til.. Men hvis hun føler sig omklamret, eller hun har brug for at trække vejret, og egentlig komme til at savne dig UDEN du er det med det samme.. Ja så ER det faktisk det eneste som virker..

Og ja.. Kvinder kan ligesom os mænd sagtens blive onde i sulet, og sige ting som de ikke mener eller som de fortryder efterfølgende..

Tror DU skal samle dig.. Og du lige skal komme lidt ned på jorden.. Det er klart du er chokeret, og ked af det.. Men det skal sgu nok gå, hvis du kan lade hende lidt være.. Hvis hun lige har fået tattoveret dit navn på ryggen, og i ellers har det godt.. Så skal det hele nok gå.. og hun kommer tilbage af sig selv..

Du virker som om der skal være en løsning NUUU !! Og du kan ikke trække vejret før der er styr på tingene.. Men du kan KUN gøre det værre på den måde.. Du bliver simpelthen NØDT til at lade hende lidt være...... Sorry.. Men det er det eneste som virker..

------ j26
ja måske du har ret, men fatter bare ik det virker, det jo omvendt psykologi jeg vil jo helst vise hende jeg ked af det og savner hende,

nogen andre erfaringer, ??

Mmm... elway
Det jo det du vil... så du kan vise hende PRÆCIS hvor hun har dig, og det er NETOP det, som ikke virker... Tror hun savner muligheden for at SAVNE dig, og netop ikke HELE tiden vide hvor hun har dig..
Du er ikke halvt så spændende hvis hun altid har tjek på hvor du er, hvad du laver, hvordan du har det, hvornår i skal ses osv osv..

Det virker som om DU har flest følelser i det forhold, og hun mangler noget gejst på en måde.. Noget spænding!

Og ja gu er det omvendt psykologi :) Men det virker da..

Du ved jo godt, at når ens kæreste er på 1 uges ferie, så savner man hende VILDT, og man kan virkelig FØLE hvordan man har det, og man glæder sig som en sinddsyg til hun kommer hjem.. Det er nok DET hun trænger til.. Det kan hun jo ikke opnå hvis du HELE tiden er der... Forstår du hvor jeg vil hen ??

sv,mmm j26
ja forstår dig, men mest følelser i det forhold nej hun er langt bedre end mig til at sige hun elsker mig men når jeg har hende er jeg jo ik så int som nu. så er hun der. hun gør lt, min kærlighed er gengældt til fulde ende hvis ik mere. hun sad bare for få uger sidenog sagde tl min mor at hun vil have børn med mig og hun skulle sige jeg skulle opføre mig pænt fordi hun elskede mig og hun ville endda forloves hun sagde hun håbet på jeg spurgte hende. hun er bare stædig når hun vil være det. hun er gået før pga vi ik sås meget mente hun men kom tilbage efter ca 14 dage. men der var hun ik lige så strid.
jeg ved at hendes tidligere fyr har slået hende måske hun bange for jeg er ligesådan pga sparket.??

Tror det ikke... elway
Tror ikke det er fordi du har losset hende i røven.. Det er jeg ret sikker på... Hvis du ikke kan lade hende være så må du lave plan B.

Så må du sgu ringe til hende og sige:

Vi bliver nødt til at tale sammen hurtigst muligt, jeg har noget MEGET vigtigt jeg vil fortælle dig.. Så hvornår kan vi ses ??
Så må du jo skære ud i pap for hende, at du ALDRIG kommer til at slå hende, og du er VIRKELIG ked af du sparkede hende.. Og du fortryder det virkelig meget.
Bagefter må du bare fortælle PRÆCIS hvor meget hun betyder for dig, og du kan SLET IKKE leve uden hende..
Men du må også sige, at hvis hun har brug for lidt tid, så er du selvfølgelig villig til at give hende det, men du MÅTTE bare lige fortælle hende hvor hun har dig...
Du må også spørge hende om hun har nogle ting, som du burde ændre... og hvis du selv har nogle ting til hende, så sig dem..

ALLE KORT skal på bordet...

Holder nu mest af plan A.. Men Plan B er også en mulighed hvis du ABOSLUT ikke kan vente....

hmm j26
har jo mødt hende 2 gange fordi hendes mor skrev hun varhjemme hos dem har siddet med hende udenfor deres hus i 3 timer. hun er stædig så flipper hun og kører og kommer tlbage efter 10 min. hun er virkelig kold men hun var sådan sidst men vendte pludselig. måske hun mener det ??, hun tager ik tlf hvis jeg ringer . har nu ik kóntaktet hende i 3 dage og har intet hørt. hun sover ik i sin lejlighed så meget,fordi jeg har nøglen men hós sin mormor og veninde, og nej ik hos en anden fyr!!! hun afviser mig hvis jeg skriver til hende sådan tror jeg

Tjaa... elway
Så er plan A jo den eneste mulighed..

Det er en svær situation du står i, og jeg kan sagtens fornemme du er desperat mildt sagt, så du kan ikke gøre andet end at vente.. Og give hende tid og plads.

Er ked af du står i den situation, for det er jo umenneskelig hård, og du ved jo hverken om du er købt eller solgt.

Tror nu heller ikke hun er hos en anden fyr, og tror nu nok hun skal vende tilbage til dig.. Men du kan ikke gøre en skid, andet end at aktiverer dig selv socialt, så du ikke bare sidder derhjemme og venter..

hehe j26
ved sgu ik om hun kommer tilbage. hun har ik kontaktet mig siden lørdags, jeg ved at bryde sammen, hvis hun ville mig så tog hun mig vel med storm??? eller hva

Tålmodighed,, elway
Lad os nu indse at du ikke kan gøre en SKID som det ser ud nu.. Så nu må du tænke på dig selv, og HÅBE det bedste.. Du må følge plan A !

Få set nogle venner.. Kom lidt ud... Gør noget som du kan lide.. For det første, så er det sundt for DIG.. og for det andet så går tiden hurtigere, plus du automatisk kommer til at tænke på noget andet..

Har hun spurgt efter den nøgle du har ?? :)

nøgle j26
ja en enkelt gang så sagde jeg at den var derhjemme hun ik spurgt siden. jeg har endda to biler og den ene er reg i hendes navn , det noget der nyt så det ik fordi hun glemt det. og desuden den dag jeg gav hende blomster da snakkede vi om at jeg jo var blevet spurgt af hendes søster om hun måte låne til et indskud og det ville jeg jo ik binde mig til dem nu hvis vi ik var sammen så tøvede hun osv og sagde jeg skulle ringe til søsteren og sige jeg godt ville hjælpe hende osv. jeg ved hun har mange økonmiske problemer altså ex`en men har hjulpet hende så meget. har beatalt alt for hende osv så hun kunne bruge sin løn på sine regninger, ved snart ik hva der sker er pisse ked af det, det ik rart

hehe :) elway
Hun må være temmelig sur på dig :) Og det virker på ovenstående som om du skal straffes lidt... Måske ER det fordi du har losset hende i røven... Men ved du hvad ? Jeg NÆGTER at tro på du har set det sidste til hende :)

jamen,,,,, j26
kan du love mig det hehe..

men hva får hende til at sige de ting tænk hvis jeg var den type der sagde fint og fandt en anden hun satser jo.. jeg ved sgu ik hva der skal til jeg tror hun er for stædig til at be om godt vejr af sig selv. tror hun skal rammes på humøret. jeg ved sgu ik hva der er med hende jeg ved jeg ved at blive sindsyg.[:(]

Sad i samme situation.. m35kbh
for det første så er hun ikke lige den bedste parter at have lyder hun som, men det kan man ikke se før år efter forholdet er slut - man kan jo li' den man kan li'.

Hold op med at løbe efter hende mere fra NU.. Stop med at kontakte hende.. Også selv om der går flere uger. Giv hende 14 dage til at køle ned.

Trick nummer 1 med kvinder man vil have tilbage er at lade være med at løbe efter dem og fremfor alt tigge dem om at komme tilbage eller græde.. Jeg har gjort det med de sidste 2 ex'er. Når de snakkede om at slå op, så sagde jeg bare okay, som om jeg var pisseligeglad, og trøstede dem lidt, mens de tudede eller brægede og tilbød dem lidt mad inden de skulle gå hjem. Det kan virke.

Så sæt hende på ignore i mindst 2 uger, gerne en måned, og ring så til hende eller end en sms højest 2 gange. Hvis det ikke virker, så er hun ikke mere interesseret og du må så måske græde dig i søvn, men jeg lover dig for at der er masser af ledige piger derude endnu i din alder og faktisk så er den bedste scorealder for en mand de ca. 28-32, så selv om det skulle tage dig 2 år at komme over hende, så arbejder tiden for dig ;)

værre lort j26
jeg skrev et brev til hende et virkelig sødt af slagsen men hun er iskold hun er på samme måde stadig. hva gør jeg seriøst. er det virkelig tabt?? er så ked af det[:(][:(]

Plan A elway
Det skulle du ikke have gjort... Jo MERE hun ved hvor hun har DIG, jo nemmere er det at blive væk fra dig..

HVIS nu du havde mod til at lade hende være, så ville hun tænke : Åhh nej, hvad nu hvis han er sammen med en anden.. eller hvad hvis han slet ikke savner mig osv osv..

Men som det ser ud nu.. så sover hun HELT roligt om natten.. hun ved jo LIGE hvor hun har dig..

IGEN PLAN A!!!

Også må du sgu tage med hvis du har tabt.. Jeg tror det stadigvæk ikke... Men du må mande dig lidt op champ..

hun har ringet j26
hun ringede til middag og vi snakkede en time tilbød vi kunne ses som ikke kærester og hun kunne se mig an hun ville overveje det. hva gør jeg nu for hun har det med at afvse bare der dårligt vejr

Du ser hende :) elway
Du ser hende selvfølgelig.. :)

Nu skal du så bare ikke ævle om forholdet, eller om hvorfor hun ikke vil have dig nu.. Eller du er ked af du sparket hende i røven, osv osv.. :)

Nu bliver du nemlig sikkert testet som kvinder er så skide gode til :) Så du skal virke OVENPÅ agtig.. Forstår du hvad jeg mener ?? Som om du har det godt, og bevares du savner hende, men du klarer dig også uden.. Det er klart det den bedste løsning.

Du skal gøre det møde så POSITIVT, sjovt og behageligt som overhovedet muligt.. Få hende med ud og spise, få hende til at grine.. Gør noget hyggeligt :) Det jo DET hun skal savne når hun er kommet hjem til sin søster igen ikke ? :)

Så INGEN diskussioner, eller NOGET negativt af nogen art :) :) Men giv hende det STØRSTE kram hun nogensinde har fået før :) og et KÆMPE smil !

Du skal nok få hende igen.. Men det kan godt være det tager tid.. :)

HVIS hun skulle aflyse, så find en ny dato med det samme...

jamen... j26
hun har jo ik sagt ja men kun hun ville overveje det. men til hendes søster havde hun sagt at hun havde afvist at vi kunne ses som venner , så havde hendes søster snakket min sag!!! men hun sagde inden hun lagde på. lad nu være med at ringe og skriv gider ik have det. hun spiller virkelig hård og kostbar.

Kostbar elway
Når hun vil overveje det, så ender det som regel også med accept :) Men så må du bare lade være med at presse hende for meget :)

Men det da ikke skidt du har søsten på din side :)

Hvis hun spiller FOR hård og kostbar, så må du sige fra ! Det kan også være hun mangler en reaktion fra dig.. Det er svært at vide præcis hvad hun vil have, når man kun kan følge med fra sidelinjen..

hvorfor j26
siger hun så til søsteren hun har sagt nej. fordi jeg ik kan styre det.. hvorfor og hvordan kan man gå fra at ringe flere gange dagligt til nu og være sådan her. og nej hun ser ik en anden har spurgt flere gange og sagt det nemmere og jeg ville lade hende være hvis det var tilfældet..

hva med at invitere hende på et mini cruise med det hele til oslo??

kom med lidt input.. er helt ude af den..

Det kan hun fordi elway
Det kan hun fordi hun ved hvor hun har dig.. så hun har jo ikke noget at være nervøs over.. Du er der jo hvis hun vil have dig.. Det jo derfor jeg har bedt dig om at køre med omvendt psykologi, for hun IKKE skal vide hvor hun har dig.

Du kan da godt prøve med Oslo, men jeg tvivler på hun er frisk på den.. Men prøv da.. Ellers er en tur ud og spise en god mulighed for at skabe noget hygge..

Men hvis jeg var dig, så have jeg skrevet følgende :

Hej.. Nu er jeg efterhånden ved at accepterer du ikke vil høre fra mig igen, og jeg skal nok lade dig være.. Men på en betingelse, at du fortæller mig HELT konkret hvadd er gik galt, siden vi er nu er endt her.. Jeg savner dig jo HELT VILDT meget, og jeg bliver vanvittig over ikke at vide hvad der skete.. Så hvis du fortæller mig det, så skal jeg nok lade dig være fremover...

mærkeligt j26
hun har lige skrevet at vi snakkede sammen sammen for sidste gang igår,

Forvirret... elway
Kan godt forstå du er forvirret... Skriv den sms som jeg foreslog.. Så bliver du i hvert fald klogere på hvad der gik galt..

æv... j26
nu hun gået sidelæns.. hun vil ik snakke om noget hun hader mig. osv osv. hun er jo skizofren. hård at indse jeg faktisk fortjener bedre, man forlader da ik hinanden for et spark eller hva ske der. hvordan får jeg hende i tale/forståelse

nej nej nej mig@
Det må du aldrig gøre... hvis jeg havde været "kæresten" havde jeg været blevet irriteret og ignoreret beskeden.

hvordan j26
får jeg hende beroliget. får hende til at indse de ting jeg siger er ment to be.
hva gør jeg. må ik miste hende . kom glad folkens kom med input,,

hej j26 min pige
Jeg tror altså desværre du bare er nødt til at lade hende være. hvis hun ikke vil ha du kontakter hende må du endelig ikke gøre det, det kan kun gøre tingene værre. hvis hun gerne vil være sammen med dig, så skal hun nok komme.

tiden pt er rigtig slem, og du ville ikke kunne få dine venner til at forstå den følelse du har, den er unik fordi det kun er dig der har de følelser. brug det fornuftift. lad hende ikke tro hun bare skulle kunne køre med dig.

Jeg har selv siddet i en situation hvor jeg bare ville gøre alt for at få min kæreste tilbage, men man kan desværre ikke vinge folk til at være sammen hvis de ikke vil. og du ville heller ikke kunne leve med det jo.

Jeg syntes du skulle prøve at læse bogen ( førstehjælp til hjertesorg) det kan være der er en del ting der åbner op for dig, ændre struktur måske eller noget.

men jeg håber at du kommer dig, og at du finder den der vil dig det bedste.
livet er for kort til vi skal sidde og være kede af det, fordi vi har mistet dem vi elsker. og jeg ved godt det ikke lige er nemt. som sagt jeg kender til det.

jeg savner stadig min, og har stadig følelserne. men er det ikke mig han vil leve med. må man jo komme videre derfra.

held og lykke. :-)

stædig j26
hej og tak for svaret.

hende her er bare for stædig hun kunne ik fonde på at ringe eller skrive selv. hun vild leder mig jo ved at være sød den ene dag og så den anden dag er hun total afvisende.

der må være en måde at kunne få hend ei tale,, hvem har hemmeligheden

SV. j26 Min pige
Har du overvejet at hun måske ikke har følelserne, siden du gør de ting?

sagt af erfaring.. : Du vil ikke få de svar du ønsker, det er fortid for hende. og det hjælper ikke nogen af jer. uanset hvad du gerne vil ha hun skal kunne sige eller gøre ville hun aldrig få dine ønsker opfyldt..

Jeg ved det er pisse hårdt, men man er nødt til at bide i det sure, og komme igennem det ALENE. tro mig det bliver nemmere og nemmere, og lige pludselig bliver du selv sådan og egentlig er ok med det hele.

mmmm j26
hmm fortid,, ok så du mere simpelthen af hun bare på 2 uger kan skrotte det hele sådan bare lige. men stadig har mit navn på ryggen og mine ting hos hende og hun sover tilmed på min pude som jeg brugte hos hende. hmm kold nok hvis nogen er sådan

Nej nej Min pige
Det var ikke sådan du skulle forstå, (negativt)

Men hun fik engang lavet dit navn på hendes ryg. ( meget dumt sys jeg ) men det var jeres valg :-)

Men du siger hun har stadig nogle ting af dine, måske du skulle hente det, det kunne være det var meget meget letter for jer begge så at få en stille og rolig snak. bagefter når det hele havde lagt sig??

Jeg siger det ikke for at gøre dig ked eller noget.

men nogle mennesker er bare bedre til at komme hurtigere videre end andre.

Jeg gir dig fuldstændig ret, hun må da være kold så hvis hun på 2 uger overhoved ingen følelser har, men mit indtryk var bare at det har været over en lidt længere periode, dette undskylder jeg naturligvis..

hej lilspeedy
mit navn er simon og får 3 uger siden slog jeg op med min kæreste, fordi jeg ville have lidt plads for mig selv. en uge efter synes jeg det var forkert og vil være sammen med hende igen, vi var sådan halv sammen og jeg hørte at hver nat grad hun fordi jeg slog op med hende og så på den 3 uge slog hun op med mig og sagde hun havde mistet føleserne for mig men stadig elsker mig rigtige meget. og jeg blev så bange og ked, det fik mig til at indse hvor meget hun betyder for mig og jeg vil bare gøre alt for vinde hende tilbage ligesom dig. jeg sang en sang for hende og lavede en tale og meldte mig til xfaktor for håb om at vinde hende tilbage. men hun siger nej og er lidt koldt og siger hun har mistet følserne at hun ikke kan mærke noget. hver nat græder jeg og er bange for at miste hende og bange for hun finder en anden, får jeg vil være hendes ægte mand. så jeg ved hvordan du har det. det går så ondt og igår aften var vi til fest, men jeg vidste ikke hun var der og vi sagde hey til hinanden men meget koldt overfor hinanden. senere hvor hun blev meget stiv, begyndte hun at danse op af en anden fyr, som hun selv har sagt til mig at han er flot, det sagde hun dengang vi var sammen. og da de danset gjorde det så ondt på mig.. så jeg danset med en anden, men det følte bare forkert. jeg tog hende fra ham der fyren og sagde hvad har du gang i, vi har været sammen over 1 år og efter 3 uger danser du op og ned af en fyr, hvad sker der. hun sagde det bare en ven, men som hun lige har lært at kende på selve dagen. og det kan man da ikke sige. dagen efter kom jeg hen til hende og købte blomster og morgen mad til hende, hun blev glad og sagde at det vil jeg ikke have du skal gøre igen. hun sagde ja men hun skriver stadig ikke til mig og hun har også sagt hun har brug for den spænding i mavn når hende og jeg skal mødes, så pls nu har du bevist hende hvor meget du holder af hende og så stop det og prøve så plan a. jeg har det dårligt nu og jeg græd igår, men jeg må lave plan a . det det eneste vi kan gøre min ven.

Re: Få din kæreste tilbage GODT RÅD! LÆS DET!
Hvis jeg var dig ville jeg tage til auswitch og købe nogle romanesco broccoli, det er en meget skøn og vidunderlig blanding af broccoli og blomkål. Dens fraktale struktur tænder mig og hvis du gerne vil have hende tilbage vil hun helt sikker få øjnene op for dig igen, burde du gå ind på Tinasverden.dk og købe en masse romanesco frø, så du også kan vise hende din gartneriske skills.
MVH Romanesco broccoli lover.[;)]

Sad i samme situation.. RSJ
virker denne metode med at ignorere også på fyre? eller hvad skal man gøre i den omvendte situation? - ikke lige med det at nogen har været voldelig, men bare det med at få vedkommende tilbage igen..