vil så gerne fortælle ham det, men kan ikke...

vil så gerne fortælle ham det, men kan ikke... anonym
nu har jeg været sammen med min kæreste i 3 måneder, og vi er stadig meget forelsket... jeg har så dybe følelser for ham... han kan fortælle mig alle hans følelser, og han siger dem hele tiden til mig... han overvælder mig virkelig med kærlighed... han ringer nogen gange bare for at sige han savner mig og at han elsker mig...
jeg har så mange følelser for ham, jeg har aldrig haft så dybe følelser for nogen ikke engang for min eks som jeg var sammen med i 2,5år... jeg vil så gerne fortælle ham hvor dybe mine følelser er for ham, ligesom når han fortæller mig hans følelser for mig.. jeg kan nu godt sige jeg elsker ham og at han er dejlig, og at jeg tænker på ham hele tiden, og at han gør noget ved mig som ingen anden har gjort før... men jeg føler bare så mange følelser i min krop, men det er ligesom om at jeg er ved jeg sprænge i luften fordi har jeg så mange følelser for ham, men jeg kan bare ikke sætte ord på dem... jeg ville bare så gerne fortælle ham alle de følelser jeg har i min krop... men det er ligesom om jeg ikke kan... når jeg tænker på hvor dejlig han er, og hvor meget han betyder for mig, sidder jeg med tårer i øjne, jeg har aldrig været så lykkelig som jeg nu, med ham... men jeg vil så gerne fortælle ham alle mine følelser, så han ikke er i tvivl om hvad jeg føler for ham.. han siger han ikke er i tvivl om mine følelser for ham... men jeg føler ikke jeg fortæller mine fulde følelser for ham... hvorfor kan jeg ikke bare fortælle mine fuldstændige følelser for ham???? når jeg kan mærke alle mine følelser i hele min krop. er kærlighed bare sådan eller hvad sker der?

hilsen en lidt forvirret pige

En helt naturlig reaktion Bimmer ILP
Din krop prøver at beskytte dig imod en
sygelig tilstand. Forelskelse er en sygdom
er fortager sig med tiden, og har det formål
at få to af det modsatte køn finder sammen.
Nu befinder din kæreste sig i en endnu mere
sygelig titstand, hvor han manipulere dig
til det grænseløse. Det er her din krop siger
stop, for den kan ikke længere holde til det
fysisk.

du skriver ikke Sol
noget om din alder. Det ville være en lille hjælp hvis du ønsker råd om din tilstand; det tillader jeg mig at kalde det du er i. En mild form for sindsyge. Forelskelse er i sit begynderstadie en mild form for sindsyge; tag det ikke ilde op, det er ganske normalt. Som jeg læser dit indlæg er du totalt i vildrede om dine følelser for din udkorne. Ikke unormalt, men lad dig ikke overvælde af en trang til at udstille dine følelser pga. mangel på ord.
Brug den invendige side af dit hoved, prøv at sætte ord på når du er alene og handl derfra.
Jeg har prøvet at vejlede; ved ikke om det lykkedes, men gør det der er det rigtige for dig selv.
Håber at det lykkes.

Hold hellere kæft! Pitt_2
Hej,
Undskyld jeg blander mig, men du risikerer altså at skræmme den stakkels fyr langt bort. Skriv hellere nogle digte til en skuffe eller lignende!

vh

f paprik@sol.dk

du har helt Spl
ret, du misbrugte endu en gang til at lukke munden og holde dig fra tasterne.

hej... Susannes
Det gør da ikke noget.
Sådan tænker jeg. Folk er jo forskellige. Begynder du at tvivle på om dine kærlighedsudtryk er gode nok? Eller vil du bare gerne gi ham præcis det samme tilbage? Du gir jo `dig`tilbage til ham! Det er det ærligste, dejligste og sandeste jeg ved.
Der er en type kærlighed, kærlighed kan jo udtrykkes på så mange måder- som ikke kan høres med udtalte ord f.eks ; ´du er sådan og sådan - jeg føler sådan og sådan`.
Jeg er sikker på du emmer og stråler langt mere end du er klar over. Du kan ikke ta AL kærlighed og proppe den ind i ord. Sådan hænger virkeligheden ikke sammen. Han gør det på sin måde. Du er god nok. Helt igennem helt fin som du er. Det kan jeg da høre. Er du i tvivl om det?
Kærlighed er dejligt :-)

*host* Tarzanz0r
Der er tale om en lille forvirret pige her

Det var ihvertfald "ze signature" :P