VINDUER I GAMMEL STIL?

VINDUER I GAMMEL STIL? TINA
HVOR FINDES DER ET FIRMA DER HAR SPECIALISERET SIG I AT LAVE VINDUER I GAMMEL STIL ????

Vinduer. Også i gammel stil. Viggo Thude
Kik på:
www.nybrovinduer.dk

Se også.. Rune
www.pcvinduer.dk

vinduer i gammel stil Konditoren
Læs i den blå avis, der er mange at vælge imellem
og der er mange priser,
Kontakt udbyderne, få et tilbud, tag så den bedste og billigste

Den rigtige løsning JC Lund
Som bygningskonstruktør ansat i et Arkitektfirma kan jeg varmt anbefale én (og kun én) leverandør af vinduer i gammel stil.

Jeg vil gøre opmærksom på at jeg ikke på nogen måde har tilknytning til pågældende firma, men udelukkende har beskæftiget mig med vinduet i forbindelse med uddannelse, efteruddannelse og gennem faglige diskusioner med min referencegruppe der består af 4 bygningskonstruktører, 2 arkitekter, 3 tømrer og så mig selv.

RAADVAD-VINDUET, RAADVAD CENTRET

Det er en lidt dyrere løsning, men den rigtige!danmarks bedste vinduesleverendør Anonym
hvis du mangler vinduer i gammel stil men i topkvalitet så kan jeg vamt anbefale et lille firma i foldingbro i sønderjylland, det de laver er bare kræs, det er simpelthen de bedste vinduer der laves i træ på denne jord.. bob bob nok lidt overdrevet men du skulle ta der ned og se efter de har en udstilling der viser nogle virkeligt pragteksemplarer.. i øvrigt heder firmaet AVN ejeren hedder arnt og er vældig flink. men det er kvalitet der laves der og kvalitet koster husk det...

råådvad Anonym
der ligger en del håndværkerr i rådvad ved kgs lyngby der er specialister i bevaring prøv evt der

raadvad.dk vintergæk
og så kan du på biblioteket låne en god og overskuelig bog om vinduer og traditionel vedligehold. DEr er også en bog om vedligehold af hele huset på traditionel vis.

DEt vigtigste når du vælger vinduer, er at få træ der er vokset langsomt, tørret langsomt, skåret korrekt, kernetræ m. højt olieindhold.

Og så er malingen af afgørende betydning for hvor længe dit nye vindue kan holde. Indvendig kan du male træværket med næsten hvad du vil. MEN udvendigt, er det extremt vigtigt at du maler med en meget diffusionsåben maling - helst en linoliemaling. Det giver den længste levetid. - og hvis du er æstetiker, så giver det også en meget smuk overflade på malingen/ farven.