Ville du dække over en kollega, hvis denne overtrådte loven?

Ville du dække over en kollega, hvis denne overtrådte loven? ladygirly
Sygeplejersker og læger begår tit fejl i deres job, det samme gælder for politibetjente. De nævnte job er ofte stressrelateret derfor kan det ikke undgås at der sker fejl. Man kan nemt blive et let offer for pressen hvis man laver fejl i de tre nævnte stillinger, derfor er der mange som dækker over hinanden.

Hvis jeg havde en kollega der var i knibe, eller havde lavet en fejl, så ville jeg klart dække over ham/hende. Ville du gøre det samme?

Kommer an på hvor alvorlig fejlen er saintan
Men ved "små" fejl ja...

Eller jeg ville nok nærmere klargøre at jeg ikke kender noget til nogen fejl overhovedet for ikke at blive blandet ind i noget... men ja, you know

Det er måske også et spørgsmål om krampen
Hvilke fejl der er begået?

Men ellers så tror jeg, at jeg vil sige nej – jeg ville tilkendegive overfor min kollega, at jeg var velvidende om fejlen og give kollegaen muligheden for selv, at stå frem.

Som du selv er inde på, så er det menneskeligt, at fejle og jo før man forstår dette, jo hurtigere kan vi acceptere, at ingen er perfekte - og derfor ville emnet måske ikke florere som et tabu.

Fejlen ;)) - ved vores samfund er, at vi er så produktorienteret, som jeg mener er hæmmende til, at turde at ville eksperimentere, som jeg forbinder med, at være/man burde gøre i mange fag.

:) Krampen

Det afhænger af hvad det er. claespedersen
Men nu kender jeg ikke til miljøet inde for politiet, men kender til det inde for vores behandlings system.

Men når så mange mennesker bliver stigmatiseret skyldes det en totalt mangel på, at kunne diskutere problemerne på en rimelig nuanseret måde men har prooobleem med computerne ssopper nu

der er enorm forskel på moster grethe
at bryde loven og at begå en fejl!
Hvis man i sit erhverv begår noget kriminelt, kan jeg ikke se nogen som helst grund til overbærenhed, men det ville da være at foretrække at lovbryderen selv står frem og jeg ville opfordre en evt. kollega på det kraftigste. Man er jo selv lovbryder, hvis man ser gennem fingre med det og sådan kunne jeg i hvert fald ikke 'bestride mit embede'.
Men fejl er bare menneskelige. Hvis vi aldrig laver fejl er det fordi vi laver for lidt!-

Tag politiet.... abcd&e
Der dækker man helt klart over hinanden.

Hvis du står frem og kritiserer en kollega for noget ulovligt, vil man omgående blive frosset ud, og det uanset om det modparten har gjort er små ting eller virkelig alvorlige.

Der har vist efterhånden været en del sager...Benjamin sagen med manden der blev hjerneskadet fordi politiet holdt ham fast, og hvor ingen kunne huske hvem der gjorde hvad, og hvorfor.
Den nyere sag med ham der døde, ifølge politiet et sted, men ifølge nærmere undersøgelser døde han på en rasteplads, hvor hans ansigt var blevet trukket hen over asfalten. (beklager at jeg ikke lige kan finde sagen og navnene frem)

Der er demonstrationen ved Edinburg og Maastricth aftalerne, hvor de første rapporter var så løgnagtige at selv de involverede betjente kunne se at de var gennemskuet.
"Jamen vi skød kun efter benene", på trods af at flere var blevet ramt af skud direkte forfra.

Ikke at jeg har medlidenhed med ofrene, men politiet burde have været ærlige allerede første gang.
Sjovt nok kan ingen præcis huske hvem der skød og hvad de nøjagtigt lavede, så nogen dækker altså over hinanden.
Men OK i det her tilfælde er de lidt undskyldt, det det må ha været en hård omgang, men politiet lavede jo også en del fejl. Såsom at sende tåregas ind i mængden for tidligt, og dermed afskære sig fra at bruge hundene....Smart

Der har været en del sager, tidligere, hvor politiet er blevet grebet i bestikkelse, eller det der kunne opfattes som bestikkelse, og hvis du melder en anden betjent for det, kan du være helt 100% sikker på du er færdig i korpset.

Ingen ønsker at arbejde med en stikker...