Ville du fristes af et SMS-lån?

Ville du fristes af et SMS-lån? simon-says
Om kort tid bliver det muligt lynhurtigt at optage et lån via mobiltelefonen.

Det svenske firma, Short Money Services Scandinavia AB, der står bag de populære SMS-lån i Sverige, forbereder i disse dage sit indtog i Danmark.

- Det er gået fantastisk godt, siden vi startede i marts her i Sverige. Vi imødekommer åbenbart et stort behov - svenskerne elsker dette produkt, siger firmaets administrerende direktør Magnus Johansson

Den svenske forbrugerstyrelse har beregnet de årlige omkostninger til 792 procent og har forgæves har forsøgt at stoppe SMS-lånene.

- Ville du fristes af et SMS-lån?

*FedeBritt* - der lige flyttede indlægget

Farligt Anonym
Nej jeg kunne personligt ikke drømme om at oprette sådanne lån, men er bange for, at mange unge mennesker lader sig friste....

Gældsfælden kontorchefen
Der kan vist næppe advares for meget imod disse "smarte" lån, som i virkeligheden blot er et hurtigt "overtræk" på kontoen til betaling ca. 30 dage senere med et gebyr, der får selv bankerne til at rødme. Så kære 18-30 årige, som lånene nok mest henvender sig til (og måske også mindreårige - det bliver interessant med et par retssager herom i forbindelse med inddrivelse af gæld) - ring eller smut lige i banken først, eller bid tungen af dig selv og spørg dine forældre om et tilsvarende kviklån. Det er alt andet meget billigere.

nej tak. Cute
jeg mangler intet, mit hus, sommerhus og bil er betalt, så jeg vil ikke betale 50 % i rente.

Til en rente på over kaminsky
800% det jo det rene vanvid!