Ville I leje hos leasy?

Ville I leje hos leasy? hmmm....
Jeg overvejer at leje en bærbar computer hos leasy.dk da min egen er enormt ustabil og irriterende.
Men er der nogle af jer derude der har nogle erfaringer med at leje hos leasy.dk? Så vil jeg meget gerne høre om dem - både positive og negative.

Ja, men dyrt NysgerrigeMig
Hejsa -

Leasy er et fint og stabilt sted efter min mening, jeg er kunde der og glad for det. Man skal bare huske at det er dyrt.

nej aldrig kaminsky
Efter at have lejet hos dem i 5 år kunne man have købt det lejede 3 gange - så det kan jo slet ikke betale sig!

har skoder
lejet vaskemaskine hos dem og købt fjernsyn osv
ingen problemer flinke folk

aldrig ......... bbbbbbbbbbb
regn lige prisen ud mit gæt 18%rente

Jeg har Mig1983
selv lejet en computerfladskærm hos dem for 2 år siden. Den er løbet op i at komme mig til at koste ca 7000 kr med renter.. Så den er blevet dyr

Jeg kan kun anbefale dem. mandaabenraa
Nu kan man også låne penge ved dem , op til 20.000,-kr..
Renterne trækker jeg fra på selvangivelsen.

leasy skovduen
glem dem du betaler 28.5% i rente hver måned pg i den sidste ende har du købt 3 computere.

Hold dig langt væk fra dem! KateV
Ganske enkelt... Overskriften siger det hele!

Jeg har (troede jeg!) lejet en DVD optager for nogle år tilbage, og da jeg så kontaktede dem for 4 måneder siden og bad dem hente udstyret igen, så fik jeg at vide, at jeg ikke havde LEJET det men købt det på AFBETALING! Det var ikke det, jeg blev orienteret om ved oprettelsen af aftalen og ved levering af varen. På kontrakten, som jeg fandt frem igen, står der desværre hverken noget om LEJE eller KØB PÅ AFBETALING, så jeg er bundet på hænder og fødder!

L'Easy SUCKS!

GOD ERFARING! maggie22
Jeg har lejet hos dem og har rigtig god erfaring. Hvis min ting gik i stykker, ringede jeg til dem og fik en ny. Nu ved jeg bare tilfældigvis at man IKKE kan LEJE en com/bærbar hos dem, men man kan købe dem på afbetaling.... (Det samme som at leje i pris, men man køber den istedet for) Problemet er bare at det er BILLIGERE at tage et lån i banken og købe den. Ellers så vil jeg anbefale at I lejer vaskemaskiner/opvaskere og andre hvidevarer hos dem... Nok betaler man penge hver måned, men tilgengæld, går det i stykker, så får man en ny og skal ikke selv til at hoppe ud og lede....

Mvh: Maggie22

Leasy onkelanton
er ok.
Det siger jeg af erfaring.

leje hos leasy pw.sv
kan kun anbefalde det, vi fik super service og får det stadig. vi lejede/købte en bærbar og de holdt hvad de lovede. En enkelt gang har der været problemer med computeren - jeg ringede dem op fik vejledning og service til coputeren duede igen.

Står der ikke købekontrakt i hjørnet. lykkepille Pernille
hej,

Står der ikke købekontrakt i hjørnet..

Pås på og lyt lejeren og køberen
Hør efter hvad sælgeren siger og protesterer hvis der er noget du ikke fatter. Pas på når sælgeren forsøger at prakke dig andre produkter på, Han/hun lytter intens til alt hvad du siger og fanger hvert et ord.

ren tyveri, og desværre er det lovligt............ kontant
Skal bruge et digital camera og kiggede på canon.... vil gerne købe det kontant.
kamera koster 4.999 hos leasy, og når man så kigger på andre butikker kan man få det til 2500-3500.... helt vildt. vælger man så at købe det på afbetaling ender du med at betale det samme som 3 kameraer. Desværre ulovligt. Det er typisk folk der ingen penge har der lejer eller køber på afbetaling hos leasy. Ren gældsfælde....
knap 5.000 for en wii spilpakke som kan erhverves andre steder for max 2.500.
vælger du afbetaling vil total pris ende på 9.000,-......
dette burde ganske enkelt forbydes. Føj siger jeg.......

NEJ f.eks. Tarzan
Vi blev overtalt til at købe en "næsten helt ny" vaskemaskine til samme fordelagtige pris som man kunne leje den for. Og da vi jo er handelsmænd fik jeg en aftale om at der ikke skulle gebyrer for oprettelse på hverken afbetalingsordningen eller serviceaftalen.
MEN - idag jeg har ingen serviceaftale fordi kontrakten på den hed 495 i oprettelse og en 2 år gammel defekt vaskemaskine som er lige til at smide ud . . . .
OG en restgæld der løber over endnu 4 år . . . . . og det eneste Leasy kan tilbyde er at give mig en ny vaskemaskine på en ny kontrakt hvor restbeløbet fra den defekte lægges oveni . . . . og det til en årlig omkostning på ca. 28% IKKE anbefalelsesværdigt.