Vil vide nået om Emo og goth :)

Vil vide nået om Emo og goth :) niklasholad
Hej alle :D jeg vil gerne vide nået mere om Emo og Goth :) har et par rigtig gode venner der er :) så vis nogen kan sige mig nået om det vil det være godt :) ... (Håber nogen kommer med nået [:)])

Hvorfor MaleneJennifer
spørger du ikke bare dine venner så ? (:

til MaleneJennifer niklasholad
har jeg os xD... men vil se om i ved mere. har ikke spurgt dem lige ud hvordan det er... og den ene har ikke flere penge på mobilen... og de andre er jeg kun sammen med på Habbo

Nejnejnejnej Kamirura
'Emo' er altså en musikgenre og slet ikke en tøjstil/livsstil. Folk har efterhånden lavet det om til at 'åh nej du går i sort tøj og bruger sort sminke, så er du satanist og emo!!!' og det der med: 'Alle emo'er cutter!!'. Det er forkert. Det har slet ikke noget at gøre med om du er det såkaldte 'emo' eller om du er popper at du cutter, det er psykisk, og har noget med psykiske problemer at gøre.
Men det som folk har misforstået helt og kalder for 'emo', hedder i virkeligheden scene eller scene-kid. Det er rigtig svært at definere stile, men når når man skal være det og vil kalde sig selv for det, så skal man altså lige vide at det ikke hedder 'emo' men scene først, ellers viser man hvor lidt man aner om det. Disse stilarter er noget man ER, det er ikke noget man bare kan blive.
Tsk, det er altså muligt selv at studere sig til det. Det står rigtig mange steder, du skal bare kunne være i stand til at skelne mellem der der er rigtigt, og det der er forkert.

Se evt. denne debat: http://community.dr.dk/default.ns?strItemID=forum&action=viewcontribution&intContributionID=1155972

PRÆCIS! TAK Nero
Helt ening!!! er såå træt af alle de debat-indlæg der beviser folks uvidenhed... Og hvorfor behøves vi egnetligt at sætte folk i bås som Emoér, Punkere, goth eller scene? Kan folk ikke finde deres egen stil og hvad der passer til dem selv istedet for at efterligne nogen bestemte stereotyper...

Heyhey.. EmoGirlSecond
Okay. Nu prøver jeg at forklare, og mener selv, at jeg har ret meget styr på, hvad jeg snakker om, da jeg selv er goth.


Punk har for det første ikke voldsomt meget at gøre med emo - udover musikken, som emo er en subkultur af. Punkere går imod reglerne, det eksisterende - derfor kan man heller ikke købe punktøj, man laver det selv.

Emo er udelukkende en musikgenre. Tøjstilen kaldes scene, og opstod, da musikken var for følelsesladet til at være punk. Emo'er går primært i sort, og med accesories, hår og detaljer i pink og neongrøn.

Goth..
Goth er den lidt mere romantiske del af alternativerne. Gothics går i korsetter, lange kjoler, smykker. De interesserer sig for kirker, krypter, kors og vampyrer. Det er smukke ting, og mange gothics identeficerer sig selv mere med vampyrer end med almindelige mennesker. Drømmende, æterisk poesi om døden, er bøgerne.


Men, der er ikke nogen fast "regel" om hvordan Emo'er, Gothic's eller Punkere skal være. Du kan være en blanding, men du kan ikke "få" stilen. Du er født som du er, og din stil skal afspejle din personlighed.

Emo'er Ditte Christensen
Emo står for emotional hardcore og er en musikalsk subgenre inden for punk, som kan beskrives som ’punk med følelser’, i tekstskrivningen såvel som musik. Teksterne handler ofte om livet og døden og er meget storladne. Men emo er også en ungdomskultur og især en tøjstil, der kaldes for scene, hvor unge går i sort tøj, kombineret med skrappe kontrastfarver som rød eller grøn og gerne med striber eller T-shirts med emobandnavne. Men man kan sige, at emo er inde i en slags tilbageslag, hvor en ellers blomstrende ungdomskultur er blevet ramt af et så dårligt ry, at ingen vil være emo, selv om mange alligevel er detPå den måde er emo efterhånden blevet et skældsord for at være sådan en teenageramt tudemarie, der ikke kan finde ud af at lege med de andre børn.Eller en måde at beskrive sin tilstand, når man er lidt trist, så kan man være lidt ’emo i dag’. Hvilket jo er synd for dem, der dyrker musikken passioneret og ikke er kede af livet.
»Emo’erne køber sort tøj, som de kombinerer med kraftig rød eller grøn. Gerne stribet. Emo-drengene er lidt blødere og mere feminine i det end andre drenge. De dyrker en lidt androgyn stil og går tit med makeup.
Håber du fik svar på nogle af de ting du skulle vide
kærlig hilsen Ditte Christensen[:)]

Emo Batgirl
Hej! En emo, er en blanding af punker, pop-looket, og gothen´s formørket univers fra 80érne. De harikke så mange piercinger, er lyse i huden, cutter, eller hvad de nu hedder, skære tit i sig selv. Elsker bands/sangere, der mener det, de synger. Det må godt være lidt uhyggeligt. Det er Rock. Mange hilsner Batgirl xD