Vil kæmpe for kærligheden

Vil kæmpe for kærligheden tarzane
Jeg fandt netop ved en tilfældighed ud af lørdag nat at min kæreste er mig utro, og har været det igennem de sidste par måneder!

Hold kæft hvor gør det ondt!

Det ved i nok jer der har prøvet det.

Vi har boet sammen i 2 år. Han er håndværker og arbejder tit på Sjælland fra mandag til fredag. Det vil sige det troede jeg, han arbejdede åbenbart kun mandag til torsdag, også var han lige sammen med hende til fredag, hvoefter han så kom hjem til mig! AVS.
Jeg har intet kunne mærke på ham, og vores sexliv er vældig aktivt og meget variende. Så jeg forstår det virkelig ikke...
Den sidste måneds tid har han virket meget stresset eller sådan, og jeg tror at han nu er lettet over at være blevet afsløret, på en måde.

Han var dybt ulykkelig, bange for at se mig i øjnene, og havde svært ved at tale om det. Men jeg ville sgu tale om det, så det gjorde vi.

Jeg vil sgu kæmpe for kærligheden, og ikke bare sådan give op! Men hvordan kommer vi begge videre herfra?

Hun bor ikke i byen, og vi har aldrig mødt hinanden, han har kun været hos hende. Kan jeg "tvinge" ham til at skifte telefonnummer og mailadresse? Det er sådan de har kommunikeret.
Vi var i byen med nogle venner i lørdags, og da vi skulle skrive til dem hvor vi tog hen, gav han mig sin telefon så jeg kunne skrive fra den. Jeg skrev, og lidt efter dukkede der en sms ind. Men det var ikke fra vores venner. Det var hende der glædede sig til at han kom på torsdag, når han havde sagt til mig at han var på Sjælland, også en masse iriterende og smertefulde søde og frække ord... der var ikke noget at tage fejl af. Min kæreste stod 1 meter fra mig da dette skete, jeg så på ham og spurgte om han var mig utro. Han svarede ikke, men hans ansigtsudtryk sagde alt!

Nå, og nu står vi så her. Han er på Sjælland, og kommer nu hjem torsdag i stedet for fredag. Det skal jeg lige vænne mig til...

Tilliden er jo brudt på det groveste, men kan det ikke bygges op igen?
Mine følelser er trådt på, men er kærligheden ikke større end det?

Er der nogen der har samme erfaring eller gode råd til at komme videre herfra?
Jeg føler mig lidt lost, men selvom min kærlighed har lidt et hak, så elsker jeg ham, og vil så gerne overleve dette i vores forhold. Jeg er villig til at kæmpe for kærligheden, for det er så sjældent man støder på den...
Men jo, jeg er da såret og på en måde og skide sur...

Ja .. En kvinde
kærligheden er større end det.

Ellers findes der slet ikke kærlighed. Og hvis du gerne vil, så kan du give ham den gave at vise ham, hvad kærlighed er for dig, hvor stærk, og også tilgivende, den kan være.

Noget andet er, om du mærker, at han vælger d i g , og ikke hende den anden. Om han er hos dig, når I er sammen, med sin ærlighed og sine følelser. Om han viser dig den tillid at dele med dig, hvordan han har følt, hvad der er foregået i ham.

Hvis han gemmer alt det for dig, ja så gemmer han det nok også for sig selv. Og så kan hverken du eller den anden kvinde gøre sig håb om at vinde hans kærlighed. For så ved h a n ikke hvad kærlighed er...

Tro og styrke og kærlighed til dig,

fra en kvinde

At kæmpe lala
Du skriver at du vil kæmpe for jeres forhold, men i virkeligheden er det da ham der skal kæmpe.
Han skal kæmpe for at genvinde din tillid, og den slags tager lang tid.
På den anden side skal du overveje om du kan leve med usikkerheden om at han måske kan finde på det igen, for uanset hvad så har han klart overskredet grænsen for troskab, og er den først overtrådt en gang, så er det nemmere at gøre det næste gang han bliver fristet.

Erfaring Tulle32
Hej med dig
Det gør mig ondt at hører din kæreste har været dig utro. Først og fremmest så kan jeg dele af mine egne erfaringer når min tillid er blevet brudt i de parforhold jeg har været i.
Først og fremmest så skal din kæreste jo være klar over at det han har gjort har såret dig rigtig meget og det skal aldrig ske mere.
Han skal kunne forstå og sætte sig ind i at dine grænser er blevet overskredet og du har mistet tilliden til ham - kan han ikke det så er der ikke meget at kæmpe for.
For at få tilliden tilbage kunne i begynde at lave aftaler med hinanden. F.eks. at han ringer til dig på et bestemt tidspunkt på dagen eller gør nogle andre ting som kan medvirke til at du er sikker på at han nu også gør det han siger han gør og overholder det - mærk selv efter hvad det kan være. For det tredje så hold en pause med at gå i seng med hinanden giv lige dig selv noget tid til at heale dine sår.
For det fjerde fortæl din kæreste åbent hvad det har gjort ved dig at han har været dig utro.
For det femte lav en fast aftale om hver uge at sætte jer ned og snakke om hvordan i har det med hinanden.
For det sjette begynd at gå til noget sammen evt. dans eller hvad i nu synes er sjovt. Det er godt at der er nogle andre der bestemmer hvad i skal gøre det hjælper jer senere hen til at give udtryk for jeres behov og sige fra.

Det var en masse forslag og jeg håber det kan hjælpe dig

Det kan man godt.. maia
Men nu læste jeg lige dit tidligere indlæg også...Og så tænker jeg også lidt over hans jalousi...Er det lidt en "tyv tror, hver mand stjæler". Han er utro, derfor er han så jaloux over for dig? Spørgsmålet er, om han virkelig er en "Once a cheater...."

Nå, men den eneste måde, du/I kan komme igennem det her - det er hvis han underkaster sig din smerte...Han har skidt dig op og ned ad ryggen og nu vil du have svært ved at stole på ham - ever. Rigtig trælse billeder og spørgsmål vil dukke op hos dig igen og igen - og på de værste tidspunkter overhovedet.
Derfor skal du:

- Kræve af ham, at han lader dig få afløb for alle dine spørgsmål, føleleser, raseri, sorg og behov for at tale om det. Du skal have lov til at få afløb for din sorg, og han SKAL fandenfisemig rumme det. Ikke noget med: "Hold nu kæft med det der, det sagde du også igår". Det er muligt, men det forsvinder ikke, før du har fået det hele ud. OG det hjælper ikke at tale med andre om det - for det er HAM, der er årsagen. Dernæst skal du KRÆVE at have adgang til hans telefon og mail - i en periode indtil du stoler på ham igen. Det havde jeg gjort. Jeg ville sgu' ikke tage idioten tilbage, hvis ikke jeg havde alle sikkerhedsforanstaltninger i orden, så jeg kunne føle mig sikker på, at det ikke skete igen.
Synes det er stort af dig, at tage ham tilbage. jeg havde ikke gjort det. SLet ikke, hvis han bevidst og med fuldt overlæg har taget røven på dig gennem længere tid. Var det en smutter i en branders, kunne jeg måske tilgive..Men den der med en "fast" elskerinde, den er bare for klam og for beregnende....

Enig, Mjølner.
Gøjen der har så svært ved at holde bukserne oppe når han er ude, vil sansynligvis vedblive med at have besvær med bukserne, selv om han bliver udstyret med seler !........ han burde få løbepas!, så kan han sidde og fundere om det var det værd.

Ja, han er jaloux tarzane
Ja, det skøre ved det er jo at HAN altid er så jaloux, fordi han engang fangede hans ex i deres seng med en anden.

Men jeg har også tænkt på, om han har fået et skørt "behov" for at såre andre, i stedet for at de sårer ham?

aldrig mere løgne tulle32
Jeg har lige læst et andet indlæg " aldrig mere løgne", der handler om din kæreste. Lyder som om han har haft dårlig samvittighed siden han bliver så ked af at du løj for ham........det var jo bare en svipser, men hvad vil han gøre nu.....?
Angreb er det bedste forsvar...
Jeg kan ikke lade være med at blive lidt bekymret når du skriver i indlægget at han har let til jalousi, men nu har du selv fundet ud af at han har været dig utro..samtidig skal du stå til regskab emd sms'er hele aften hvorfor skal så ligge og skrive til din kæreste når du er i byen det er der da ingen der gider en hel aften ???...der er altså nogle alarmklokker, der ringer hos mig...hvorfor være så jaloux anlagt når han selv er dig utro ???

Bevis det tarzane
Jeg har sagt til ham, at nu er det ligesom OP TIL HAM at vise overfor MIG, at det er MIG han vil have :-)

Jeg tror at han er ved at finde ud af hvad kærlighed er...

Tak for dine ord :-)

Drop mand-onym
Drop den nar, han er da ikke værd at holde fast i.

Okay tarzane
Ja, det kan jeg godt se fra den vinkel, men jeg tror det er en engans-forestilling.
Men tak for din vinkel :-)

Mange regler tarzane
Hej. Det var mange regler, men jeg tror også at jeg vil overveje nogle af dem :-)
Tak for det :-)

Hvad ved du om det? Kvnind-onym
Kender du ham?

Smid ham ud. anonym
At du ikke har smidt ham ud endnu,tager han som en selvfølge,og at fortsætte sine sidespring,for der sketer jo ikke noget,hun smed mig ikke ud.Han har nok sagt til den anden dame,at han er ungkarl,så hun vil stå bag kulissen og fortsat tage imod manden.Hvis hun ved han har dig,og hun fortsat ligger med ham,er hun meget snot hamrende dum,lige så dum som manden er.Lad de 2 endelig få hianden,så du ka'n komme videre med dit liv,for den skvatrøv til mand,er sku ikke dig værdig.Hvis du vælger at blive hos ham,vil du ikke have et rolig øjeblik uden dine tanker kredser om ham og hvad han laver.En gang utro,altid utro.

Mere tarzane
Jeg ved at hun kender til min eksistens, for hun skrev at hun ville aldrig give han op, og hun ville gøre alt for at han gik fra mig, men det skrev han at han ikke ville gøre.

Så hun kender til mig. Jeg har kun hendes navn, og aner ikke hvem hun er. Det er vist en han har mødt til en fest, en venindes veninde, eller sådan noget "lyder historien på"... må jeg heller tilføje.

Kan jeg tillade mig at "kræve" at han ændrer mail og mobil nr? Det er på denne måde de har kommunikeret.

Han siger at han vil slette hende, men det er jo langt fra ensbetydende med at hun sletter ham, sådan som jeg kunne forstå på hendes sms til ham...

Mine forældre tarzane
Jeg kan lige nævne, at da jeg var barn var min far min mor utro gennem et par måneder med en anden. Min mor var tydeligt såret, men de fandt stærkere sammen, og det har styrket deres ægteskab på en ufattelig misundelsesværdig måde!

Dem ser jeg op til, så måske også derfor tænker jeg at vi kan klare det samme... på vores måde...

Der er ingen grund til.. maia
At bede ham skifte mail og telefon. Du skal bare have adgang til det hele, indtil han har bevist at han er til at stole på. Og tro mig, hvis han virkelig vil, så kan han nemt tage røven på dig igen. Han kan få nyt nr og ny mail, som han KUN bruger til hende...

det er altså helt skørt nu Den måbende
Ja, hvis ikke han vil slette hende, kommer i jo til at leve i et åbent trekantsforhold. Har du tænkt over det?