vindenhund.dk

vindenhund.dk Pia...
Jeg mener ikke, at det er usandsynligt at vinde derinde. Det er bare meget usandsynligt, at man modtager sin præmie.
Næsten alle gange jeg har vundet har jeg skullet rykke for præmierne i månedsvis. Mange af gangene er præmierne slet ikke blevet udsendt. Desuden fusker de i stor stil med spillene derinde. Efter tidens udløb eller blot få minutter før en konkurrences slutning figurerer en anden vinder på mirakuløs vis på førstepladsen.

Jeg kender dem gennem årevis og deres fremgangsmetoder har i al den tid været under lavmålet. Jeg venter lige nu på at modtage 9 dvd'er som har været "undervejs" i over et halvt år.

At banlyse sitet er en forkert taktik. De skal simpelthen ikke have lov at eksistere. Det site skal nedlægges da de overhovedet ikke lever op til deres foreskrevne regler!!!

Jeg har søgt lidt på forbrugerklagenævnet - er der nogen der præcist ved hvor man går hen i denne her situation?

også her azucena
Jeg har også ventet i månedsvis på nogle dvd'er, som jeg vandt, og ikke har set skyggen af dem endnu, trods flere henvendelser til dem. De snyder så vandet driver, og skulle simpelthen forbydes at fortsætte. Har læst flere klager over vindenhund, så det er åbenbart ikke en sjældenhed, at de ikke lever op til deres egne regler.

præcis pia...
alle jeg kender, som har benyttet dem har flere gange oplevet at blive snydt derinde, ikke modtage præmie eller vente på præmie i måneder. Så bliver man lige spist af med en mail om at nu har de rettet "fejlen" og alle præmier sendes ud.

Jeg kan desværre ikke sige, at jeg aldrig har oplevet noget så uprofessionelt og respektløst. Det foregår desværre i stor stil indtil det bliver stoppet.

ditto Kinapige
Jeg skrottede dem også. Og de vil oven i købet have penge for, at de kan snyde en. Næppeebbe

nyt pia..
Så har jeg kontaktet forbrugerrådet og blev i første omgang rådet til at kontakte forbrugerombudsmanden, som idag har modtaget en mail.

Jeg håber, at der kommer noget ud af det her og vil skrive herinde, når der sker nyt.

god weekend

svar pia..
umiddelbart kommer der ikke noget ud af det, men i brevet stod også, at deres beslutning blandt andet træffes ud fra antal personer, det går udover.

Da jeg ved, at der er mange, som er i samme situation vil jeg derfor opfordre alle inkl venner og bekendte) med dårlige erfaringer skrive til forbrugerombudsmanden på mail adresse:

forbrugerombudsmanden@fs.dk

Ikke den eneste sla1
Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste der er godt træt af vindenhund. Det er et eller andet sted rart, at vide. Vi her i familien venter på 2 x 100 kr., 2 biobilletter og en dvd film og sikkert også nogle lodder, men dem har jeg ikke helt styr på. Jeg har skrevet et utal af mails men har aldrig fået noget svar overhovedet. Den ene 100 kr. blev vundet tilbage i februar måned og den er aldrig dukket op. De andre ting er vundet hen over sommeren og heller aldrig dukket op. Jeg har skrevet og skrevet og ventet og ventet, og man bliver ski frustreret når ens præmier ikke dukket op. Min søn vandt på et tidspunkt en dvd film i et af spillene derinde. Den kom aldrig og jeg skrev flere mails. Pludselig efter laaaang tid kom der lodder ind af døren med et brev hvor i der stod, at de havde haft problemer og præmierne nu var på vej ud til folk og der gik så også kun et par dage så kom hans dvd film. Vi havde ellers droppet, at spille mere derinde når man jo ikke fik sine præmier, men glæden var da stor da der så endelig kom gevinster ind af døren igen, så vi startede med, at spille igen. Men alle de andre ting venter vi stadig på og jeg tror på de kommer den dag der er to torsdage i en uge.[:(] Øv hvor er det bare træls og vinde noget man aldrig får. Er der nogen der har prøvet og sende et brev til dem med posten???

snøft lidelsesfællen
hej! vi kan jo lave en side hvor den der mangler at få flest præmier udleveret, vinder en hund[;)]. jeg har (indtil videre)7 dvd´er,3 mini quick og kr 100 tilgode. har mailet til dem flere gange uden resultat. er det blevet bedre eller ringere efter sitevision har overtaget det?

nej du kan ikke vinde en hund ved at svare tprask
er ikke helt med. vil de ha´penge for at, man får tilsendt sine gevinster eller?

Fup og bedrag ensomme_ulv
De fleste af de sider har ikke rent mel i posen..
fx siden vind.dk
Der fik jeg slettet en profil, lodder optjent igennem flere uger samt alle mine polletter fordi der sad et tudefjæs som ikke kunne klare at han for en dags skyld ikke lå nummer 1 på listen over flest vundne polletter..

Der er ikke styr på disse sider og jeg anbefaler derfor ikke at benytte dem..

hej Pia..
Jeg ser nu i forbifarten til min ærgrelse at der som frygtet desværre er rigtig mange som er berørt af det her...! (var ved at tjekke gamle mails og så alle vindermailsene... og tænkte lige jeg ville droppe forbi herinde for at se om der var sket noget nyt)

Jeg synes simpelthen det er SÅ DÅRLIGT at de får lov at fortsætte med deres forretning. Jeg vil prøve at skrive igen for at lade retfærdigheden ske fyldest!

vi er mange som..... lukelee
Jeg har vundet mange skraber, og modtaget mange. Men jeg har vundet 100kr. 3gange og aldrig modtaget dem. Men dvd'erne fik jeg, men det var osse i starten da de begyndte på dvd gevinster.

har også mange gevinster tilgode. pilotti
Jeg har gennem tiden vundet mange gevinster på vind en hund, og hvad skrabelodder angår har jeg nok modtaget ca: 50%, men de gange jeg har vundet en hund har jeg kun modtaget en mail om at have vundet, hunden er aldrig kommet, om det er fordi de har problemer med avlen eller banken skal jeg ikke udtale mig om, men hvis de ikke vil sende hvad folk vinder burde de lade være med at udlodde disse gevinster, alt andet er jo rent fup og svindel.

svar til sla 1 pejj
Jeg har prøvet at sende et brev til dem. Det virkede,efter et par dage efter fik jeg svar,og vupti så fik jeg mine 2x100kr.Men et par cd er har jeg endnu ikke modtaget.