Virkelig brug for et svar -ang. chef og persondata

Virkelig brug for et svar -ang. chef og persondata persondatabeskytter
min chef har fået adgang til min facebook profil - jeg har ikke skrevet noget diskriminerede direkte om ham - en enkelt sætning om at jeg var træt af mit job - det har givet anledning til nogle frygteligt lange samtaler.

Spørgsmål er - chefen fastholder samme historie om at han bare har fundet mig på facebook og set min profil! Det er ikke muligt - har tjekket det på mange forskellige måder. Har han forbrudt sig mod persondataloven? hvordan fanden har han fået adgang til min profil?

Snak med din fagforening flaks
Det lyder lidt som om det er noget du skal tage op med din fagforening. Ikke at du behøver gøre noget ed det. Men s du ved helt nøjagtigt hvor du står. Det må deres jurister kunne vide.
Og hvordan han fandt din facebook-profil. Det håber jeg du finder ud af. For jeg mener at man kan selv sætte grænser for hvem der ser ens profil.

Google er din ven.. Datter af chef...
Prøv at google dit navn - så kan du se at der dukker en facebook-side op.. Min far er selv chef, og en af hans ansatte havde skrevet noget derinde - han er ikke selv på facebook, men havde hørt det af omveje.. Dog ikke af mig som personen tydeligvis tror..
Jeg læste en debat herinde i går der faktisk omhandlede facebook i forhold til nye jobs/chefer osv..
Det er nærmest at være anonym på nettet nu, men prøv at google dig og se hvad der dukker op !

Tjek den her Datter af Chef
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=1;conference=199;posting=1436641

Nettet er offentligt rum komododragon
og det glemmer mange.

Hvis du er trær af dit job så tal med venner og famillie om det, men lad være med at udstille det på nettet.

Slet det fra dit facebook halløj og sig til chefen at det var skreet efter en dårlig dag og at han ikke skal lægge mere i det.

Men det er klart at hvis du i forvejen har vist at du er træt af at være der, så tror chefen nu at du kigger efter noget andet og hvis du ikke bryder dig om at være der hvor du er, så er det vel også det du bør gøre...den erfaring rigere[;)]

Du har vel besøgt den i arbejdstiden Anonym
og så er han tilfældigt faldet over den i kontrol af hvilke sider de ansatte besøger.

Hvad med bare at sige til ham, at det var noget du skrev en dag hvor du bare var generelt træt af alting?

Og tag så at lær', at man ALDRIG skal skrive nogen som helst steder, hvad man mener om sit arbejde og sin chef - medmindre altså det er pæne ord.

Det er da også utroligt dumt Tsk tsk tsk
- at skrive den slags komentarer i cyberspace! Og især på Facebook!
Det kan sagtens lade sig gøre at han har set din profil UDEN at han har overtrådt nogen lov. Måske har han set siden hos en af dem du har givet adgang til din profil (er du helt sikker på at du har valgt de rette sikkerhedsindstillinger?)
I øvrigt har din arbejdsplads sikkert også en it-politik, der måske/måske ikke tillader brug af arbejdspladsens computer til fri surfning på internettet (herunder fx Facebook i arbejdstiden). Mange steder er det almindelig praksis at arbejdsgiveren kigger folk over skulderen, men i og med at du selv har lagt oplysningerne ud på nettet, så er dine udsagn/kommentarer ikke data, der på nogen måde skal beskyttes: Du har jo selv offentliggjort det!

-Og som det tidligere er nævnt, så kan dine kommentarer sagtens vises på Google uden at man ligefrem kan komme ind på din profil!

din egen skyld Anonym Q
Han har ikke forbrudt sig mod persondataloven. Det er jo oplysninger du selv har lagt på nettet til offentlig skue. Om han har googlet dig, eller fået et tip fra en kollega, er sagen uvedkommen. Man skal ikke lægge mere ud på nettet, end man vil høre igen.

glem din persondatafis Arbejdstager
Du har skrevet du er træt af dit job og det er der vel en grund til du skriver. Nu tager chefen dig ovenikøbet alvorligt og forsøger at finde ud af hvor dybt det bunder - og det er vel for hulan for at finde ud af om du skal have andre betingelser eller skifte job.

Hvad er problemet???