Vinder Stikkerne over DF-ungdom?

Vinder Stikkerne over DF-ungdom? aristoteles
Drukmåsene fra DFU er nu tvunget til at gå under jorden p.g.a. deres harmløse leg med et par kameltegninger. Tænk engang til: Et par uskyldige tegninger foretaget i sluttet kreds, i dette såkaldte frie land, med såkaldt ytringsfrihed. -Men straks står der hellige krigere klar indenfor vort lands egne grænser, rede til at straffe denne helligbrøde med rå vold eller likvidering. -Store dele af den venstreorienterede side af befolkningen ser med skadefryd til. Nu skal de urene bekæmpes med alle midler, lovlige eller ulovlige, -moralen i bagsædet!

For 60 år siden havde Danmark også danskere, som samlede private oplysninger, om deres landsmænd for at stikke dem, -de har fået et meget dårligt ry i historien -og alligevel gør mange nu det samme! -De må godt nok være sikre på at tilhører det vindende parti?

realisten.

igen og igen og Carsten olsen
Prøv at sætte hele skidtet i det rette perspektiv.
I Danmark kommer du i den offentlige gabestok og risikerer at blive likvideret, hvis du laver en tegning af en kamel eller en afdød.
Halvdelen af Danmarks befolkning tager afstand fra udåden.
Den halve klode står i brand, pga. en tegning.
Ikke engang likvideringen af en russisk journalist skaber så megen røre, dagligt bliver der myrdet mennesker rundt omkring i verden, Dafur provinsen er et rent katastrofe, men alligevel fylder det i dagspressen og nuhederne, en brøkdel af hvad en videooptagelse af nogle unge tegneres makværk.
Sagen er totalt ude af proportioner.

Ubehageligt F.eks. Charles Xavier
Det blevet så moderne med gabestokken og mange af de røde "humanister" kan ikke engang se det.

Komme til magten helliger midlet. Uden skrupler!

Men lad os nu se til næste valg om ikke denne strategi giver bagslag?
Valgene er jo gudskelov stadig hemmelige...

Gabestok! tjaaaa..... Mjølner.
Underligt nok så glade de Røde er for gabestokken...... når det er dem de ikke kan lide der sidder i den... så er de Røde de førdte der ankommer til "spyttefesten"..... når det er en af de Røde selv der sidder i den, så findes ingen grænser for "klynkeriet".... så fyger beskyldninger om dårligt menneskeværd, Nazisme, Facisme, og dårlig uddannelse !...... siger det ikke mere om de Røde end deres modstandere ?.

Skidt forsøg, vende det på hovedet. rodvad
Rigtig der var meget stikkeri for 61-66 år siden, men det var nationalisterne der stak hæderlige danskere. Og nationalisterne var ligevel dem der var og er nærmest DF. Så du prøver faktisk på at vende det hele på hovedet. Vi havde også "stikkere" for 60-61 år siden, men det var mennesker der hjalp myndighederne til at finde nazisvin og tyskerstikkere.

Stikker eller sandhedsvidne?? Lone B.
Er det nu en stikker eller et sandhedsvidne, vi taler om? – Ja, det afhænger vist af øjnene, der ser.

Men nu har objektivitet vist aldrig været den strække side hos DF’s støtter.

P.s.: En realist er person med en realeksamen - eller en kunstmaler eller forfatter, der anvender en bestemt stilart.

det er jo netop det aristoteles
jeg forsøger!!

et par skide uskyldige tegninger og helvede bryder løs, det halve Danmark forsøger at spinde guld på sagen via nedrig agitation og den muslimske verden puster sig op igen, til stor tilfredshed for den venstreorienterede opposition og deres tro tro følgesvende i TV og det meste af pressen.

ja nemlig proportionerne, det er netop proportionerne der ligger i dette indlæg, samt indlæggene af mine fra igår!!

realisten.

Til Lone B. irene54
det er ikke øjnene der ser, der afgør om en person er en stikker eller et sandhedsvidne.

Det er generelt således, at et sandhedsvidne er en person der optræder i en retssal og under ed afgiver vidnesbyrd om dette eller hint.

En stikker er en person der for egen vindings skyld bringer andre i fedtefadet.

Der skal nu her f.eks. Tarzan
lige fastslås, hvad drejer dette sig om, nogle uskyldige tegninger, som nogle nu bruger til, at hævde sig selv.

Men de har for nogle tegningers skyld, udsat flere unge mennesker for dødstrusler og der kommer måske lig på bordet.

VAR DET FLERE LIV VÆRD – kan vi så spørge os selv efterfølgende.

Havde man nu valgt ikke, at offentliggøre tegningerne, men indenfor lukkede døre brugt det til dokumentation, så var disse harmløse unge menneskers liv ikke i fare, jeg kalder det misbrug af journalistikken, da formålet slet ikke står mål med risikoen.

sådan er politik. kaiogkaren
Den radikale avis Politiken, Rune Engelbrecht o.s.v. er kædet sammen. Jeg tror desværre mange læsere sluger det hele råt.

Du har ganske ret irene54
men problemet er som oftest med de mennesker der søger efter berømmelse, at det er ligegyldigt hvor mange lig de efterlader.

Blot de kommer frem og gør deres hoser grønne hos den del af befolkningen som de prøver at tækkes.

TALER DU??? aristoteles
hvor fødderne skulle sidde eller omvendt?

jeg er faktisk stolt over at være efterkommer af en familie som var dybt involveret i modstandsbevægelsen. Så vidt det har lært mig kæmpede frihedskæmperne mod nazisterne, indtil de tabte krigen og de vestlige, frie demokratier vandt!

stikkerne den gang var nazisvin som stak frihedskæmperne og deres familier og som du kan observere i Mindelunden i Hellerup blev mange myrdet, af besættelsesmagten og de danske kollaboratører (nazisvin).

Idag er Danmark besat af Islamisme, som er langt farligere, fordi den kommer krybende indefra, hjulpet godt og grundigt på vej af typer som dig og andre lignende, som Naser Khader kalder Halal-hippier (hvorfor)??

Idag er der hæderlige danskere, som kæmper imod en islamirisering af deres fædreland, som andre hæderlige danskere kæmpede under 2den verdenskrig mod nazismen, -og det kalder du at sætte tingene på hovedet?

må jeg gøre opmærksom på at også under besættelsen var der nyttige idioter i DK, som nægtede at se faren ved nazismen, -og under den kolde krig var der igen endnu dummere nyttige idioter som nægtede at se faren ved kommunismen!!

realisten

Nej, nu må man grine galemathias
Du må være en seminarist, altså en selvstuderet røver.

En realist er 2 ting. En som socrates, som ser realistisk på tingene. Men også et ungt menneske, som studerer til realeksamen.

Det samme med seminarist. Det er i ordets betydning lidt forhånende, altså en selvstuderet røver, men også en elev, som går på seminariet. F.eks. et præsteseminarium. Han er altså ikke færdiguddannet, men en selvstuderet røver.

Så kommer vi over i denne maleri-kunstverden, som du henter din viden fra. Realister og naivister, hvad ved jeg.
Men det er noget helt andet.
Hold du dig til det. Men det siger jo ikke meget om samfundet eller politik. Men man behøver jo ikke at engagere sig.

Vel talt galemathias
Hvad fanden bilder han sig ind. Eller hun.
Rodvad strør om sig med uigennemtænkte svadaer, der helt klart viser manglende indsigt.

Jeg vil nu kalde aristoteles
en person som infiltrerer en ungdomsgruppe igennem 18 måneder og knytter venskab med dem, hygger sig med dem, taler dem efter munden, kommer med forslag, vinder fortrolighed.

en sådan person er ifølge min retfærdighedssans ikke alene stikker, men et gedigent dumt svin.

men du har inderligt ret! - det er min personlige bedømmelse! -du kan selvfølgelig have andre - det afhænger af den enkelte persons forhold til ære og almindelig respektabel opførsel.

Min opdragelse ville forbyde mig at handle som spionen, -din åbentbart ikke!

objektivitet og realisme er netop styrken bag DFs støtter, hvis du synes jeg er een af dem? netop ordet realist betyder at man ikke kan sætte en person i bås! - der bliver taget stilling fra sag til sag! lad dén stå lidt! -og tænk.

PS siger du: er du også sandhedssigerske??

har realeksamen.
maler/tegner sjælden gang -når tid
forfatter, kommer tid kommer råd.

Jeg taler rodvad
fordi jeg oplevede tiden, vi var besat af nazisterne, ligesom i dag er dagens nationalister ved at få alt for stor magt. En af metoderne er at vende det hele på hovedet, hvor mange stemmer var det nu nationalisterne (DF) fik ved sidste valg? De vil også gerne bestemme over VK partierne, men det er ved at blive sværere for dem, og netop "stikkeren" er med til at fortælle hvad det er for nogen de og vi er ved at komme i kløerne på.

så læs dog aristoteles
mit svar, een gang til, ganske langsomt, ord for ord, sætning for sætning -og kommentér på det, istedet for at give en sludder for en sladder, tak.

realisten.

Du oplevede Nazisterne. Mjølner.
Under besættelsen!......det vil sige at du nu er en ældgammel person, hvilket dit sprog ikke tyder på...... eller du har været et maget lille barn der ikke kan huske en skid alligevel !..... sig mig lige!!! har du så stort behov for opmærksomhed at det er nødvendigt at fortælle hvad du drømmer om natten, eller er du bare fyldt med løgn?.......det er altså over 66 år siden Tyskerne marcherede hjem!!!.

Den farlige ytringsfrihed tonyia
Du har ret, vedkommende er stikker på den værst tænkelige måde, idet han har ladet som om han var en af vennerne. Derudover har han bragt hele landet i "miskredit" i de muslimske regimer, hvilket måske medfører bestialiske handlinger overfor komplet uskyldige mennesker.

Jyllandsposten vidste det ikke. Men nu ved vi alle at det er meget farligt at ytre sig om islam, den såkaldte fredens religion.

Idioten har kun været ude på at miskreditere DFU, uanset de omkostninger der kommer i kølvandet. Føj for den lede.

vel gjorde han ej scanner
Fri fantasi med dårlig underbygning.

Vil du ikke, eller kan du ikke rodvad
regne? Vi blev besat den 9. april 1940 (godt 66 år siden) og de, tyskerne, kapitulerede i Danmark den 5. maj 1945 (godt 61 år siden).
Og jeg har virkeligt oplevet krigstiden. Den gang jeg var i marinen, var endnu de fleste officerer uddannet før krigen.
Det er rigtig nok at jeg var så lille at jeg gik i folkeskolen under krigen, og jeg var med til at brænde nazibøgerne i skolegården.
I opgøret de første frihedsdagene, var der desværre alt for mange der benyttede anledningen til at hævde bekendte ved falske anklager. Heldigvis kom de fleste hurtigt ud igen da der som regel blev opdaget at "sagen ikke holdt".
Jeg kan også huske hvordan modstandsfolk klappede tyskertøs-ene bagi, og spottede dem.

løgn rodvad aristoteles
dvs at du er pænt over 70 nu!!!!!

ja, halvdelen af aristoteles
befolkningen er mindre intelligent end gennemsnittet! -og derfor nemme at manipulere med!!

det er godt nok uhyggeligt ikke?

realisten

Selvfølgelig et sandhedsvidne persilleroden1
Omtalte kunstner er en lusket skiderik, som udnyttede unge menneskers tillid og venskab. Men jeg kan godt se at fra det hul du står i er han en sand helt i jeres kredse.

Hvori består rodvad
løgnen? Hvor har jeg prøvet at give indtryk af at jeg er yngre?

Måske sandt nåjo
Rodvad er uden tvivl et levn fra fortiden, en rigtig gammelkomunist.

Kommunist rodvad
har jeg aldrig været, har hellere ikke stemt på dem. Men jeg har været på arbejdspladser hvor flertallet var kommunister. Vi havde det ganske sjovt den gang titoisterne blev ekskluderet.

Så ham på TV f.eks. Tarzan
Man kan ikke synke dybere menneskeligt. Det han har gjort er utilgiveligt, jeg håber at han kan straffes.

De humane millehimmel
prøver at folket på hånd og mund, hvilket er set før.